Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@renda81 píše:
ale to není nutit, ono je tohle normální - navštěvovat a stýkat se s rodinou přítele, tedy pokud by ti neudělali něco závažného a tys měla důvod je nevidět
To je právě ono, důvod není, jen si řekla, že ne, tak prostě ne ![]()
@quanavera píše:
Však ať si najde jinou, ja se měnit proste v tomhle nebudu, nebudu dělat něco z donuceni!
Tak to nedělej, ale nehledej tady pochopení, když pro nestýkání s rodiči partnera nemáš žádný rozumný důvod.
Také rodiče mého muže nejsou zrovna můj šálek kávy, ale jezdím tam, protože miluju muže a nechci, aby z toho byl smutný, protože s rodiči mají hezké vztahy.
Podle mě jsi sobecká a jednou se Ti to vymstí.
@Maty1989 píše:
To je právě ono, důvod není, jen si řekla, že ne, tak prostě ne
prostě MUSÍ být po jejím
@renda81 píše:
prostě MUSÍ být po jejím
No jistě, přece jí nebude chlap diktovat, co (ne)má dělat? Od takovýho chlapa bych taky táhla ![]()
Asi půjdu proti proudu, ale zakladatelku trochu chápu.
Jeden z důvodů, proč mě Vánoce moc neberou, je to „povinné“ ježdění po rodině, přetvařování, jen pro těch pár dnů v roce.
Uvedu příklad…moje extchyně si celý rok na malou (5) nevzpomene, jen okolo Mikuláše si hraje na babičku, donese balíček a 500,– na dárky.
Kdyby nedošla vůbec, nic by se nestalo. A ještě si vždycky vyslechnu, jak nemá peníze a co všechno musí zaplatit.
@laducha píše:
Asi půjdu proti proudu, ale zakladatelku trochu chápu.
Jeden z důvodů, proč mě Vánoce moc neberou, je to „povinné“ ježdění po rodině, přetvařování, jen pro těch pár dnů v roce.
Uvedu příklad…moje extchyně si celý rok na malou (5) nevzpomene, jen okolo Mikuláše si hraje na babičku, donese balíček a 500,– na dárky.
Kdyby nedošla vůbec, nic by se nestalo. A ještě si vždycky vyslechnu, jak nemá peníze a co všechno musí zaplatit.
A říkali jste jí, že nemusí dávat tolik / nemá dávat nic?
@quanavera píše:
Však ať si najde jinou, ja se měnit proste v tomhle nebudu, nebudu dělat něco z donuceni!
Partnerství to je především celoživotní kompromis. Pokud nejsi ochotná hledat společné cesty, skončíš navždy sama. Je jedno jestli to bude tento nebo jiný chlap. Nikdo nechce vedle sebe naprosto nekompromisní hlupku
@jahuhudka píše:
Partnerství to je především celoživotní kompromis. Pokud nejsi ochotná hledat společné cesty, skončíš navždy sama. Je jedno jestli to bude tento nebo jiný chlap. Nikdo nechce vedle sebe naprosto nekompromisní hlupku
Pozor, jsou tací chlapi uťáplíci, kteří dělají to, co jim řekne ženská. Zákazy nedělají, příkazy dělají a to pak ale nejcou dle mě chlapi!!! ![]()
@Maty1989 píše:
Pozor, jsou tací chlapi uťáplíci, kteří dělají to, co jim řekne ženská. Zákazy nedělají, příkazy dělají a to pak ale nejcou dle mě chlapi!!!
máš pravdu, taky znám takové případy
@quanavera teda tebe bych fakt chtěla mít doma… kvůli tomu, že si s nimi nemáš co říct si prostě postavíš hlavu a neoslavíš s nimi ani Vánoce? To je teda fakt nad moje chápání a obdivuju tvého přítele, že s tebou ještě vůbec je. Nepřipadáš si trošku hloupě? Třeba je to jeho rodičům líto, protože problém evidentně asi nebude na jejich straně. A argument chodím s ním a ne s jeho rodiči? Kolik ti proboha je?
![]()
@Maty1989 Říkala jsem jí, že se může stavit na kafe jen tak, kdykoliv, nejen okolo vánoc, ale už 5 let si nedá říct. Malá se vždycky zeptá, kdo to je. Ani ji na návštěvu nemůžu nachystat, protože tchýně pořád mění termíny. Prostě až zazvoní, tak je tady.
@renda81 píše:
máš pravdu, taky znám takové případy
Já snad naštěstí ani ne, ale znám případ, kdy třeba chlap nepere, ani neumí zapnout pračku, protože to přece dělá ženská (ona potvrdila, že proč by mu to ukazovala, že pere ona), pak se něco stane a on bude ve špinavým
Nebo ona řekla, že ho chce s delšíma vlasama, tak se prostě nestříhá…
Já řeknu chlapovi, že si to má nechat delší a co on na to? V práci mi to vadí, prostě mi to ostříhej… A mám smůlu… Ale možná, kdybych si dupla, co? ![]()
@laducha mÁME to pododobně. Tchýně se o malého nezajímá, jen pomlouvá fotky a tak. Teď naplánovala,,rodinnou sešlost´´. Ale jen manželova rodina, moje jako kdyby neexistovala a Maty je dítě jen jejího syna a ne moje
taže až se mě budou děti ptát, proč tamnechci jezdit-nebudu lhát. Prostě mě nemá ráda a já jí také ne. Rodina je možná jen jedna, ale nejdříve ji za rodinu musíme považovat. A myslím si, že spousta z vás co tu píše, že zakladatelka je slepice, tak by jste rády nikam jezdit nemuseeli, jen to neřeknete a přetrpíte to. Ale život je krátkej na to, abychom čas trávili s někým, kdo nás nemá rád ![]()
@quanavera vis co? Nejezdi k nim oni budou bez tebe vic v pohode nez se divat o svatcich na tvuj natazenej ksicht.
@Šarlota4 píše:
@quanavera vis co? Nejezdi k nim oni budou bez tebe vic v pohode nez se divat o svatcich na tvuj natazenej ksicht.