Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fera21 píše:
Protože to děti nebaví a zakladatelka je za to ráda, protože kdyby tam chodily, tak by se jim tam něco stalo. Z toho se dá logicky vyvozovat, že tam asi nějakej pokus byl, ale děti to nebere. Mimochodem každej otec je rád, když se něčemu, co má rád on, věnuje i jeho potomek. Pochopitelně se to týká jenom těch otců, co mají nějakej koníček schválenej.
Můj manžel je taky každou chvilku v dílně, když byly děti malé, bral je s sebou, ale stylem, že jako vozily polínka na zahradě a on na ně občas vykoukl. Protože třeba řezal na cirkulárce, brousil bruskou, stříkal lakem…u toho děti fakt nechceš. Jako je zlatej, že je s sebou bral ven, ale byla jsem teda klidnější, když přímo v dílně nebyly.
@fera21 píše:
Jenže problém je, že většina těch přeslic tady nemá žádný koníčky, tudíž tenhle výměnný obchod nefunguje.
Nemáš to celý. My přeslice máme knír, chlupatý nohy, sex s náma nikdo nechce ani z leknutí a jsme každá 3× rozvedená. Osud, no. ![]()
@Russet píše:
Protože dokážu pochopit, proč to udělala. Neříkám, že to udělala správně. Ale ona není jediná, kdo dělá v jejich vztahu chyby.
Hele, ale ona ví, proč to udělala a chyby na manželovi vidí taky. To jí teda moc nepomůže.
Spíš jí ukázat, kde dělá chyby ona. To totiž rozhodně nevidí.
@drewlet píše:Souhlasím s Russet v timhle .Přesto že by byla moje noční můra být s chlapem pořád spolu,to jsem tu zakladatelce i psala, přesto dokážu pochopit proč tu prasarrnu udělala,i když souhlasím i s tím že ji dělat neměla.Chlapa mám taky ,ještě o pár let víc než Russet.
a podrazy mu asi taky neděláš, tak proč se tak vehementně zastáváš zakladatelky.?
@Russet píše:
Protože dokážu pochopit, proč to udělala. Neříkám, že to udělala správně. Ale ona není jediná, kdo dělá v jejich vztahu chyby.
@robínek píše:
Nemáš to celý. My přeslice máme knír, chlupatý nohy, sex s náma nikdo nechce ani z leknutí a jsme každá 3× rozvedená. Osud, no.
A nejlepší koníček je denně šůrovat byteček.
@VitaminC píše:
@WontTell Pokud ona dava vsechny spolecne penize na rodinnou hromadu, tak je opravdu nefer, aby on si syslil penize pro sebe a jeste okradal rodinu o cas.
Určitě by si měli trochu uspořádat hospodaření, aby měli oba stejné možnosti
@fera21 píše:
Jenže problém je, že většina těch přeslic tady nemá žádný koníčky, tudíž tenhle výměnný obchod nefunguje.
Anebo naopak má a řeší opačný problém ![]()
@drewlet píše:
Chlapa je potřeba v koníčcích podporovat. Zítra jedeme pro historickou televizi a taky to není můj koníček, ale mám radost, že chlap má radost. A když bude mít radost, bude s ním lepší domluva na něco, co chci já.
Kdybych mu házela do toho vidle, jaká by asi byla reakce…
Chci si koupit spacák pro zimní táboření a celkem drahý, kdyby mi chlap řekl, že ho nepotřebuju a můžu se koukat v telce, jak někdo jde na vandr, nevím, nevím, co bych si pomyslela…
Taky tyhle věci sbírám. Manželka není fanda ani náhodou, ale když někam jedu, prohlásí to za rodinný výlet a jedeme celá rodina. Já si vyzvednu co potřebuju a pak jdeme třeba do místní ZOO nebo jiné rodinné atrakce.
Nikdy by mi neudělala něco takovýho, jako zakladatelka manželovi. Jinak já samozrejmě taky chápu, proč to udělala. Stejně jako třeba chápu, proč komunisti popravili Horákovou. Ale to neznamená, že to budu obhajovat (jako některý místní).
@fera21 píše:
Protože to děti nebaví a zakladatelka je za to ráda, protože kdyby tam chodily, tak by se jim tam něco stalo. Z toho se dá logicky vyvozovat, že tam asi nějakej pokus byl, ale děti to nebere. Mimochodem každej otec je rád, když se něčemu, co má rád on, věnuje i jeho potomek. Pochopitelně se to týká jenom těch otců, co mají nějakej koníček schválenej.
Tak ono je otázka, jak to probíhalo. Mohl to prostě zazdít a schválně se chovat tak, aby je příště ani nenapadlo tam chodit, na druhou stranu ona mu je tam mohla strčit zrovna ve chvíli, kdy je tam fakt nepotřeboval a věnovat se jim pořádně nemohl. Podle projevu nemá nejmenší tušení, co konkrétně chlap kdy dělá (kdo si proboha splete Ladu a Favorita), navíc ji to evidentně ani moc nezajímá a působí na mě tak, že tím i v podstatě pohrdá.
@WontTell píše:
Tak ono je otázka, jak to probíhalo. Mohl to prostě zazdít a schválně se chovat tak, aby je příště ani nenapadlo tam chodit, na druhou stranu ona mu je tam mohla strčit zrovna ve chvíli, kdy je tam fakt nepotřeboval a věnovat se jim pořádně nemohl. Podle projevu nemá nejmenší tušení, co konkrétně chlap kdy dělá (kdo si proboha splete Ladu a Favorita), navíc ji to evidentně ani moc nezajímá a působí na mě tak, že tím i v podstatě pohrdá.
To už se tady asi nedozvíme, protože zakladatelka už sem nechodí. Jestli ta Lada opravdu byla Samara, tak pro ženskou je jednoduchý si to splíst (i pro spoustu chlapů). Ale s tím pohrdáním máš pravdu.
@fera21 píše:
To už se tady asi nedozvíme, protože zakladatelka už sem nechodí. Jestli ta Lada opravdu byla Samara, tak pro ženskou je jednoduchý si to splíst (i pro spoustu chlapů). Ale s tím pohrdáním máš pravdu.
splíst si Favorita se Samarou je úlet.
@drewlet píše:
No pro mě taky, ale už jsem to párkrát slyšel, takže to není tak nereálný.
@drewlet píše:
Fakt jo? Já si včera spletla bavoráka s audinou a chlap se pobavil, smál se ještě když odjížděl. Fakt tomu nerozumím a auta poznávám jen podle barev ![]()
@drewlet píše:Úplně v klidu. Samara pro mě byla ještě před minutou ta holka z hororu