Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ugluk ja vim, uvidim jak dopadnu na tom screeningu, kdyz dobre, tak bych ho i vzala…ja nejsem uplne nosici typ, uvidime co dite, ale vim, ze na podzim bude asi 5 prilezitosti kdy nositko bude lepsi nez kocar…a pak mozna v zime, jinak noseni starsiho ditete me ted vubec nelaka…klidne bych koupila i ty caboo nositka, co jsou tak na toho půl roku
ale vis co, clovek mini, zivot (a dite) meni…
@debra.morgan v prvé řadě držím palce na screening! Jo, já nosila ráda, byly situace, kdy to bylo mnohem lepší než kočár. I to starší dítě třeba na výletě, vezlo se kočárem, ale pak jsem chtěla vylézt třeba na rozhlednu, tak šup na záda. Popř. cesta MHD s pěti přestupama, zlatý nosítko, než vláčet kočár po x desítkách schodů. Ale pokud zvažuješ hlavně nošení na začátku, koukala bych po něčem v tý nejmenší velikosti od malička třeba jen do roka, do roka a půl. Taky nejsem úplně příznivce nošení do čtyř let (to už mé dítě ťapalo túry po horách). Ergo je takový hodně univerzál i pro ty větší děti. Ale nechci rozmlouvat ![]()
@debra.morgan píše:
@Sára 1 z jakeho jsi kraje?
Liberecký kraj.
Mě to prodávání věcí už ani nebaví.Lidi si třeba zamluví věc a už se neozvou nebo to chtějí nejlíp zadara
@ugluk Díky za tip, dám zpět konkrétní cenu.
@debra.morgan Já na to nespěchám, takže tu bude ležet a čekat, ozvi se, až budeš chtít : )
Já taky nejsem nosící, měla jsem i šátek, ale nevyhovovalo mi to, tak jsem prodala a koupila toto a to je fajn, páč to je rychle nandáno i sundáno a dítě tam má víc místa, což nám vyhovovalo. Pro mě je nej kočár, vyskočí, naskočí… ale občas se nosítko hodilo jako bokovka, kam kočár nešel, nebo v nějaké vývojové fázi atd.
@Emno a zkus i toho Modrýho koníka, mám pocit, že tam bazar frčí docela slušně ![]()
@Emno diky, no kdybych to kupovala na starsi ditko, tak to bez vahani vezmu, ale prave mam strach, aby decku v te novorozenecke vlozce nebylo na podzim teplo, prijde mi pekne tepla na pohled teda… jeste si to rozmyslim no… mozna se zajdu do obchodu kouknout jak to ve skutecnosti vypada
vubec se na mě nevaž, a přeji brzky prodej, ja az budu fakt kupovat tak kouknu jestku jeste nemas
ono je to tezky no… podle obrazku se da vybrat spousta veci, ale skutecnost je pak jina ![]()
@Emno tak jsem se trochu zacetla do tech nositek a mam z toho hlavu v pejru
takovej vyber, kazdy ma neco
to bude mozna horsi nez vybrat kocar
![]()
@Taciras píše:
Holky a co teda vy osobně děláte s použitým oblečením? Já skoro přemýšlím, zda by se neuplatnil „bazárek“, kde by bylo oblečení na děti fakt za odvoz/poštovné. Jsou takové servery, ale tam se nedá vyhledávat podle velikostí a tak. Ne, aby člověk vydělal, ale prostě, aby se to dál použilo a nestal se z toho odpad.
Já to rozdávam, jde můžu
Ale fakt se s tím nechci crcat. Prostě když po sezoně vyřazuju, strčím někomu igelitku se slovy: na, je to velikost xy. Dělej s tím, co chceš, jen to nevyhazují do smesneho odpadu.
A je mi uuuuuuplne jedno, jestli něco z toho prodá, udělá hadr, dá dál kamarádkám, nechá na chalupu… Fakt neprozivam jako někdo tady, té někomu dál hadry a ten za něco z toho na bazaru získal 50 Kč.