Mrtvý bazarový prodej, co si myslíte?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
13.1.19 16:30

@ugluk ja vim, uvidim jak dopadnu na tom screeningu, kdyz dobre, tak bych ho i vzala…ja nejsem uplne nosici typ, uvidime co dite, ale vim, ze na podzim bude asi 5 prilezitosti kdy nositko bude lepsi nez kocar…a pak mozna v zime, jinak noseni starsiho ditete me ted vubec nelaka…klidne bych koupila i ty caboo nositka, co jsou tak na toho půl roku ;) ale vis co, clovek mini, zivot (a dite) meni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
13.1.19 16:44

@debra.morgan v prvé řadě držím palce na screening! Jo, já nosila ráda, byly situace, kdy to bylo mnohem lepší než kočár. I to starší dítě třeba na výletě, vezlo se kočárem, ale pak jsem chtěla vylézt třeba na rozhlednu, tak šup na záda. Popř. cesta MHD s pěti přestupama, zlatý nosítko, než vláčet kočár po x desítkách schodů. Ale pokud zvažuješ hlavně nošení na začátku, koukala bych po něčem v tý nejmenší velikosti od malička třeba jen do roka, do roka a půl. Taky nejsem úplně příznivce nošení do čtyř let (to už mé dítě ťapalo túry po horách). Ergo je takový hodně univerzál i pro ty větší děti. Ale nechci rozmlouvat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15460
13.1.19 16:58
@debra.morgan píše:
@Sára 1 z jakeho jsi kraje :-D ?

Liberecký kraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
13.1.19 17:51

Mě to prodávání věcí už ani nebaví.Lidi si třeba zamluví věc a už se neozvou nebo to chtějí nejlíp zadara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
14.1.19 14:42

@ugluk Díky za tip, dám zpět konkrétní cenu.

@debra.morgan Já na to nespěchám, takže tu bude ležet a čekat, ozvi se, až budeš chtít : )
Já taky nejsem nosící, měla jsem i šátek, ale nevyhovovalo mi to, tak jsem prodala a koupila toto a to je fajn, páč to je rychle nandáno i sundáno a dítě tam má víc místa, což nám vyhovovalo. Pro mě je nej kočár, vyskočí, naskočí… ale občas se nosítko hodilo jako bokovka, kam kočár nešel, nebo v nějaké vývojové fázi atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
14.1.19 14:46

@Emno a zkus i toho Modrýho koníka, mám pocit, že tam bazar frčí docela slušně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
14.1.19 14:51

@Emno diky, no kdybych to kupovala na starsi ditko, tak to bez vahani vezmu, ale prave mam strach, aby decku v te novorozenecke vlozce nebylo na podzim teplo, prijde mi pekne tepla na pohled teda… jeste si to rozmyslim no… mozna se zajdu do obchodu kouknout jak to ve skutecnosti vypada :think: vubec se na mě nevaž, a přeji brzky prodej, ja az budu fakt kupovat tak kouknu jestku jeste nemas :palec: ono je to tezky no… podle obrazku se da vybrat spousta veci, ale skutecnost je pak jina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
14.1.19 16:24

@Emno tak jsem se trochu zacetla do tech nositek a mam z toho hlavu v pejru :lol: takovej vyber, kazdy ma neco :roll: to bude mozna horsi nez vybrat kocar :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.1.19 08:02
@Taciras píše:
Holky a co teda vy osobně děláte s použitým oblečením? Já skoro přemýšlím, zda by se neuplatnil „bazárek“, kde by bylo oblečení na děti fakt za odvoz/poštovné. Jsou takové servery, ale tam se nedá vyhledávat podle velikostí a tak. Ne, aby člověk vydělal, ale prostě, aby se to dál použilo a nestal se z toho odpad.

Já to rozdávam, jde můžu :mrgreen: Ale fakt se s tím nechci crcat. Prostě když po sezoně vyřazuju, strčím někomu igelitku se slovy: na, je to velikost xy. Dělej s tím, co chceš, jen to nevyhazují do smesneho odpadu. :mrgreen: A je mi uuuuuuplne jedno, jestli něco z toho prodá, udělá hadr, dá dál kamarádkám, nechá na chalupu… Fakt neprozivam jako někdo tady, té někomu dál hadry a ten za něco z toho na bazaru získal 50 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.1.19 08:04

A nebo charitativní kontik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie