Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
10.7.14 15:10
@Kessynkaa píše:
Holky vínko nemůžu… :( čekám mimi ale hned bych si koupila bílé polosladké.. :)

tak to doporučuju nealko šampáňo od Bohemky :pankac: dá se s tím krásně vyžít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 15:11
@Kessynkaa píše:
Jo to jsem už pochopila… :lol: zvláštní ale je, že někdo to zvládne mít celý život jednu partnerku a někdo jich vystřídá desítky…

Záleží kdy to osudovou srdeční záležitost najde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.7.14 15:12
@terien píše:
tak to doporučuju nealko šampáňo od Bohemky :pankac: dá se s tím krásně vyžít.

MYluju bublinky :mrgreen: kolikrát vyvádím víc po kofole :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
34473
10.7.14 15:17
@sissi79 píše:
MYluju bublinky :mrgreen: kolikrát vyvádím víc po kofole :oops: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: jednou jsem neměla jahody tak jsem do šampáňa nalila jahodovou vodku :oops: málem mě to stálo život :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
10.7.14 15:19
@Kessynkaa píše:
Jo to jsem už pochopila… :lol: zvláštní ale je, že někdo to zvládne mít celý život jednu partnerku a někdo jich vystřídá desítky…

Tak jednoho partnera celý život? To nemyslíš vážně, to je tvůj první partner? Těch, co žijí s pevním partnerem celý život nikdy nebylo moc.

• Citovat
  • Upravit
614
10.7.14 15:29
@bamba píše:
Tak jednoho partnera celý život? To nemyslíš vážně, to je tvůj první partner? Těch, co žijí s pevním partnerem celý život nikdy nebylo moc.

Myslím to vážně.. Můj táta s mámou jsou toho příkladem a pochybuju že by se ještě stihli rozvést… babička s dědou to samé, teta se strejdou… jako neříkám jediný partner na celý život, ale desítky určitě taky ne… a ne není to můj první partner

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
10.7.14 15:47
@Kessynkaa píše:
Myslím to vážně.. Můj táta s mámou jsou toho příkladem a pochybuju že by se ještě stihli rozvést… babička s dědou to samé, teta se strejdou… jako neříkám jediný partner na celý život, ale desítky určitě taky ne… a ne není to můj první partner

hele nechci být pesimista, ale právě manželství našich babiček nebo rodičů dost často procházelo krizí nevěry, jenže naše babičky byly vychované tak že manželka sklapne a dělá že nic nevidí a za doby našich rodičů taky nebylo tak časté se rozvádět. Zkrátka dřív lidi neutíkali okamžitě pryč z manželství a snažili se to nějak překonat, proto máš pocit že dřív to lidi nedělali, dělali, ale tak nějak spolu zůstávali :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30994
10.7.14 15:52
@myšák1187 píše:
hele nechci být pesimista, ale právě manželství našich babiček nebo rodičů dost často procházelo krizí nevěry, jenže naše babičky byly vychované tak že manželka sklapne a dělá že nic nevidí a za doby našich rodičů taky nebylo tak časté se rozvádět. Zkrátka dřív lidi neutíkali okamžitě pryč z manželství a snažili se to nějak překonat, proto máš pocit že dřív to lidi nedělali, dělali, ale tak nějak spolu zůstávali :nevim: :nevim:

Otazka je, zda to bylo dobre ci spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
10.7.14 15:59
@Cuddy píše:
Otazka je, zda to bylo dobre ci spatne.

no to asi nikdo nerozsekne, jen je to prostě falešný obrázek o generacích které žili před námi, myslím že by spousta z nás asi koukala co naši dědečkové či babičky vyváděli :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
69235
10.7.14 16:03
Já ho mám doma a on také. Třeba, moje tchýně s tchánem také, švar se švagrovou také a kdyby druhá švagrová nezemřela, předpokládám, že také :think:
@bamba píše:
Tak jednoho partnera celý život? To nemyslíš vážně, to je tvůj první partner? Těch, co žijí s pevním partnerem celý život nikdy nebylo moc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
10.7.14 16:31

@Kessynkaa Hele a nemuzes se na to podivat malinko jinak? Clovek mel nejake idealy, jak ma vypadat jeho partner- nekdo cerveny diplom, nekdo velka ramena, nekdo snil o partnerovi s velkym domem… A nakonec je clovek s nekym jinym, ale s nekym, koho miluje. Predpokladam, ze pokud cekate spolu dite, ze se mate hodne radi. Nemuzes se na to podivat tak, ze clovek diky svym predsudkum, pokud by na nich lpel, mohl o hodne v zivote prijit? Rikala jsi, ze pokud by jsi to vedela na zacatku, ze by jsi partnerovi sanci nedala. A nebyla by to z dnesniho pohledu velka skoda? A opravdu partner delal neco tak sileneho, ze by mel tim byt vinen do konce zivota? Opravdu by nemel mit „narok“ na stesti, ktere je v jeho pripade s tebou? Sama rikas, ze na ty seznamky jiz nechodi… Ted budes v soku, to je jasne, ale je to nekdo, koho mas rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.7.14 16:38
@terien píše: :mrgreen: :mrgreen: jednou jsem neměla jahody tak jsem do šampáňa nalila jahodovou vodku :oops: málem mě to stálo život :poblion:

8o 8o 8o to jsou nápady… :mrgreen:
jinak když nejsou jahody doporučuju meloun - člověk je pak jak motyka ale je to vynikající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
10.7.14 16:42
@Kessynkaa píše:

někdy je víc o odvaze toho nechat a někdy to ještě zkusit. Rozhodně bych manželský vztah nepovažovala za měřítko něčeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
10.7.14 16:43
@terinka4444 píše:
Já ho mám doma a on také. Třeba, moje tchýně s tchánem také, švar se švagrovou také a kdyby druhá švagrová nezemřela, předpokládám, že také :think:

Taky ho mám doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 17:20
@terien píše: :mrgreen: :mrgreen: jednou jsem neměla jahody tak jsem do šampáňa nalila jahodovou vodku :oops: málem mě to stálo život :poblion:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tož to taky nenapadne každýho :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria