Mrtvý bazarový prodej, co si myslíte?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37125
6.1.19 22:30

Boty bych taky nekupovala, ani luxusní značkové, každé dítě je má vyšláplé jinak… Třeba ty kočárky se taky nedivím, měla jsem z bazaru 2, oba se tvářily pěkně, zachovale, za dobrou cenu ale po pár měsících se doslova začaly rozpadat, navíc když to má zas moc nízkou cenu v člověku to vytváří pocit že s tím něco není v pořádku… Takže kočárek už jedině nový i kdybych měla koupit nějaký obyčejnější. Co třeba trochu postrádám jsou věci pro miminka jako vaničky, lehátka, hrací deky, hrazdičky, ale za přijatelné ceny, opět nacházím většinou takové, že už se vyplatí koupit nové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.1.19 22:39
@Káťa19 píše:
@Lotrinka taky mi prijde a celkove je mi velmi lito,kdyz tu casto ctu,jak si radsi jdou koupit triko za 30 do Pepca a pak ho vyhodi :,( ja bych tyhle kramy normalne zakazala, kvalita hrozna vetsinou, absolutne nedomyslim v jakych podminkach to chudaci sijou a jsme zavaleni odpadem, fakt k placi :,(

Všechny firmy šijou v podobných podmínkách… :nevim:

Taky si jdu koupit věci k babičkám, tětičkám, na chalupu atd. do Pepca. Vezme to prárkát na sebe a je z toho buď pak hadr, nebo to házím do kontejneru na charitu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.1.19 22:42

Já jsem teď na jednom „bazárku“ prodala 100% věcí, ale já to dávala fakt za hubičku. Třeba „balík zimních věcí za 30 Kč“, „koloběžka jako nová za 100 Kč“, „takový ten zoomer ježek za 60 Kč“, šlo mi hlavně o to se toho zbavit. Tam funguje možnost, že co se neprodá, můžeš darovat „na charitu“, byla jsem připravená to udělat. Ale prodalo se všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
6.1.19 22:47

@pe-terka přesně tak, mně je na tom sympatický to, že kvůli pár měsícům mýho použití nemusí být někde vyrobený něco fungl novýho, co pak zahodím… Ale cenová stránka věci taky hraje roli, prostě jestli něco koupím za 500 nebo 5000 už je sakra rozdíl. Ovšem u varianty 4500/5000 už je to dost o ničem.

Botky z druhý ruky jsem dceři na zimu brávala jako záložní (radši než nový prkna z Lidlu), měla to na sobě párkrát, kočár už teda vozí třetí dítě (mé bylo první), ale měla jsem z druhé ruky golfky za 1000 (nové 5000) a ještě je za 800 v dobrém stavu prodala… Po prvním dítěti všecko putovalo do světa a na druhé už pořizuju jen osvědčené kousky, povětšinou po sousedech a kamarádech. Dost z nich je nadšeno, že se toho někdo ujme, neb na bazaru jim to visí měsíce a nic, takže doba je pro prodávající asi fakt krutá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.1.19 22:53

@ugluk Já před pár lety koupila přes bazar zánovní kočár, asi za pětinu ceny, a odvozil mi ještě tři mé děti. Ted už je to na něm znát a až odroste to nejmenší, půjde do šrotu. Ale svou službu udělal, byl to můj asi nejlepší bazarový kšeft :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.1.19 07:06

myslím že bazar krachuje právě na poštovném..když už kupuju, snažím se opravdu v místě bydliště, případně kde někoho mám, kdo mi to vyzvedne bez pošty..protože koupit něco bazarového za pár peněz a za to dát to samé v poštovném, to už se mi opravdu vyplatí nový šmejd..
Ale je fakt že bazarově kupuju, ale prodej mi šel první dva tři roky dětského života, pak už ne..

• Citovat
  • Upravit
76266
7.1.19 08:01

@smurfka něco podobného jsem chtěla napsat, bazarový prodej krachuje podle mně též z důvodu šíleně drahého poštovného
já na bazárcích nakupuju, i tady, ale je fakt, že s tím poštovným to pak hrozně naroste, prodej nefunguje vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.1.19 09:10

@stinga jako koupit něco za 30 korun a dát 60 poštovné..to prostě nejde no..ale to není vina prodávajícího no..ten už opravdu slevnil asi nejvíc jak mohl..to poštovné to prostě zabije.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
68928
7.1.19 10:09

Tak pokud je to věc, kterou bych byla ochotná koupit za 200, tak klidně dám 30 + 100 poštovné. Ale jedno bodýčko takhle kupovat nebudu, že. Bazarově přes net kupuju buď dražší věci nebo na sekáčích typu Laclik.cz udělám velkou objednávku třeba za 1500, kde si ty drobnosti nakumuluju. A jinak preferuji věci s osobním odběrem, v tomhle má ohromnou výhodu bydlet ve velkém městě, protože je tu těch použitelných nabídek dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
7.1.19 10:25

Já pro to moje dítě převážně kupuji na bazaru. Vše, kromě spodního prádla a triček. Do pepca nechodím, neosvědčilo se mi tam z oblečení nic, kromě slipů a ponožek. Teď už převážně kupuji nové, nebo přes kamarádku. Protože musím říct, že co za to kolikrát maminky chtějí je katastrofa a čím je dítě starší, tím víc se mi internetové bazary vyplatí. Takže převážně po.kamarádce, která má ceny přijatelné. Párkrát se mi ale poštěstí, na bazaru koupit hlavně zimní za přijatelnou cenu i s poštou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
9.1.19 13:07

Tak jsem měla velké štěstí a koupila obří balík 50 nádherných oblečku pro dite ve skolce (Next, Gap, FF, Tu, hodně HM a Lindex…mikiny, trička, bundy, tepláky, džíny, vse super stav bez zmolk, vse vzpada koupene nove v original obchodech s modernimi motivy… Tipuji původní ceny okolo 8-10 tisíc, masakr. Já to koupila za 600 Kč… Takže už se fakt nedivim, že nikdo nic nechce, když ani tydle parádní oblečky na vyhledávaný věk školky (žádné novorozeně) padly tak nízko 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
9.1.19 13:41

@Lotrinka :potlesk: to je super, já kupuju na bazarech ráda, radost to je něco pěkného ulovit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
12.1.19 17:48

Holt počítá s tím, že někdo netuší, že značka Crivit je z Lidlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.1.19 17:55

Ta bunda (lyžařská, vel 122) stojí pětikilo.
V akci bude na jaře, ale většina lidí potřebuje lyžařskou bundu teď.
Ale mohla jít trochu níž, to je fakt.

Já bundy rozdávám :lol:

Příspěvek upraven 12.01.19 v 17:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.1.19 17:55
@ugluk píše:
Holt počítá s tím, že někdo netuší, že značka Crivit je z Lidlu :lol:

Náhodou, já nedám na Lidl dopustit. :mrgreen: Vydrží, dobré materiály (většinou). Kupovala bych je, i kdyby byli dražší, natož když jsou za :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová