Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Twitter píše:
dobře, čerpám z delšího pozorování, z jejich chování. Neumím se přímo a přesně orientovat v jejich náboženství. Ale co veřejně ukazují, to přece není uvažování člověka, co respektuje druhé. Oni nás nikdy respektovat nebudou! Nikoho. Považují své náboženství na nadřazené. Komu tohle vadí, ať se vy/nevyjadřuje, ať si je vezme klidně domů, ale ne k nám na Jižní Moravu.
Aha… v islámu se neorientuješ, čerpáš z delšího pozorování… jinak řečeno z toho, co vidíš v televizi (ideálně na Nově) nebo si přečteš v novinách (ideálně v Blesku či podobných - pro „pozorování“ ideálních - serverech).
Kolik muslimů skutečně znáš?
@Mersmerize1 jak třeba víš, že všichcni Romové chtějí pracovat? Kolik je jich, aby se začněli do normálního života? Nevíš. Moc asi ne. Je to komunita. Proti Romům nic nemám, byli tady a budou. Drobné krádeže, podvody. Vem to čert. Tohle je naprosto jinak uvažující sorta. Jsou jiní a na vás jim teda opravdu nezáleží. Hromadně na vás. Už vidím, jak ONI přijímají uprchlíky z Evropy, jak by vás tam poctili solí a chlebem. Mám informace přímo ze zdroje, co dělají z ženami. Pro ně jste nic, a to i tady.
@BohunkaP píše:
Z Tvého příspěvku je zcela evidentní, že o islámu vůbec nic nevíš.Víno není vinno, že se jím lidé opíjejí… a islám nemůže za to, co z něho udělali lidé. „Muslim“ NEROVNÁ SE „terorista“ - a „muslim“ NEROVNÁ SE „osoba automaticky zabíjející za prohřešky proti koránu“.
Mimochodem… např. toto je z Bible, pokud se nemýlím.
Jednou, když byli synové Izraele na poušti, přistihli muže, jak v sobotní den sbírá dříví. … Hospodin pak řekl Mojžíšovi: „Ten muž musí zemřít. Ať jej celá obec za táborem ukamenuje.“ Celá obec ho tedy vyvedla za tábor a kamenovali jej, až zemřel, jak Hospodin Mojžíšovi přikázal.
s tim bych nesouhlasila, ze islam nerovna se terorista. Znate jine vyznavaci jineho nabozensvi, ktere jsou teroristi???Sem s tim. Neznate a nepoznate. Nikdo takovy neni.Jen muslimove. Bohuzel.
I ja nikomu nechci ublizovat, at kazdy veri v to, co mu dano, Ale nikdo take nechci aby kazal mne, co mam a nemam delat. Staci se podivat do Londyna, tam zrusili i stromek na namesti na vanoce.Vite proc? aby neurazit musulmane. Masity na kazdem rohu. A osobne nechci, aby mne v 5 rano budl immam, ci jak se jmenuje, zpevem z mesity.Zena v islamu je hur, nez zvire. a nikdo mne nepresvedci v tom, ze to tak v islamu neni. Strach je na miste. I obavam se i z duvodu, ze cesi byli vzdy takove nejake, co se tyce valek, vzdy bez boje prijimali vsechno, co je cizi.Jak rekl znamy na to, ze muj ded bojoval ve 2 sv. valce prpti fasizmu:nu ale my nemohli, my jsme meli rodiny, deti. evidentne, muj ded rodinu nemel
a celkem asi nikdo nemel rodinu, kdo bojoval…Proto se bojim, ze takovy prostup cesi zachovaji i ted, ale tentokrat i ohl. islamizaci.
@Mersmerize1 Ono je asi zbytečné slovíčkařit. Pod pojmem islám je v téhle diskuzi zjevně myšlena obava z invaze nám naprosto cizího, nepřátelského světa.
Je mi úplně fuk, jestli jsou to ší-ité, sunnité, Tálibán, příslušníci dáiše,… prostě jsou to vesměs alieni, kteří ve větším než malém množství rozsekají naši kulturu na kaši.
Ti upřímnějsí se nikterak netají tím, že přesně to mají v úmyslu.
![]()
Proto je nesmysl rozjíždět tu slovíčkaření a vzájemně si citovat z písem svatých.
Ano, islám u nás bohužel je, jeho přívrženců je naštěstí zatím málo a je v našem zájmu, abysme se multikulturalismu bránili, jak jenom nám síly stačí.
Důvody netřeba hledat u církví všeho druhu, stačí se zahledět do Francie a po okolí.
@Twitter je to v řiti, konec Evropy. Islám se nikdy do Evropy neměl dostat, zabije nás to všechny
A to co se stalo ve Francii je pouze zčátek ![]()
@BohunkaP Bohuno, diskuze je založená pro to, aby mohl každý napasat svůj názor. I ten tvůj. Jsem proti Islámu, Islámistům, aláha. Nechci tady vraždění, chci aby se mé děti nemuseli co měsíc ze školy evakuovat kvůli bombě. Protože to nabírání dalších bláznů bude pojračovat. Bojují za ně malý kluci. Řekni mi jednu dobrou věc, něco, co z toho tady za toho půl roku vzešlo? Něco pozitivního, dobrého?
@Ejafjatlajokitl uplne nechapu vasi reakci. O Tomhle nediskutujte se mnou. Mne jde jen o to, aby lidi neverili vsemu, co najdou na netu. A co si budem povidat, ohledne internetu tu panuje podivna neinformovanost, kdy si kazdy muze neco vymyselt, Staci to rozsirit na FB a hoax kteremu veri tisice lidi je na svete. O uprchlicich se s vami prit nehodlam. Nechci je tu, jejich situace by se mela resit jinak, ale uz me nebavi o Tom Porad diskutovat. Lidi umi jen nadavat, ale kdyz se ma neco udelat a kdyz muzou neco udelat, tak nic.
Nikdy vás nikoho nebude Islám respektovat. Nikoho. Popravili by vás bez rozdílu. Jejich náboženství je zákon. Ne naše zákony. A těm, co mi tady metají tím, že neznám jejich náboženství.. stačí mi to, co sami o sobě prohlašují. Alepsoň si přečtěte pár věcí věci z Koránu.
A co by se proti tomu dalo udělat, kromě bezvýznamných protestních akcí? Normální člověk neudělá nic, jedině tak spočítat to nynější vládě v příštích volbách.
@JanulaM Myslela jsem to obecne. Pokud s Tim tedy nic neudelam, nema cenu se nad Tim rozvasnovat ne? Tohle je tezky tema ![]()
@Markéta80 píše:
@Twitter je to v řiti, konec Evropy. Islám se nikdy do Evropy neměl dostat, zabije nás to všechnyA to co se stalo ve Francii je pouze zčátek
@JanulaM píše:?? Co by podle tebe měla nynější vláda dělat jinak??
A co by se proti tomu dalo udělat, kromě bezvýznamných protestních akcí? Normální člověk neudělá nic, jedině tak spočítat to nynější vládě v příštích volbách.
@Twitter píše:
@BohunkaP Bohuno, diskuze je založená pro to, aby mohl každý napasat svůj názor.
Ne, tak to není, nazývejme věci pravými jmény - diskuse byla založena v první řadě proto, aby sis mohla zanadávat a vypustit trochu nenávisti. Tak si to užij, no… ![]()