Mrtvý bazarový prodej, co si myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
13.1.19 13:47

@Emno hele, třeba to nosítko, co máš tady na bazaru, kolik by sis za nej představovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.1.19 13:58

@debra.morgan Tak k tisícovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
13.1.19 14:03

@Emno ja jen, že pro mě jako zakaznika a zajemce o nositko je lepsi, kdyz tam napises, stalo to tolik a tolik, představovala bych si tolik a jsem ochotna slevit, třeba, když si proto přijdete k mym dverim.....jen myslenka ;) tady na ty inzeraty nabidnete/cena dohodou vubec treba nereaguji, protoze to smrdi tim, ze ma prodejce pocit, že prodava neco specialniho a ma prehnane predstavy.......nemyslim to zle, jen pisu, proc treba nekteri lidi na takovy nabidky nereaguji. nahodou tisicovka je ok. vzhledem k tomu, ze nove stoji 2,5 litru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.1.19 14:07

@debra.morgan Já tam měla nějakou dobu 1000 Kč, ale neozval se nikdo, tak jsem zkusila tuto cestu, to je dnešní změna : ) Díky za tip, můžu se více rozepsat. Taky zkusit i jiné servery - by asi chtělo.
Ale možná to je opravdu tak, že je dnes všeho dost a peněz není tak málo, jak se zdá, lidi radši nové… se zárukou… pak prodat. A nebo levné za pár korun… a já se do této myšlenky prostě nevejdu : )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
13.1.19 14:09

@Emno zkus skupinky na fb, nosime deti nebo tak nejak se to jmenuje, tam by mohl byt zajem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
13.1.19 14:11
@Emno píše:
@debra.morgan Já tam měla nějakou dobu 1000 Kč, ale neozval se nikdo, tak jsem zkusila tuto cestu, to je dnešní změna : ) Díky za tip, můžu se více rozepsat. Taky zkusit i jiné servery - by asi chtělo.
Ale možná to je opravdu tak, že je dnes všeho dost a peněz není tak málo, jak se zdá, lidi radši nové… se zárukou… pak prodat. A nebo levné za pár korun… a já se do této myšlenky prostě nevejdu : )

to chapu, ja bych ho za tu cenu klidne brala, kdyz mi pockas do zari :-D (vtípek neboj, ale az budu hledat, tak kouknu jestli ho jeste nemas ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
13.1.19 15:51

@Káťa19 no fůj, tu plenu bych se neodvážila nabídnout nikomu ani zadarmo, to je neskutečné, co některé matky dokáží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.1.19 15:56

@debra.morgan Tak si ho kup teď, ne až v září, ne? :) Přihodím ti overal Next :) A můžem to tu přejmenovat na supr funkční bazárek vlákno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
13.1.19 15:56

@Emno já též na inzeráty - nabídněte, cena dohodou - nereaguji, nechce se mi s někým smlouvat a dohadovat se, vybírám z těch s pevnou cenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
13.1.19 16:02
@Emno píše:
@debra.morgan Tak si ho kup teď, ne až v září, ne? :) Přihodím ti overal Next :) A můžem to tu přejmenovat na supr funkční bazárek vlákno :)

nojo, ale ja jsem teprve ve 3. mesici, jeste jsem nebyla ani na 1. screeningu :-D takze zatim fakt pockam..... jako vím, že šátek nechci a nejake nositko kupovat budem… mas do nej aspon tu novorozeneckou vlozku? potrebuju nejake od narozeni, ted si nejsem jista jestli toto tam spada nebo ne :) kdyztak vydrz aspon do toho prvniho screeningu, pak se o tom muzem znova pobavit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56286
13.1.19 16:11
@Taciras píše:
Jinak teď koukám po džínách pro kluka na bazaru tak ze zvědavosti, tuším, že u nových zase skončíme. Před Vánoci jsem mu jedny koupila, měli už teda poslední, v C&A s 50% slevou stály 125 Kč. Na mimibazaru jsou pod 200 samé se „šouplými“ koleny, záplata to spraví, jinak stav dobrý. No super, jenže já potřebuju na něj nové rifle, protože se klouže po kolenou a má je prodřené. Záplata to spraví tak na 2-3 vyprání, pak jde do háje i záplata a už ji není ani k čemu přišít. Kik a Pepco mě nějak kvalitou neoslovily, ale občas mrknout do H&M, C&A a lidlu a vychytat nějakou akci, tak prostě cena vyjde lépe, než za džíny ve stavu, v jakém je sama leda tak vyhodím.

