Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
24.1.22 19:44
@arinecka píše:
No, a to zakladatelka neudělala… ona to vlastně nezapomněla, ona to prostě zatajila.

Já si fakt myslím, že by to udělala většina ženských na MD. Nebo by se s ním musely dohádat. Manžel ji během soužití zřejmě moc nepřesvědčil, že se takový nákup (jednou, možná) zhodnotí. ;) :,( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.1.22 19:45
@Cimada píše:
Prosím Tě, přece nejde o „nějakej prostor“, přečti si zakladatelku ještě jednou a nežeň to do krajnosti a nevymýšlej domněnky.
Nikdo tady nemluví o tom, že si chlap nesmí nic koupit.
Prostě nic se nesmí přehánět. Tzn. ani chlap to se svými požadavky nesmí přehánět. A jestli je ženská na MD, finance omezené, chlap si kupuje pro sebe pořád něco průběžně, tak by ses zachovala stejně. Nevěřím zdejší předváděné velkorysosti některých dam.

Přečíst příspěvky zakladatelky by sis měla především ty, protože ty tu pořád vytahuješ něco, co zakladatelka vůbec nenapsala.

• Citovat
  • Upravit
8558
24.1.22 19:46
@Kutil Tom píše:
Taky nevím, co tak strašnýho ten chlap proved, že za trest vyfasoval zrovna ji :mrgreen: :andel:

Pche, na rukou mě nosí. :D :D
Neznáš, nevíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33651
24.1.22 19:47
@Cimada píše: :D :D :D Já jsem na tom stejně. :D

A k těm zdejším kritičkám zakladatelky a podporovatelkám chlapských koníčků - chtěla bych to u nich vidět. ;) :D
Taky vydávám dost peněz za hobby, můj chlap šíleně, ale máme prostě finance oddělené, já nouzí netrpím, takže je mi to jedno. I když tak, jak utrácí on, utrácí málo chlapů. Jsou to statisíce. A zatím to taky nezpeněžil. :D Doufám, že to jednou udělají aspoň jeho děti, i když odhaduji, že to spíš hodnotu ztratí. Ale to je jeho věc. Ovšem samozřejmě že aby na toho koně měl, tak je v práci dlouho - proto říkám, že tím prostě člověk tu rodinu okrádá, málo platný. (mně to teda nevadí, mám klid na e-mimino) :D :D. Ale jako mladá manželka s malýma děckama bych ho zabila. :D
Prostě být na mateřské, mít na starosti pohodu děcek (jinak řečeno je nutné mít na paměti vydání za jejich potřeby) a chlap kdyby si kupoval pořád něco průběžně (a já věřím, že zakladatelčin to tak dělá), tak si sice nejsem úplně jistá, že bych mu pánovu nabídku zatajila, to zas teda v povaze nemám (o to větší by ale dostal hubovou) :-) :-), ale ani se zakladatelce moc nedivím.
Navíc má moje sympatie i proto, že se tady přiznala a že ji ta situace netěší. Jiná by to udělala taky a na chlapovy nálady by zvysoka dlabala. Však ať chlap nemluví, aspoň je klid, ona by zase neprala a nevařila. I takové jsou. :D :?

Příspěvek upraven 24.01.22 v 19:42

Jako vážně? Celou dobu tady nechápeš chlapa, co si něco koupí, a rodina z toho nic nemá, a pak přiznáš, že máš doma chlapa, co utrácí jak blázen, prd z toho, ale pohoda, oddělené finance, já padnu fakt :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
@Janli píše:
Přečíst příspěvky zakladatelky by sis měla především ty, protože ty tu pořád vytahuješ něco, co zakladatelka vůbec nenapsala.

Ty ale normálně kecáš. Ale já Ti tu Tvoji pravdu přeju, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794

@fera21 Penize z brigady jsou taky spolecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33651
24.1.22 19:49
@Cimada píše:
Já si fakt myslím, že by to udělala většina ženských na MD. Nebo by se s ním musely dohádat. Manžel ji během soužití zřejmě moc nepřesvědčil, že se takový nákup (jednou, možná) zhodnotí. ;) :,( :think:

Co s tím má společného MD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
24.1.22 19:49

@arinecka Akorat Cimada uz je starsi, ma vybudovano a nema maly detu. Az mi bude sedesat, kluci budou vystudovany, hypo splacena, at si chlap koupi co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
24.1.22 19:50
@AjaF píše:
Důchodky :-)

Ano, nakupuji je v oddělení mladé módy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@Cimada píše:
Ty ale normálně kecáš. Ale já Ti tu Tvoji pravdu přeju, neboj.

Já fakt zírám…..no nic, fakt to nemá smysl…….

• Citovat
  • Upravit
6794

@arinecka S dovolenim ti odpovim - MD s tim ma spolecneho to, ze je s detma hodne prace a chybi prachy! Chlap, co se v dilne hrabe ve vereranovi cerpa i cas i prachy na ukor svoji zeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33651
@VitaminC píše:
@arinecka Akorat Cimada uz je starsi, ma vybudovano a nema maly detu. Az mi bude sedesat, kluci budou vystudovany, hypo splacena, at si chlap koupi co chce.

A nic mezi tím není jo? Aha, to jsem netušila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7632
@Prof. Farnsworth píše:
Ano, nakupuji je v oddělení mladé módy :)

Náhodou, když mi bylo asi tak 16, nosily se důchodky a na hlavu zmijovka… Jo, to už je pravěk. A jak nám to slušelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
24.1.22 19:51
@arinecka píše:
Jako vážně? Celou dobu tady nechápeš chlapa, co si něco koupí, a rodina z toho nic nemá, a pak přiznáš, že máš doma chlapa, co utrácí jak blázen, prd z toho, ale pohoda, oddělené finance, já padnu fakt :mrgreen: :mrgreen:

Tak mě přečti pořádně, proboha. Když už chceš být ironická. :nevim:
Píšu jasně, že jsme se potkali po 50ce a máme každý svoje finance! A já jsem právě přejícný typ, vždyť jsem psala, že bych to asi zatajit nedokázala.

Ale je jiná situace u ženské, která je na MD, jejíž děcka potřebují kdeco a ještě během studijních let potřebovat budou a chlap utrácí.

Jak to mám ještě napsat, abys to pochopila? :D Trochu bych ještě oprášila němčinu, francouzštinu, angličtinu a ruštinu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
24.1.22 19:52
@arinecka píše:
A nic mezi tím není jo? Aha, to jsem netušila :mrgreen:

Co by mezi tim melo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek