Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terezka24 vim
ja chci taky pár
si budpi holky pujcovat az budpu vetsi a nebo se budou prat ![]()
@K.Black píše:
Já znám rodinu kde měli 7 kluků, holčička se nedařila
Tak to jsou borci, že to pořád zkoušeli ![]()
@Maja25 píše:
@terezka24 Mě štve nejvíc to, když člověk jde na po Ústí a tam ušmudlaný děti. Máma táhne kočár v něm dvě děcka, další čeká, vesele si u toho hulí a za ní cupitá další 3 děti. Smrad, špína humus. Já vím, že ty děti za to nemohou, ale co z nich vyroste? Z 95% z nich vyroste nemakačenko, co žije na sociálních dávkách a že nejsou malé. Tohle je pro mě to nejhorší. A kdybych si mohla vybrat v nějaké kolonce, kam chci zasílat své daně, tak kamkoli, jen ne na tohle!!!
Jo, holka, na „tohle“ jde z našich daní hóóódně peněz ![]()
@Vermion četla jsem to. To je ta diskuze, jak matka chtěla jen 1
![]()
@Maja25 píše:
@terezka24 Mě štve nejvíc to, když člověk jde na po Ústí a tam ušmudlaný děti. Máma táhne kočár v něm dvě děcka, další čeká, vesele si u toho hulí a za ní cupitá další 3 děti. Smrad, špína humus. Já vím, že ty děti za to nemohou, ale co z nich vyroste? Z 95% z nich vyroste nemakačenko, co žije na sociálních dávkách a že nejsou malé. Tohle je pro mě to nejhorší. A kdybych si mohla vybrat v nějaké kolonce, kam chci zasílat své daně, tak kamkoli, jen ne na tohle!!!
já tě chápu, člověk by řekl, když seberou porodné, že se něco změní, ale ne! množí se to dál
![]()
@Maja25
To znám a moc dobře, hned třeba u Nás ve vchodě ![]()
Já nepobírám ani přídavek na dítě, prostě na něj nedošáhnem s našimi přijmy. A někdo bere snad vše co se dá ![]()
@K.Black ježiš nestraš, my chceme taky dělat děti dokud nebude holka…už máme dva kluky
no, ale taky je tady v okolí jedna rodina, co má 5 kluků, jiným se kluk povedl na po 5…
no, snad nebudeme taky ten případ
čtyři děti by docela stačily… ![]()
@terezka24 no zatím jí tam nikdo neodpovídal - podstoupila redukci - místo dvojčat čeká jedno dítě.
@Vermion
Ale takovou diskusi jsem četla asi před 3 měsícema, možná déle
Čekala dvoujčata, ale nechtěla je, jen jedno a strhla se kvůli tomu velká diskuze
@terezka24 píše:
@Maja25
To znám a moc dobře, hned třeba u Nás ve vchodě
Já nepobírám ani přídavek na dítě, prostě na něj nedošáhnem s našimi přijmy. A někdo bere snad vše co se dá
Redukce z 2 na 1
Ahoj všechny ženy, které se mohou podělit se zkušenostmi:)
Mám 3 týdny po redukci dvouvaj. dvojčat ze 2 na 1., jsem ve 4. měsíci. Máte s tím někdo zkušenosti a pak následně s průběhem těhotenství? Moc děkuji za informace ![]()
@Vermion
Už jsem na to koukala, vím že tu už byla jedna taková, a přemýšlím jestli to náhodou i zrovna tato zakladatelka, jen možná pod jinou přezdívkou ![]()
Zkusím diskusi vyhledat
Ale k tématu, už zde bylo napsáno, že pokud se mladá holčina o dítě stará, tak proč ne…ale já nevím no…já v okolí vidím základní školou povinné těhotné romky…některé sotva dojdou základku a už maj třeba dvě děti…
ty se ale starat nemusej, o ty se stará stát… ![]()