já kupuju na mmb od ženských, co tahají bazarové věci z Anglie… a tam jsem ted koupila HM džíny za 250 Kč a byly snad úplně nové.. podotýkám pro kluka ve velikosti 146.. ne malé velikosti. Jinak plnou cenu kolem 900 :nevim:
Brala jsem dvoje, ty druhé byly Reserved a v podstatě to samé.
Ale chce to vychytat.
Džíny jsou snad jediné, co na většího kupuju bazarové, protože jsou docela drahé a on z nich docela brzy vyroste, tak to nemá smysl. Ostatní věci mu vydrží mnohem déle

Příspěvek upraven 13.01.19 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.1.19 16:12

@debra.morgan Nemám bohužel, tu jsem prodala nedavno samostatně, zatímo nosítko jsem ještě užívala. Já asi vydržím tak či tak, když vidím tu úspěšnost :) Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
13.1.19 16:14
@Taciras píše:
Holky a co teda vy osobně děláte s použitým oblečením? Já skoro přemýšlím, zda by se neuplatnil „bazárek“, kde by bylo oblečení na děti fakt za odvoz/poštovné. Jsou takové servery, ale tam se nedá vyhledávat podle velikostí a tak. Ne, aby člověk vydělal, ale prostě, aby se to dál použilo a nestal se z toho odpad.

Zajímavý nápad, myslíš jako webovou platformu, kam by to každá uživatelka přidala sama za sebe, roztřídila dle pohlaví a velikosti, zařadila do do správné kategorie a pak si se zájemkyní vykomunikovala předání/ odeslání?
Já se přiznám, že když už něco daruji, tak stylem „nechci se s tím už namáhat“, tudíž - tady máš tašku, za stav neručím, ale najdou se tam i pěkné kousky (ty mizerné samozřejmě vyhazuju, ale každý máme měřítka jinde), daruju a dělej si s tím, co chceš, co nevyužiješ, klidně pošli dále nebo hoď do kontejneru na charitu. A stejným způsobem i dostávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
13.1.19 16:14

@Emno ok, nová vlozka stoji cca 700 jsem koukala.....hele dej tom 2-3 tydny a mozna se domluvime :palec: premyslim jak si te ulozit, abych na to nezapomnela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
13.1.19 16:26

Zrovna na tom Ergu je krásně vidět ta bazarová strategie. Když jsem si teď hodila Ergo do bazaru na Modrém koníku (dle mého tam mají o dost lépe vychytané to třídění než tady), tak mi vyjely inzeráty, kde se to dá v dobrém stavu sehnat za ten litr stejně jako za 2,7:
 https://www.modrykonik.cz/…--ergo-baby/?…

@debra.morgan ono s těma nosítkama je to těžký, když je něco jako fakt vhodný od novorozence, tak u staršího dítěte už je to těžkej kompromis. A když člověk pořídí něco rostoucího, tak do toho zas novorozence nedá. Takže já momentálně naproti svému dlouhodobějšímu přesvědčení koupila ten šátek :mrgreen: A jestli to nepůjde, nechám ho rozstříhat a nosítko z něj ušít, neb mě to vyjde jen o pár stovek dráž než ty šátkový bazarový :roll: Ale jinak bych se nebála, že pokud Emno to Ergo za litr neprodá (přeju jí to, cena je rozumná), že ho za tu cenu neseženeš později i jinde.

@Emno já prostě na inzeráty „cena dohodou“ vůbec nereaguju :oops: A nebo pokud bych po tom fakt toužila, tak extra drze stylem - jinde to maj za litr, tak to chci za osm stovek i s poštou. Ale spíš na mě ty inzeráty působí, že prodejkyně chce reálně víc. Je to těžký, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová