MS a přesto těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
351
5.1.10 16:10
VERŮNEK píše:
ahoj holky,Vaše diskuze mě přiměla popřemýšlet o mých posledních asi 3 měs.Trpím předčasnou menopauzou a doktor mi řekl,že otěhotním pouze s darovanými vajíčky.Pravidelně užívám horm.substituci,bez který bych ani neměla MS.Ale v posledních 3 měs.mi bylo párkrát špatně od žaludku,někdy mi bylo na zvracení,občas i průjem,MS jsem vždy dostala,ale byla slabší,spíš jen takové špinění a vždy trvala krátce,asi tak 3 dny.Navíc jsem ze svých 57 kg přibrala až na 62,5 což mě trochu znepokojuje.Občas jsem tak utahaná,že se mi nechce nic dělat a jsem líná i vařit,což mě jinak hrozně baví :-D Přiznám se,že mě ani jednou nenapadlo,že bych mohla být těhotná :roll: ale jak čtu Vaše řádky,říkám si co kdyby…zázraky se dějou tak proč by se nemohl stát mě?Hned zítra si udělám těhotenský test :-P

Verunko, podle toho, co pises by to klidne byt mohlo. Utikej pro testik a dej hned vedet. Dzim palecky!!! :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.1.10 16:13

Verůnek jasně, proč ne i tobě :palec: testni a napiš výsledek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.1.10 16:24

Holky tak že to silnější, pevnější nebo jak jste ty mladé slečny nazvali nepoznají je divné… Já mám taky váhu už trojcifernou ale to že mi v břiše skáče miminko nejde přehlídnout, to bych musela trpět na silný větry, nebo nevím abych to s něčím zaměnila… Nemůže to být tak že se prostě jen báli s pravdou ven a nechali tomu volnej průběh že se prostě stane co se má stát? Asi nebude tak těžký se pak tvářit překvapeně a všem tvrdit že jsem neměla žádné příznaky :nevim: No nevím, jsou to dle mě jen senzace do novin, ale realita? tak do 7 měsíce snad, když zavřu obě oči,ale pak už jen stěží i s MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
5.1.10 16:25
tamichita píše:
Oluscha píše:
tamichita píše:
To mi ted pripomina ( NIKDY NEPOCHOPIM JAK JE TO MOZNE :DD )Ale cetla jsem o pripadu dvou lidi z Nemecka, kteri sli k lekari s tim, ze se jim nedari mit miminko… lekar tedy, ze zenu vysetri, byla v poradku, po docela dlouhem rozhovoru zjistil, ze spolu NIKDY nespali. Oni nevedeli, ze se to musi.. no, chapete to? :nevim:
:lol: :lol: :lol:
Chudáci , třeba zrovna chyběli ve škole když se o tom učili :mrgreen:
:mrgreen: asi neeee, vidis, jak jsme na tom se skolstvim dobre :D

No zaplať pánbůh že je naše školství takhle dobře co se týče sexuální výchovy , jinak by tenhle server byl o ničem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.1.10 19:12

Lacenko taky si myslím,že pohyby miminka jsou nepřehlédnutelné,teda alespoň mě naše malá nedala spát, ty tancující hrby na břiše by viděl i slepý, nemluvě o tom, že cítit to teda bylo také. Myslím, že to není možné zaměnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
5.1.10 19:57
Oluscha píše:
tamichita píše:
Oluscha píše:
tamichita píše:
To mi ted pripomina ( NIKDY NEPOCHOPIM JAK JE TO MOZNE :DD )Ale cetla jsem o pripadu dvou lidi z Nemecka, kteri sli k lekari s tim, ze se jim nedari mit miminko… lekar tedy, ze zenu vysetri, byla v poradku, po docela dlouhem rozhovoru zjistil, ze spolu NIKDY nespali. Oni nevedeli, ze se to musi.. no, chapete to? :nevim:
:lol: :lol: :lol:
Chudáci , třeba zrovna chyběli ve škole když se o tom učili :mrgreen:
:mrgreen: asi neeee, vidis, jak jsme na tom se skolstvim dobre :D
No zaplať pánbůh že je naše školství takhle dobře co se týče sexuální výchovy , jinak by tenhle server byl o ničem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak treba bychom tu resily to, ze vecer sedime kazdy v jednom kresle, divame se na sebe a to dite ne a ne prijit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
1.3.10 16:24

Test

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat k tomuto tématu. Je možné pokud má žena MS a je těhotná, že test neukáže //? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
2.3.11 21:52

Ahoj Všem, jsem tady dnes první den a mám pocit,že často píšete o mě. Připadám si už tak trochu jako blázen,ale stejně se Vás zeptám. Také plánuji miminko a tak 14 dní jsem měla hustý čistě bílý výtok,3 týdny mám teplotu těla 37,2 a nejsem nachlazená. Prsa mám již 14 dní tak o číslo větší a v noci mne hodně bolí. Testy jsem si dělala a poslední před 4 dny a je negativní. Vše by mi hrálo na těhotenství,jen 3 dny mám MS a jinou jen v tom,že první 2 dny skoro nic a 3 den teprve více krvácení (normálně opačně) Prsa a teplota jsou stále i při MS stejná. Moc děkuju za rady a přeji Všem hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
6.5.11 15:27

Ahojky všem, četla jsem znovu Vaše články a musím říct,že mám podobný problém. Nepíši sem poprvé,ale stejně trochu nabrnknu svůj příběh. Před měsícem a půl jsem byla va revizi :-( a začala si s partnerem dávat pozor. Před 14.dny jsem začala mít úplně stejné příznaky těhu,jako poprvé. Asi patřím mezi ty,které to poznají,což je horší a jen více strachu. Minule mi nevěřil ani Mudr. a tak jsem při MS šla na krev,jako samoplátce a HCG bylo,pak krvácení atd. Dnes se cítím šíleně,příznaky zůstávají a MS znovu,jen silná. Jak kdo z Vás krvácel při těhotenství,myslím jestli je možné při normální nebo silnější MS udržet těhotenství. Po zákroku KO úplně zdravá. Jinak už na to kašlu a Všem přeji moc a moc zdravíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
26.9.11 13:16

Ahoj, vím, že zakladatelka nechce příklad známé mojí známé, ale kamarádka mojí sestry zjistila těhu 2 měsíce před porodem. Měla do 5. měsíce MS, přibírala sice, ale přikládala to změně povolání (na sedavé), v 6. m nedostala MS, ale nijak to neřešila, protože neměla delší dobu sex, s partnerem už se rozešli a jak to nedostala podruhá, šla na gyn. a tam jí potvrdili 7. měsíc :lol: A moje sousedka měla MS do 4. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
14.10.11 09:46

Ahoj. Ráda bych se zeptala vás, které jste měly ms i zpočátku těhotenství. Byla normální jako obvykle? Byla stejně silná/slabá, trvala podobně dlouho? Nebo bylo něco jinak? Děkuji B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
14.10.11 10:08

ahoj, mám 2 holky, ale 3 těhotenství - 1. trim.
Ve všech třech případech jsem měla MS dokonce velmi silnou.
Teď jsem těhotná po 4. Začínám 3 měsíc. A tentokráte to vypadá, že MS nebyla.Teda od začátku poslední MS to mám přesně 8 týdnů a dneska jsem dle velikosti mimi 8+0 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
14.10.11 10:51

Ahoj tak já měla ms normálně těhu jsem zjistila až v 18 týdnu žádné příznaky nebyli.Trošku překvápko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
14.10.11 11:08

Děkuju a blahopřeji :-)
Mám normální měsíčky, jako vždy na začátku bolestivé, ale i po třech dnech mám pořád křeče v podbřišku, tu na jednom, jindy na druhém vaječníku a bolest prsou neustupuje. Malilinkatá naděje… ale test dělat zatím nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
14.10.11 11:38

Ahoj tak já jsem taky měla MS až do šestého měsíce (mimi bylo neplánované a otěhotněla jsem i přes ochranu), kdybych si ve čtvrtém neudělala náhodně test, asi bych na to přišla až s porodem :-) . Příznaky jsem neměla vůbec žádné…

verůnek:Gratuluji ti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital