Náctileté maminky - jaký na ně máte názor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1566
25.3.13 11:28

@terezka24 vim :-D ja chci taky pár :-) si budpi holky pujcovat az budpu vetsi a nebo se budou prat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
25.3.13 11:32

Já znám rodinu kde měli 7 kluků, holčička se nedařila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9994
25.3.13 11:35
@K.Black píše:
Já znám rodinu kde měli 7 kluků, holčička se nedařila :mrgreen:

Tak to jsou borci, že to pořád zkoušeli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
25.3.13 11:37
@Maja25 píše:
@terezka24 Mě štve nejvíc to, když člověk jde na po Ústí a tam ušmudlaný děti. Máma táhne kočár v něm dvě děcka, další čeká, vesele si u toho hulí a za ní cupitá další 3 děti. Smrad, špína humus. Já vím, že ty děti za to nemohou, ale co z nich vyroste? Z 95% z nich vyroste nemakačenko, co žije na sociálních dávkách a že nejsou malé. Tohle je pro mě to nejhorší. A kdybych si mohla vybrat v nějaké kolonce, kam chci zasílat své daně, tak kamkoli, jen ne na tohle!!! :zed:

Jo, holka, na „tohle“ jde z našich daní hóóódně peněz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
25.3.13 11:37

@Vermion četla jsem to. To je ta diskuze, jak matka chtěla jen 1 :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
25.3.13 11:38
@Maja25 píše:
@terezka24 Mě štve nejvíc to, když člověk jde na po Ústí a tam ušmudlaný děti. Máma táhne kočár v něm dvě děcka, další čeká, vesele si u toho hulí a za ní cupitá další 3 děti. Smrad, špína humus. Já vím, že ty děti za to nemohou, ale co z nich vyroste? Z 95% z nich vyroste nemakačenko, co žije na sociálních dávkách a že nejsou malé. Tohle je pro mě to nejhorší. A kdybych si mohla vybrat v nějaké kolonce, kam chci zasílat své daně, tak kamkoli, jen ne na tohle!!! :zed:

já tě chápu, člověk by řekl, když seberou porodné, že se něco změní, ale ne! množí se to dál :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3684
25.3.13 11:38

@Maja25
To znám a moc dobře, hned třeba u Nás ve vchodě :cert:
Já nepobírám ani přídavek na dítě, prostě na něj nedošáhnem s našimi přijmy. A někdo bere snad vše co se dá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
25.3.13 11:44

@K.Black ježiš nestraš, my chceme taky dělat děti dokud nebude holka…už máme dva kluky ;) no, ale taky je tady v okolí jedna rodina, co má 5 kluků, jiným se kluk povedl na po 5… :zed: no, snad nebudeme taky ten případ :mrgreen: čtyři děti by docela stačily… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
25.3.13 11:45

@terezka24 no zatím jí tam nikdo neodpovídal - podstoupila redukci - místo dvojčat čeká jedno dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
25.3.13 11:48

@Vermion
Ale takovou diskusi jsem četla asi před 3 měsícema, možná déle :think: Čekala dvoujčata, ale nechtěla je, jen jedno a strhla se kvůli tomu velká diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
25.3.13 11:49
Nejsem rasistka, ale asi jseš málo tmavá, málo smradlavá, mluvíš česky a nevyhrožuješ jim tam… :nevim:
@terezka24 píše:
@Maja25
To znám a moc dobře, hned třeba u Nás ve vchodě :cert:
Já nepobírám ani přídavek na dítě, prostě na něj nedošáhnem s našimi přijmy. A někdo bere snad vše co se dá :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
25.3.13 11:50

Redukce z 2 na 1
Ahoj všechny ženy, které se mohou podělit se zkušenostmi:)
Mám 3 týdny po redukci dvouvaj. dvojčat ze 2 na 1., jsem ve 4. měsíci. Máte s tím někdo zkušenosti a pak následně s průběhem těhotenství? Moc děkuji za informace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
25.3.13 11:50

@gatubela
Nejspíše jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
25.3.13 11:52

@Vermion
Už jsem na to koukala, vím že tu už byla jedna taková, a přemýšlím jestli to náhodou i zrovna tato zakladatelka, jen možná pod jinou přezdívkou :think:
Zkusím diskusi vyhledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
25.3.13 11:53

Ale k tématu, už zde bylo napsáno, že pokud se mladá holčina o dítě stará, tak proč ne…ale já nevím no…já v okolí vidím základní školou povinné těhotné romky…některé sotva dojdou základku a už maj třeba dvě děti… :nevim: ty se ale starat nemusej, o ty se stará stát… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová