Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8397
26.1.22 12:29
@Russet píše:
A já jsem byl de.bil. Takžr cajk.

Víš, co je vzpoura nuly? Tenhle termín použila Frýbová, psycholožka, když vysvětlovala tragickou situaci, kdy manželka celé roky trpělivě snáší narážky a kecy svého manžela, ani se s ním nedohaduje, on ji stejně vždycky uhádá. A jednoho dne prostě najednou manželka vystartuje a umlátí ho želhičkou, kterou měla právě při žehlení v ruce. To je vzpoura nuly.

V tomhle případě, pokud rozladěnost v soužití s věčně nespokojenou štěknou přerůstá, může ji třeba umlátit hasákem. Anebo se prostě odstěhuje.

Ty to ber jako nadsázku a zakladatelka ať se nad sebou zamyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.1.22 12:34
@gabrriel píše:
Pro tebe auto, pro něj 20 letý sen… Takže to nebylo jakože auto, ale o tom, že manželka mu ukázala, že jí nezáleží na NĚM, ale na tom, aby ON MAKAL PRO NI. Co ona dělala pro něj. A ne co si ona myslela, že pro něj dělá, ale co pro něj udělala, protože on to chtěl. Už jsem zažil takových „já se pro něj obětovala“ kde u chlapa to bylo „dělá pro mě věci o které nestojím a trpím to protože jí to asi baví.“

Ale auta jsou očividně jen jeho koníček. Takže si hrabal na svém písečku. O její sny asi zájem nejevil nebo mu byly ukradené. Tady bylo dlouho něco špatně. Ona se nemusela obětovat, jen prostě žila pro děti. To se ženám stává a pak mají problém, když ty děti odrostou. Ale chápavý manžel se s ní kvůli tomu nerozchází. Protože ví, že pak ty děti uvidí chca necha ještě míň. Kdyby opravdu chtěl řešit problém, nějak se s ní dohodne. Neděle je pro výlety, sobota je pro auto. Nebo jinak. Ty máš každou středu kroužek šití (třeba), pohlídám děti. Nebo zařídím hlídání mámou (tchyní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.1.22 12:38
@botl píše:
Víš, co je vzpoura nuly? Tenhle termín použila Frýbová, psycholožka, když vysvětlovala tragickou situaci, kdy manželka celé roky trpělivě snáší narážky a kecy svého manžela, ani se s ním nedohaduje, on ji stejně vždycky uhádá. A jednoho dne prostě najednou manželka vystartuje a umlátí ho želhičkou, kterou měla právě při žehlení v ruce. To je vzpoura nuly.

V tomhle případě, pokud rozladěnost v soužití s věčně nespokojenou štěknou přerůstá, může ji třeba umlátit hasákem. Anebo se prostě odstěhuje.

Ty to ber jako nadsázku a zakladatelka ať se nad sebou zamyslí.

On nemůže říct, neječ na mě? Já mám prostě auta rád, takového sis mě brala? Pojď to nějak vyřešit, jsem s vámi rád a rád se hrabu i v autech. To, co jsi mi provedla, je pro mě jako kudla do zad. Budu se s tím nějakou dobu vyrovnávat.

Ne. On nejdřív zabalí peřiny a teď jde do garsonky. Takhle se problémy NEŘEŠÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
26.1.22 12:39
@Russet píše:
Ale auta jsou očividně jen jeho koníček. Takže si hrabal na svém písečku. O její sny asi zájem nejevil nebo mu byly ukradené. Tady bylo dlouho něco špatně. Ona se nemusela obětovat, jen prostě žila pro děti. To se ženám stává a pak mají problém, když ty děti odrostou. Ale chápavý manžel se s ní kvůli tomu nerozchází. Protože ví, že pak ty děti uvidí chca necha ještě míň. Kdyby opravdu chtěl řešit problém, nějak se s ní dohodne. Neděle je pro výlety, sobota je pro auto. Nebo jinak. Ty máš každou středu kroužek šití (třeba), pohlídám děti. Nebo zařídím hlídání mámou (tchyní).

A jakýže to měla sen zakladatelka? A co po ní on chtěl aby obětovala nebo nedělala nebo dělala jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
26.1.22 12:49
@Russet píše:
On nemůže říct, neječ na mě? Já mám prostě auta rád, takového sis mě brala? Pojď to nějak vyřešit, jsem s vámi rád a rád se hrabu i v autech. To, co jsi mi provedla, je pro mě jako kudla do zad. Budu se s tím nějakou dobu vyrovnávat.Ne. On nejdřív zabalí peřiny a teď jde do garsonky. Takhle se problémy NEŘEŠÍ.

Tady budu spekulovat stejně jako to děláš ty.

Je možnost, že byl spokojený, šťastný a najednou, jako blesk z čistého nebe se urazil, sbalil si a jde do garsonky.

