Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud je to pravda,
tak oni nemají co zuřit. Ale už je pusť. Možná si k tomu raději zavolej nějakého svědka.
@elpiska píše:
Pokud je to pravda,tak oni nemají co zuřit. Ale už je pusť. Možná si k tomu raději zavolej nějakého svědka.
zadarmo ani svědek nebude. ![]()
@zoidberg píše:člověk si jednou šoustne a už se to řeší na celostátní úrovni.
Pusť je co nejdříve než ti ze vzteku poserou polštáře.
@opozice píše: člověk tu přichází o různá extempore, že to až zamrzí.![]()
Ze zrovna ty, bys u neceho chybel?
![]()
@Anonymní píše:
Nadpis víceméně mluví za vše - nalapala jsem přítele s jinou, dorazila jsem dnes domů dřív než obvykle a nalapala je spolu v posteli, když jsem je tam spolu uviděla byla jsem v šoku, chtěla jsem řvát, on vyskočil z postele, co dělám doma tak brzy, měla jsem takovou zlost, tak jsem v tom momentě popadla klíč od ložnice a zamkla je tam. Jsou tam už přes hodinu, já sedím na záchodě abych neslyšela to bouchání na dveře, nemají u sebe ani jeden mobil, ona má kabelku hozenou vedle, prohrábla jsem jí věci, jsem znechucená, zklamaná a nevím jak dál. Chci si sbalit věci a vypadnout odsud, ale oblečení mám ve skříni v ložnici. A docela se bojím otevřít ty dveře, protože zuří. Co byste na mém místě dělali vy?
To by byla skvela bakalarska povidka
![]()
@DustInTheWind píše:
tak jim něco uvař, s plným žaludkem se trochu uklidní - bramboráky, palačinky, prostě co se dá podstrčit pod dveřma![]()
@TopSecret píše:
Ze zrovna ty, bys u neceho chybel?![]()
![]()
víš jak mě štve, že nemůžu stát u tvého boku.
![]()
Děkuju všem za odpovědi už jsou venku, napsala jsem kamarádce, přišla i s přítelem, kdyby něco sbalila jsem se a vypadla ale vyslechla jsem si o toho spoustu nadávek od přítele i té coury, vysypala jsem jí věci z kabelky na chodbu aby to tam sbírala a boty letěly z okna to jsem asi dělat neměla ale chtěla jsem ji ranit aby cítila taky aspoň něco vždyť věděla že je zadaný a nechápu jak mi to on mohl udělat je mi z toho všeho špatně
@DustInTheWind píše:
tak jim něco uvař, s plným žaludkem se trochu uklidní - bramboráky, palačinky, prostě co se dá podstrčit pod dveřma![]()
Dala bych si oboji
Ale nejsem ani v te zamcene loznici ani na tom zachode ![]()
@Payus píše:![]()
smeju se nahlas
děláš dobře, každý smích prý prodlužuje život o tři minuty.
![]()
@opozice píše:
víš jak mě štve, že nemůžu stát u tvého boku.![]()
Jojojo
. A tu o Karkulce a zlem vlku znas taky?
![]()
@Anonymní píše:
Děkuju všem za odpovědi už jsou venku, napsala jsem kamarádce, přišla i s přítelem, kdyby něco sbalila jsem se a vypadla ale vyslechla jsem si o toho spoustu nadávek od přítele i té coury, vysypala jsem jí věci z kabelky na chodbu aby to tam sbírala a boty letěly z okna to jsem asi dělat neměla ale chtěla jsem ji ranit aby cítila taky aspoň něco vždyť věděla že je zadaný a nechápu jak mi to on mohl udělat je mi z toho všeho špatně
Tak ak mal ešte odvahu ti nadávať, tak ti môžem len pogratulovať, že si ho nalapala a zbavila si sa ho ![]()
@Anonymní píše:
Je to blbe, ale horsi by to bylo po svatbe a jeste horsi az byste meli deti.
Aspon vis, ze mas hledat jineho zivotniho partnera ![]()
Pokud je baba zadaná, pozvala bych k otevření i jejího chlapa. Teď záleží, či je bydlení. Buď bych šla já, nebo on, popř. jeden druhého vyplatit a ![]()