Muž nechápe náročnost rodičovské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
26.8.21 09:00
@zoidberg píše:
Není nic jednoduššího, než se vystřídat. Běž vydělávat a on ať ukáže, jaký je to doma veget. Ale abys nebyla překvapená, že to lehce zvládne, ono s jedním děckem fakt žádná děsná celodenní dřina není.

Může zvládnout a nemusí. Záleží na náročnosti dítěte. Ty ses o ně staral ještě než jim byl rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
26.8.21 09:14
@divine woman píše:
Může zvládnout a nemusí. Záleží na náročnosti dítěte. Ty ses o ně staral ještě než jim byl rok?

Náročnost dítěte si vytváří každý sám. Když nechci mít náročné dítě, zařídím to tak, aby nebylo. Děcka jsem měl hned po propuštění z porodnice. Třeba to večerní uspávání, to je tak nehorázný nesmysl, místo aby trávili klidný večer dospělí spolu, jeden se zavře s děckem… Pak dojde jasně k narušení partnerského vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
26.8.21 09:16

Proč vaříš na každý den? Snad existuje restaurace, závodní jídelna, dovoz až domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
26.8.21 09:17

@zoidberg Nebuď vůl. Jsou i děti nespavé a uřvané od přírody. Z toho se dá jedině vyrůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
26.8.21 09:19
@divine woman píše:
@zoidberg Nebuď vůl. Jsou i děti nespavé a uřvané od přírody. Z toho se dá jedině vyrůst.

Tak zalezi od nastavenia cloveka, niekto ma na to zaludok dieta na samostatne zaspavanie nechat parkrat vyrevat a potom ma zrazu o 3 hodiny denne viac casu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
26.8.21 09:22
@divine woman píše:

A jak dlouho ho bude bavit být uřvaný od přírody? Vyrůst z toho může jedině přecitlivělý rodič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
26.8.21 09:48

Šla jsem v deseti měsících dcery do práce a manžel na RD. Pochopil velmi rychle, a obstál skvěle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
26.8.21 09:58
@Venetia píše:
Naprosto spravne

S tim sexem to nepochopim nikdy, jak na to muzou mit chut s prudicem

Hlidani neresit a proste nekam vypadnout

Přesně. Buzerace a prudič je pro mě absolutní vypínač libida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
26.8.21 10:02
@zoidberg píše:
Náročnost dítěte si vytváří každý sám. Když nechci mít náročné dítě, zařídím to tak, aby nebylo. Děcka jsem měl hned po propuštění z porodnice. Třeba to večerní uspávání, to je tak nehorázný nesmysl, místo aby trávili klidný večer dospělí spolu, jeden se zavře s děckem… Pak dojde jasně k narušení partnerského vztahu.

Tohle by mě velmi zajímalo. Já nejsem zastáncem „stát dětem za zadkem“, ale ještě děti nemám - jak jsi to dělal ty, když bylo tvým dětem těch např. 11 měsíců? Normálně si tě odtud pamatuju, žes kdesi psal, jak jsi musel pracovat a jezdit s malými dětmi na stavbu - jestli jsi to byl ty. :lol:

O narušení partnerského života též nestojím a nevím, jestli je fakt nutné děti zdlouhavě uspávat, nebo je to jen o tom, jak si je naučíme (nepočítám situace, jako je nemoc, atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
26.8.21 10:13

Jinak jestli on podniká, tak asi má nějakou schopnost organizace, což se může (ale taky nemusí) hodit i doma. Předpokládám, že není úplný magor, že je to normální, jen teď zrovna nasranej, chlap a je s ním řeč. Tak bych chtěla, aby mi sdělil svou představu organizace domácnosti s dítětem. Řekl ti to? Byla jeho představa příčetná, nebo byl mimo?

Další otázka - k čemu máte tu obří zahradu? Chcete chovat skot, založit sad, nebo provozovat minigolf? Nepřemýšleli jste, že třeba část odprodáte? Nebo pronajmete třeba jako pastvinu? Nemuseli byste tam aspoň sekat, ale smrděli by vám tam koně, no. :mrgreen: Nebo najmout brigádníka z vesnice, nějakýho hocha, ať si přivydělá tím sekáním a máte klid. ;) Nevím, říkám, co mě napadá - protože vím, že velká funkční zahrada je v sezoně skoro celej úvazek. :roll:

Celkově řadu věcí zajedno líp zorganizovat, zadruhý delegovat. Jídlo - já osobně používám mrazák, stravujeme se velmi jednoduše, zdravě, vařím každý den, ale jsou to jídla hotová do 10 minut, příp. taková, která strčíš do trouby a nastavíš minutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
26.8.21 10:50
@Zumpa píše:
Pokud má mamina čas na krafání na emiminu, tak má dostatečné výkonové rezervy a nemá tím pádem pražádné důvody ke stěžování :mrgreen:

Mamina krafe na emiminu, zkáza hotová. Hlavně že krafání chlapů na ženském webu je v naprostým cajku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
26.8.21 11:23
@zoidberg píše:
A jak dlouho ho bude bavit být uřvaný od přírody? Vyrůst z toho může jedině přecitlivělý rodič.

I takové děti jsou, věř nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.8.21 12:01
@divine woman píše:
I takové děti jsou, věř nebo ne.

Tak i takove dite musi prezit treba v kojenaku.
Proste se necha brecet, ono casem prestane.
Ale za jakou cenu.
Bohuzel i takto bezcitni chlapi jsou a tem „nechat dite, at se staraji“ nema smysl, neprobere je to. Proste se na to dite vykaslou a jedou dal svuj veget.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
26.8.21 12:18
@zoidberg píše:

jo aha takhle, no pokud ti nevadi dite zanedbavat, tak jasne ze ta pece tak narocna neni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
26.8.21 12:42
@Lucie_Sx píše:
Tak i takove dite musi prezit treba v kojenaku.
Proste se necha brecet, ono casem prestane.
Ale za jakou cenu.
Bohuzel i takto bezcitni chlapi jsou a tem „nechat dite, at se staraji“ nema smysl, neprobere je to. Proste se na to dite vykaslou a jedou dal svuj veget.

Nejenom v kojeňáku. S prvním dítětem jsem po porodu nebyla necelé dva měsíce. Bylo v nemocnici, já na Áru, když jsme se konečně dostaly k sobě a mohly jsme domů, dítě nechtělo vůbec nic.„Neřeklo“ si o jídlo, neozvalo se že je pokakané až ke krku…čím to asi bylo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí