Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Catus píše:
Máš evidentně problém s chápáním českého jazyka
děvkař = děvky
ku. revník = kur.vyMůžeš teda definovat, co je manželka, když manžel je jí nevěrný s vícero ženami?
Ku.rva? Přestože ona sama má jen jednoho sexuálního partnera?
No tak potom ti ta rovnice nějak nevychází
Manželka je stále manželkou. Když ale řekneš, že je někdo ku-evník, tak nemusí být vůbec ženatý… a nepsala jsem o JEHO MANŽELCE ale o JEJÍ MATCE, tj, partnerce otce, která ji porodila.
@anorganička píše:
jenom se dotyčnou upozornila, že nemusí veřejně tak oškilvě mluvit o rodičích… nic víc.
jasně za prvé zmínila, jen taťku a je to v celku její věc- ne tvá, tak nechápu tvou reakci ![]()
@Maculinka píše:
@anorganička A co je ti vlastně do toho?
v podstatě nic, jen mě to překvapilo. Já bych takhle o rodičích nemluvila, i kdyby byla matka také prostitutkou a otec ku-revník.
@anorganička píše:
Manželka je stále manželkou. Když ale řekneš, že je někdo ku-evník, tak nemusí být vůbec ženatý… a nepsala jsem o JEHO MANŽELCE ale o JEJÍ MATCE, tj, partnerce otce, která ji porodila.
No ale to se nevylučuje, ne? Pořád je to její matka
Nebo myslíš, že je Terinka natolik hloupá, aby to nepochopila?
@Maculinka píše:
@anorganička Až tě začne podvádět muž a tahat se všude možně, celkem ráda bych viděla, jak by sis vystačila se slovem „nevěrník“.![]()
![]()
Mimochodem, proč nadáváš na ženy, které vykonávají prostituci? Proč jim říkáš kuwy/děwky?Tomu nerozumím. Jsou to prostitutky a společnice.
Tak ku*va je přeci prostitutka ne? Tedy někdo, kdo si nechá za sex platit. Mi to přijde trochu ponižující, ale když ti to nevadí, je to tvoje věc.
@Catus píše:
No ale to se nevylučuje, ne? Pořád je to její matkaNebo myslíš, že je Terinka natolik hloupá, aby to nepochopila?
já nevím, co ji vadí. Napíše veřejně, že má tátu kurevníka, ale vadí, že ten protějšek nazvu prostitukou…
@anorganička píše:
já nevím, co ji vadí. Napíše veřejně, že má tátu kurevníka, ale vadí, že ten protějšek nazvu prostitukou…
@anorganička píše:
Asi by chtělo si vygůglit pojem slova ku.rva ![]()
prostitutka, nevěstka, lehká žena, prodejná žena, děvka, štětka, šlapka
Nikde se nepíše, že je to sex JEN za peníze
Takže to může být jakákoliv žena, která má vícero sexuálních partnerů najednou.
Tudíž manžel, udržující vztah s více ženami najednou JE KU. REVNÍK.
Možná by bylo fajn občas přemýšlet, než vypustíš zase nějakou cipovinu ![]()
@terinka4444 s variantou že by ženatý chlap chodil pravidelně do bordelu jsem nepočítala, sorry
@Catus píše:
Asi by chtělo si vygůglit pojem slova ku.rva
prostitutka, nevěstka, lehká žena, prodejná žena, děvka, štětka, šlapkaNikde se nepíše, že je to sex JEN za peníze
Možná by bylo fajn občas přemýšlet, než vypustíš zase nějakou cipovinuTakže to může být jakákoliv žena, která má vícero sexuálních partnerů najednou.
Tudíž manžel, udržující vztah s více ženami najednou JE KU. REVNÍK.
to je blbost. To může být bigamista, nevěrník atp. ale s kur*vením to nemá nic společného.
@anorganička píše:
to je blbost. To může být bigamista, nevěrník atp. ale s kur*vením to nemá nic společného.
Proč blbost, protože ty si to myslíš? Takže ku.rva je jen ta, co to dělá pro peníze? Ale prosím tě, hoď sem nějaký relevantní odkaz a pak se o tom budeme bavit ![]()
@Catus píše:
Proč blbost, protože ty si to myslíš? Takže ku.rva je jen ta, co to dělá pro peníze? Ale prosím tě, hoď sem nějaký relevantní odkaz a pak se o tom budeme bavit
já teda ženu, která má dva chlapi najednou (zadarmo:-), za kur*vu nepovažuji… tak to možná nazývají chlapi a ty jsi to převzala od nich…
@terinka4444 Na tvém místě bych jí už nic nevysvětlovala. Ona je jen rypna a stejně si bude mlít svou, i když se tu o soukromí vaší rodiny rozepíšeš sebevíc. ![]()