Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
RÍAN, neboj ty zvládneš..už jen chvílí a budeš mimíska držet v náručí
LEM, já měla bříško taky přes léto a vůbec mi to nevadilo…tak dej pak vědět jaké zlatíčko nosíš v bříšku…
Lem určo napiš co čekáte ![]()
Rían už to je jen pár posledních dnů
ty jsou nejhorší ![]()
Simiki tak jak bylo? Já si taky skočila ale na vínko a na pokec s kámoškou no co budu povídat domu jsem přišla v půl druhý
Jednou za čas to potřebujem ![]()
Taky jsem si myslela že už sněžit nebude a ráno kouknu z okna a bylo po náladě. Už se těším na jaro.
Karneval se povedl tady je jedna fotečka
MELOUNKU,byl to parádní..pěkně jsem si opočinula a pročistila hlavu. makarní se musela povést,vid..nádherný obleček
my se jdem za chvíli obléci s Tomym a jdeme ven..přijede pro nás auto..zatím papa
Ahojky holky. Jasně že dám hned vědět. Jsem napnutá jak kšandy. A dokonce budeme pak hned kupovat kočárek protože už budou penízky. Ale chci až podle toho co budeme mít.
Jinak to počasí už mě taky nebaví. Ale o víkend jsme byli nahoře na Brandově tak si to malej ještě užil a doufám že už ten sníh sleze.
Masky jste tedy měli krásný Melounku.
Rían a malou jste se ještě nezkoušeli nějak „vypudit“
I když ještě nemáš termín, viď.
Joo maškarní jsme si užily masky byly pěkné všechny ukázala bych vám video ale nevím jak se to sem dá dát ![]()
Lem se ti nedivim já to taky chtěla vědět a co možná nejdřív ale zase obdivuju toho kdo si to nechá jako tajemství ![]()
Noo s tím sněhem to nevidím moc hezky Simiki jak se ti vůbec jezdí v takovým marastu?
Rían jistě jsi zkoušela všechny rady co?
MELOUNKU,dnes s mi moc pěkně nejelo..ale jindy se mi jezdí parádně..tak to nahraj na www.youtube.com a dej sem odkaz ![]()
Ahoj holky,
hlásím se pořád 2 v 1, první oficiální termín máme příští středu, takže ještě to nemusíme tak hrotit, no ale zkoušíme průběžně všecko od schodů, dřepů, mytí oken, sexu, svařáku, horké vany, až po lněné semínko a čaj z maliníku.. ale stejně jsou to jen pověry, občas něco někomu zabere a někomu holt ne - asi si bude muset Andulka říct sama, kdy se jí zachce na svět (bodejť by se hrnula, když už zase máme závěje
) Ale fajn je, že už se to chýlí ke konci, nemůžu se dočkat, ale už mám vyhlídku toho, že to brzo skončí a budu mít u sebe malé voňavé miminečko ![]()
Rían už to más fakt za pár uteče to jako voda a mimčo budeš mýt v náručí
a jaký jsi si vybrala kočárek?
Simiki jsem počítačový antitalent nebyl byl by podrobnější návod?
Melounek píše:
Simiki jsem počítačový antitalent nebyl byl by podrobnější návod?
Dobře..otevři si stránku www.youtube.com , zaregistruj se tak a klikni na NAHRÁT VIDEO ![]()
Melounku,
kočárek máme trojkombinaci X-lander XA (hluboká korbička, sporťák, nacvakávací autosedačka) a je nejkrásnější
Takhle vypadá: (a ne že se všechny zhrozíte, že máme světlej kočár jako všichni v našem okolí - jsme ho chtěli, tak holt budeme furt prát, no
) 
Rían mě se tedy tenhle novej X-lander taky líbí. Manžovi ale ne a já jsem stejně chtěla aby šel otočit i sporťák proti směru. Jinak je ale nádhernej. Mě se taky líbí světlej, ale kvůli tomu praní to prostě nejde. Já vím že bude pořád v provozu a špinil by ho i ten starší. ![]()
Simiki je to anglicky stačí email a heslo?
Rían já taky měla světlí tento http://http/…ka-fotka.php?… lepší než černý ty se mi moc nelíbí. A prát se musí každý kočárek děti mají patent na umazání čehokoliv. ![]()
Holky včera my rotvajler pokousal jezevčíka chudák má osm stehů a teď jen leží obden budem chodit k dr. a těch peněz co to stojí
ještě že Kikča byla v autě mám z toho hrůzu ještě teď ![]()
Ahoj Lem
je pravda že starší děti kočárek umažou někdy víc jak ty mimča, ale už jsem psala kamarádka měla tmavý a prala ho stejně jak já ![]()