Anebo ona byla věčně nespokojená, to co dělal pro děti nebo na baráku a přehlížela to, neposlouchala ho, když říkal, co mu vadí nebo co by si přál, protože ona měla jasno, co je „nejlepší“ a jemu teď, když mu odbouchla jeho sen, prostě došla trpělivost.

Tak, který scénář je pravděpodobnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.1.22 12:49

Jenže mě auta nezajímají, tak jsem se s ním o tom bavit nechtěla protože nebylo o čem. On si nikdy na nic nestěžoval ale ani se mi s ničím takovým nesvěřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
26.1.22 12:52

Já vám teda nevím, ale něco mi tu smrdí. Napřed teda, že nedělá vůbec nic, pak že občas hlídá děti, pak že dělá i kolem domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
26.1.22 12:53
@tamararka píše:
Jenže mě auta nezajímají, tak jsem se s ním o tom bavit nechtěla protože nebylo o čem. On si nikdy na nic nestěžoval ale ani se mi s ničím takovým nesvěřil.

A co dělal pro rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.1.22 12:57
@botl píše:
A co dělal pro rodinu?

Co tím myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42459
26.1.22 12:57
@fera21 píše:
Já vám teda nevím, ale něco mi tu smrdí. Napřed teda, že nedělá vůbec nic, pak že občas hlídá děti, pak že dělá i kolem domu.

To je takzvané přibarvení do tónu stížnosti.

Příspěvek upraven 26.01.22 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
26.1.22 12:58
@tamararka píše:
Tady zakladatelka. Omlouvám se že sem moc nepíšu ale doma to teď není dobré tak nemám úplně náladu. Asi nedokážu reagovat na všechno co jste tu napsaly. Manžel se se mnou nebavil až do pondělí. V pondělí přišel z práce dřív a odstěhoval si věci. V domě mě prý s dětmi nechá bydlet a půjde do garsonky po jeho prarodičů kteří jsou v domově důchodců. Do dílny sem bude chodit dál a vždycky po cestě vyzvedne děti a bude s nimi dokud já nepřijdu což vlastně bývalo někdy i doteď. Děti si bude brát podle potřeby k sobě ale minimálně na dva víkendy. Ale prý ať nepočítám že kolem baráku bude něco dělat tedy ty chlapské práce co dělal doteď. Že prý když mám pocit že dělal málo tak ani nepoznám rozdíl. Začala jsem na něj křičet jestli to celé dělá kvůli pitomemu autu, kterých jsou miliony, tak mi řekl že on to auto znal od mala a dvacet let čekal na to aby ho mohl mít. Nejdřív prý kvůli tomu, že na to neměl věk pak kvůli dětem a že teď když už jsou odrostlejší tak si myslel že by to konečně šlo a konečně se mu podařilo sehnat i toho majitele a že celý jeho sen já pošlu do háje. Tak jsem mu řekla že snad by měl být vděčný že jeho rodina je zdravá a ne se zaobírat něčím co jde koupit a hodit to za hlavu, mít nadhled a že chci ať je to jako dřív :( Na to se jen ušklíbl, řekl to určitě a odešel. Já už se dva dny nemůžu na nic soustředit. Navíc když sem pořád chodí. :,(

Jasně, proč na něj neječet, že takových krámů jsou miliony, když to posledně tak pěkne zabralo, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
26.1.22 13:00
@Betty MacDonald píše:
To je takzvané přibarvené do tónu stížnosti.

Já si taky myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42459
26.1.22 13:04

Zakladatelko, dopadlo to tak, jak jsem si myslela. On tvou touhu po stoprocentní rodinném soužití nepochopil, naštval se na kvadrat a padla u něj poslední kapka. Tvou vinou.
Nedivím se mu. Ty sama musíš vědět, že to s časem, který věnoval koníčku, nebylo až tak hrozné, jak tu prezentuješ, stejně to z tebe leze postupně jak z chlupaté deky. A to auto, jeho sen, byla ta poslední kapka, chápeš?
Ostatně, tímto způsobem dopadly úplně všechny vztahy v mém okolí, kde manželky ve jménu rodiny postupně Ovládaly ty chlapy jako loutky, dusily je nepřetržitým rodinným životem a nedaly jim ani chvilku na svobodný nadechnuti, natož právo nějaké svobodné volby.

Příspěvek upraven 26.01.22 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
26.1.22 13:04
@Russet píše:
Je to ko.kot! Jo a favorita a samaru od sebe asi taky nepoznám. Pokud nevidím logo.

To mě nepřekavapuje. Hlavně se s tím pochlub, aby bylo vidět, jak máš vymleto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
26.1.22 13:06
@tamararka píše:

Tak nějak mám pocit, že toho co jsi nenapsala nebo si ještě neuvědomuješ je víc. Že to auto bylo jen poslední kapkou. :think:

Pěkně si ty hříchy za poslední roky sepiš, aby jsi věděla na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí