Mrtvý bazarový prodej, co si myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68941
12.1.19 18:05

@Bábrdl no pozor, já lidl taky ráda, ale prostě si to tam radši za těch „pár korun“ koupím nový, než bych za bundu za pětikilo dávala čtyři stovky a osmdesát poštovný :)
(upřímně na něm spíš jak kvalitu řeším to, že jak nám stojí vprostřed sídliště, tak v tý bundě bude chodit každý třetí dítě)
Podle mě prostě paní počítá s tím, že kupující netuší, za co je nová, no. Na druhou stranu jestli najde kupce, já jí to přeju za toho obchodnickýo ducha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.1.19 18:23
@ugluk píše:
@Bábrdl no pozor, já lidl taky ráda, ale prostě si to tam radši za těch „pár korun“ koupím nový, než bych za bundu za pětikilo dávala čtyři stovky a osmdesát poštovný :)
(upřímně na něm spíš jak kvalitu řeším to, že jak nám stojí vprostřed sídliště, tak v tý bundě bude chodit každý třetí dítě)
Podle mě prostě paní počítá s tím, že kupující netuší, za co je nová, no. Na druhou stranu jestli najde kupce, já jí to přeju za toho obchodnickýo ducha :)

No, k tomu petikilu taky budeš muset přičíst poštovné, ale chápu jak to myslíš. :mrgreen: Taky bych byla pro novou.

Jestli v ní chodí každé druhé dítě je mi nějak jedno, to jsem nikdy neřešila. Hlavně, že mému je teolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
12.1.19 18:28

@Bábrdl no, tím, že ho mám za rohem, tak to mám bez pošty, jen si člověk musí tu akci vychytat, no, ale u nás to naštěstí není o žádném mačkání se v sedm (či v kolik otvírají) ráno, klidně vyberu správnou velikost i druhý den odpoledne. To, kolik dětí to nosí, jsem nejvíc řešila ve školce, ono když tam mělo stejné pyžamo pět dětí, tak navzdory podepsání to trochu problém byl, stejně tak ty převlékací věci - bundy, mikiny, legíny… děti si v tom pořádek moc nedržely a kolikrát jsem pak doma přepírala něco na pohled našeho, ale podepsaného jiným jménem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.1.19 19:48

@ugluk Taky mám Lidl za rohem. Ale abych byla upřímná, na nějaké vychytávání akcí jsem moc pohodlná. :nevim: Navic zimní hadry pro děti jsou, alespoň v Praze, vždycky o Tom nedůstojné regalovem boji. Já je většinou nakupuju na netu s předstihem. Těch 80 korun mi za klid stojí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
12.1.19 20:02

@Bábrdl já jednou do týdne naberu leták, prolistuju a když něco potřebuju, zajdu tam :) Nikoliv teda hned ráno, protože prát se s kýmkoliv odmítám. Eshop jsem zkusila jednou a šlo to nechutně dlouho, ale tak asi jo. A asi budou nabídky jako ta výše spíš pro někoho, kdo ten Lidl za rohem nemá, ani přehled, odkud to je a co to na eshopu stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
13.1.19 08:04

@Kriss Tina Vaničku a lehátko do vaničky se snažím přidat už hrozně dlouho. A cenu mám opravdu nízkou. :( :(

Nedávno jsem chtěla prodat par věci. Je s tím dost práce, nafotit, dát na net, odpovídat, jit na poštu. Na spoustu věcí se mi nikdo neozval. Na některé věci se mi ozvalo víc lidí, třeba deset. Asi jsem nasadila opravdu nízkou cenu. :D I když poštovné je šílené. U jednoho baličku 150 Kč. Chtěla bych prodat kočárek BeBecar, ale nějak se nemám k tomu ho nafotit. Ani netuším, jaká by měla byt přiměřená cena. Třeba poradíte. Je v dobrém stavu, kočárek, sporťák, vajíčko, dva podvozky plus nějaké ty doplňky - síťka, deštník, proti dešti. Zabírá mi to tu dost místa. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
13.1.19 08:14
@Taciras píše:
Jen k tématu, co lidi chtějí za nošený hadry… synek má stejnou bundu, nová stála 349,– Kč. Tady za ní paní chce 390,–. Za nošenou.https://www.mimibazar.cz/…unda-122-128

Tu bundu mám doma taky. :lol: Já teď koupila na podzim v Lidlu zimní bundu za 150 Kč. A je úplně super. Máme ještě jednu a tahle je lepší, lépe se obléká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
13.1.19 08:58

Holky já ted byla zděšená, chci dokoupit nějaké látkové plenky k mojí šité výbavě a protože jde o třetí dítko, tak jsem si řekla, že mrknu na bazar. Úplně jsem znechucená, jedna plenka, používaná dvěma dětma a zapraná, šedá, fleky od stolice, 300,– a dírky u zapínání… chápu, že nová stojí 420-450 Kč, ale toto :zed: :nevim: :poblion:

takže opět usednu ke stroji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
13.1.19 09:33

@Káťa19 přesně, úplně mimo chápání. Nedala bych za ní ani 100 Kč, za tu bundu z Lidlu tak maximálně tech 100 Kč. Stačí ji párkrát vyprat a ze zimní bundy je kus promokaveho hadru. A plenka po dvou dětech? To bude plenka nejméně 300× vypraná? Nedivím se, že je bazarový prodej mrtvý, když lidé předvádí toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
13.1.19 09:39

@Cuddy Já mám bundy po pár pranich pořád jako nové. :nevim: Pliny jsem prodávala bile čtvercové za pár korun za kus. Všichni se mohli zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
13.1.19 09:42

A jen k té ekologii,když vidím, kolik věci mají školní děti ve vedlejší diskuzi (5 zimních bund, 30 triček, 3 plavky, šuplík džín…) tak to s klidným svědomím budu dál kupovat věci nové, které když udržím v rozumném počtu, tak budu mnohem ekologičtější než syslit kvanta oblečení, byť třeba bazaroveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
13.1.19 09:45

@Sára 1 nevím, tomu úplně nevěřím, že dětská bunda třeba 5× vypraná má stejné vlastnosti jako nová. Vím, jak složité si peru svoje funkční věci a stejně své vlastnosti, pro které jsem je koupila, ztrácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
13.1.19 10:02

@Káťa19 Ahoj, já budu prodávat pleny po jednom dítěti, funkční, za 100 Kč / kus. Mám jich moc. Kdyby jsi měla zájem napiš mi SZ. Ještě jsem se ne donutila je nafotit na bazar :oops:

• Citovat
  • Upravit
24992
13.1.19 10:07

@Sára 1 s tim kocarkem to mas tezky..... ja jeste nevim jestli koupim kocar na bazaru nebo ne… ale treba autosedacku bych na bazaru nekoupila nikdy. bebecar je dobra znacka, tk to urcite zkus…a jestli k tomu mas dva podvozky, asi klasickej houpaci? a nejakej skladnejsi, mestskej? tak by o to zajem byt mohl, videla jsem to tak u inglesiny a bylo to hned prodany.....teda treba me toto dost laka..... ale je fakt, že pro me je dulezita i treba barva :lol: jsem trochu rozmazlena v tomto no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
13.1.19 10:35
@Sára 1 píše:
@Cuddy Já mám bundy po pár pranich pořád jako nové. :nevim: Pliny jsem prodávala bile čtvercové za pár korun za kus. Všichni se mohli zbláznit.

A cim je impregnujes, aby nepromokaly? Ja kdyz bundu vyperu uz nikdy nema takove vlastnosti jako nova (i se specialnim pracim prostredkem na sport. Veci). Mam ted super bundu na lyze, uz by potebovala vyprat, ale bojim se o ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová