Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TopSecret píše:
Jojojo. A tu o Karkulce a zlem vlku znas taky?
![]()
pošeptám ti ji do ouška.
![]()
@Anonymní píše:
Děkuju všem za odpovědi už jsou venku, napsala jsem kamarádce, přišla i s přítelem, kdyby něco sbalila jsem se a vypadla ale vyslechla jsem si o toho spoustu nadávek od přítele i té coury, vysypala jsem jí věci z kabelky na chodbu aby to tam sbírala a boty letěly z okna to jsem asi dělat neměla ale chtěla jsem ji ranit aby cítila taky aspoň něco vždyť věděla že je zadaný a nechápu jak mi to on mohl udělat je mi z toho všeho špatně
@káťa píše:
Pokud je baba zadaná, pozvala bych k otevření i jejího chlapa. Teď záleží, či je bydlení. Buď bych šla já, nebo on, popř. jeden druhého vyplatit a
dobrej nápad, ale zná ona jejího chlapa, nebo mají bydlení společné a to vyplacení, z čeho? ![]()
@opozice píše:
pošeptám ti ji do ouška.![]()
Internet snese vse, co?
![]()
@DustInTheWind píše:
tak jim něco uvař, s plným žaludkem se trochu uklidní - bramboráky, palačinky, prostě co se dá podstrčit pod dveřma![]()
ano souhlasim. A nezapomen pridat silne laxativum, at tam v loznici maji dobrodruzo, az to na ne prijde.
@TopSecret píše:
Internet snese vse, co?![]()
nemám ho rád. Jsi před ním, ale pššštt, i zdi tu mají uši. ![]()
@opozice píše:
dobrej nápad, ale zná ona jejího chlapa, nebo mají bydlení společné a to vyplacení, z čeho?
To samozrejme nevím. Odchod bych vyřešila dle vlastnictví bytu. V případě nájmu bych šla já. Každopádně si neumím představit že bych s někým takovým zůstala dál.
@opozice píše:
nemám ho rád. Jsi před ním, ale pššštt, i zdi tu mají uši.
@káťa píše:
To samozrejme nevím. Odchod bych vyřešila dle vlastnictví bytu. V případě nájmu bych šla já. Každopádně si neumím představit že bych s někým takovým zůstala dál.
znám lidi co skousnou horší věci, než si potom klepat na rameno, jak s ním zatočili, ale důsledky byly katastrofa. Ono se to radí, ale když ta situace nastane, pro někoho není řešení. ![]()
@Russet píše:
Jaký azyl?
to byl na tu tvoji přísnost takový bonmot.
Mimochodem, měl jsem na mysli azyl milenecký. ![]()
@Anonymní píše:
Děkuju všem za odpovědi už jsou venku, napsala jsem kamarádce, přišla i s přítelem, kdyby něco sbalila jsem se a vypadla ale vyslechla jsem si o toho spoustu nadávek od přítele i té coury, vysypala jsem jí věci z kabelky na chodbu aby to tam sbírala a boty letěly z okna to jsem asi dělat neměla ale chtěla jsem ji ranit aby cítila taky aspoň něco vždyť věděla že je zadaný a nechápu jak mi to on mohl udělat je mi z toho všeho špatně
Měla větší kozy než ty? ![]()
tak jsme se zasmáli a teď zase do práce. Ženy ke kuchyňské lince a chlapi na pivko.
![]()
@opozice píše:
to byl na tu tvoji přísnost takový bonmot.Mimochodem, měl jsem na mysli azyl milenecký.
V životě jsem milence neměla. Tak nevím, kam chodí zasouvat. Ale doma v naší ložnici by fakt bylo sexuální dusno, kdybych věděla, že na stejném místě spíme my dva spolu, bývá tam náš syn a do bytu kdykoliv může přijít i tchýně ![]()
@opozice píše:
tak jsme se zasmáli a teď zase do práce. Ženy ke kuchyňské lince a chlapi na pivko.![]()
![]()
Já jdu za jdu za chvíli do kina. Tak abych přišla až po skončení filmu
Ale vzhledem k tomu, že doma je i naše dítě, tak to by byl vážně úlet