Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Občas ano. Ale nejsem spolehlivý vyřizovač. Kolikrát pro jednu věc zapomenu druhou. A muže mám v ložnici. Ne na gauči.
Tak asi každý občas na něco zapomene, ale neříkej mi, že bys zapomněla něco důležitého.
@Russet píše:
Ty jsi určitě muž snů, viď?
To sem rád, že ses v těch megerách velmi správně poznala.
@WontTell píše:
To sem rád, že ses v těch megerách velmi správně poznala.
Zato ty jsi bezchybný…
@arinecka píše:
Tak asi každý občas na něco zapomene, ale neříkej mi, že bys zapomněla něco důležitého.
Důležité věci si zásadně píšu. Abych je nezapomněla.
@fera21 píše:
Tohle je přesně to, o čem jsem včera mluvil. Málokterá ženská dokáže pochopit, že ne ze všeho musí být užitek a že jsou věci, které se dělají pro radost.
Zapomínáš na to, že většina těch Tebou opovrhovaných ženských jaksi v nežije v nadbytku. Obzvlášť když je na mateřské. Kdyby s tím chlapem měly, co by chtěly nebo potřebovaly, asi by se na výdaje za hobby taky dívaly jinak. Ale pokud ženská přemýšlí, jestli děcku koupit boty teď nebo radši až za týden, jestli ví, že na jejich účtu není 300 tisíc na strejčka příhodu, a její partner si vydupává koupi nákladného koníčka, tak je v tom vztahu ze strany chlapa něco hodně špatně.
@Russet píše:
Občas ano. Ale nejsem spolehlivý vyřizovač. Kolikrát pro jednu věc zapomenu druhou.A muže mám v ložnici.Ne na gauči.
Přivázanýho, protože jinak to není možný.
@Russet píše:
Občas ano. Ale nejsem spolehlivý vyřizovač. Kolikrát pro jednu věc zapomenu druhou. A muže mám v ložnici. Ne na gauči.
Chlap mi pravidelně nevyřizuje pozdravy nebo vzkazy. Prostě zapomene, vypustí to…asi s ním nebudu příště mluvit, vystrčím ho za trest spát na balkon.
@botl píše:
Já jsem praktická, ale nevidím důvod, proč bych nemohla nechat manželovi nějakej jeho prostor, aby i on mohl v manželství dejchat.
Prosím Tě, přece nejde o „nějakej prostor“, přečti si zakladatelku ještě jednou a nežeň to do krajnosti a nevymýšlej domněnky.
Nikdo tady nemluví o tom, že si chlap nesmí nic koupit.
Prostě nic se nesmí přehánět. Tzn. ani chlap to se svými požadavky nesmí přehánět. A jestli je ženská na MD, finance omezené, chlap si kupuje pro sebe pořád něco průběžně, tak by ses zachovala stejně. Nevěřím zdejší předváděné velkorysosti některých dam.
@Cimada píše:
Zapomínáš na to, že většina těch Tebou opovrhovaných ženských jaksi v nežije v nadbytku. Obzvlášť když je na mateřské. Kdyby s tím chlapem měly, co by chtěly nebo potřebovaly, asi by se na výdaje za hobby taky dívaly jinak. Ale pokud ženská přemýšlí, jestli děcku koupit boty teď nebo radši až za týden, jestli ví, že na jejich účtu není 300 tisíc na strejčka příhodu, a její partner si vydupává koupi nákladného koníčka, tak je v tom vztahu ze strany chlapa něco hodně špatně.
Pokud vím, tak si tady nikdo nic nevydupával. Zakladatelka psala jenom o tom, že nevěděla jak na tom budou finančně do budoucna. On ty prachy nevzal z rodinnýho rozpočtu ale z toho co si vydělal bokem. A počítám, že to dělal právě proto, aby tím netrpěla ta rodina.
@Russet píše:
Důležité věci si zásadně píšu. Abych je nezapomněla.
No, a to zakladatelka neudělala… ona to vlastně nezapomněla, ona to prostě zatajila.
@Prof. Farnsworth píše:
Nejsem vidlák - partnerce dopřeju kvalitní gumáky s filcem. Ale zase jsem konservativní, takže jen - opakuji jen - v černé barvě!
Důchodky ![]()
@Anna766 píše:
Chlap mi pravidelně nevyřizuje pozdravy nebo vzkazy. Prostě zapomene, vypustí to…asi s ním nebudu příště mluvit, vystrčím ho za trest spát na balkon.
A k těm zdejším kritičkám zakladatelky a podporovatelkám chlapských koníčků - chtěla bych to u nich vidět.
![]()
Taky vydávám dost peněz za hobby, můj chlap šíleně, ale máme prostě finance oddělené, já nouzí netrpím, takže je mi to jedno. I když tak, jak utrácí on, utrácí málo chlapů. Jsou to statisíce. A zatím to taky nezpeněžil.
Doufám, že to jednou udělají aspoň jeho děti, i když odhaduji, že to spíš hodnotu ztratí. Ale to je jeho věc. Ovšem samozřejmě že aby na toho koně měl, tak je v práci dlouho - proto říkám, že tím prostě člověk tu rodinu okrádá, málo platný. (mně to teda nevadí, mám klid na e-mimino)
. Ale jako mladá manželka s malýma děckama bych ho zabila. ![]()
Prostě být na mateřské, mít na starosti pohodu děcek (jinak řečeno je nutné mít na paměti vydání za jejich potřeby) a chlap kdyby si kupoval pořád něco průběžně (a já věřím, že zakladatelčin to tak dělá), tak si sice nejsem úplně jistá, že bych mu pánovu nabídku zatajila, to zas teda v povaze nemám (o to větší by ale dostal hubovou)
, ale ani se zakladatelce moc nedivím.
Navíc má moje sympatie i proto, že se tady přiznala a že ji ta situace netěší. Jiná by to udělala taky a na chlapovy nálady by zvysoka dlabala. Však ať chlap nemluví, aspoň je klid, ona by zase neprala a nevařila. I takové jsou.
![]()
Příspěvek upraven 24.01.22 v 19:42
@fera21 píše:
Pokud vím, tak si tady nikdo nic nevydupával. Zakladatelka psala jenom o tom, že nevěděla jak na tom budou finančně do budoucna. On ty prachy nevzal z rodinnýho rozpočtu ale z toho co si vydělal bokem. A počítám, že to dělal právě proto, aby tím netrpěla ta rodina.
To nevysvětlíš, prostě okrádá rodinu ![]()