Nechci se stýkat s jeho rodinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6047
21.12.14 21:28

@jahuhudka Ale co to plácáš :D naučím ho, že si nemá ničit život lidmi, kteří se o něj nezajímaly. Víš.. já asi nejsem normální matka :D po tom co jsem se málem zabila při autonehodě mi dočlo, že trápit se s lidmi, co o tebe nejeví zájem, opravdu nemá cenu.
A nikdo nioho nemůže do ničeho nutit :) pRÁVĚ JSEM SE PTALA manžela, jestli se se mnou ropzvede, když tam nechci jezdit. Takže nás tam prý omluví, vymyslí nějaký důvod, ale rozvádět se nebudem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.12.14 21:28
@majki.r píše:
Však napsala důvod, cituji : "Důvod je prostě ze nechci a nemam si s nima co rict.Jeho nenutím aby jezdil za moji rodino, kdyby nechtel pochopim to "Pro mě je to nepochopitelné.

Nechce (bezdůvodné), nemá si s nimi co říct? Tak to bych se nestýkala s plno lidma, po letech si nemám skoro co říct ani s mými příbuznými a navštěvujeme se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.12.14 21:29

@majki.r škoda toho nedůvodu.. třea má fakt vážný důvod, kdo ví. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
21.12.14 21:31
@Motka píše:
@majki.r škoda toho nedůvodu.. třea má fakt vážný důvod, kdo ví. :nevim:

Pokud by ho měla, pak by ho napsala :nevim: Nevím, ale nedivím se těm negativním reakcím, přijdou mi logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
21.12.14 21:31
@Motka píše:
@jahuhudka Ale co to plácáš :D naučím ho, že si nemá ničit život lidmi, kteří se o něj nezajímaly. Víš.. já asi nejsem normální matka :D po tom co jsem se málem zabila při autonehodě mi dočlo, že trápit se s lidmi, co o tebe nejeví zájem, opravdu nemá cenu.
A nikdo nioho nemůže do ničeho nutit :) pRÁVĚ JSEM SE PTALA manžela, jestli se se mnou ropzvede, když tam nechci jezdit. Takže nás tam prý omluví, vymyslí nějaký důvod, ale rozvádět se nebudem :D
však ano , tvoje výchova. Jen říkám,žýe jednou mezi tu skupinu nezajímavých lidí velmi jednoduše můžeš patřit i ty ;) Protože pro něj bude důležitá ,,jeho rodina,, a to ty nebudeš ,to bude manželka a děti
  • Citovat
  • Upravit
30638
21.12.14 21:39
@Maty1989 píše:
Nechce (bezdůvodné), nemá si s nimi co říct? Tak to bych se nestýkala s plno lidma, po letech si nemám skoro co říct ani s mými příbuznými a navštěvujeme se :nevim:

A to zase nechápu já. Proč se stýkat s někým jen proto, že je příbuzný? :think:
Se ségrou se vidím tak 4× do roka, jen proto, že to mamka vždycky nějak zařídí. Třeba tak, že ji pozve na oslavu MÝCH narozenin 8) Častěji se vidím s kamarádkou, jezdíme spolu i na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.12.14 21:44

@laducha jéé, ty jsi můj člověk :) nevídám se s tím, s kým si nemám co říct.. lepší než ta, sedět a čučet do zdi a nebo remcat o počasí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
21.12.14 21:45
@laducha píše:

Třeba protože se s ním partner stýkat chce :think: přijde mi slušné jet s ním, pokud nemám nějaký důvod proč nejet, je to koneckonců jeho rodina, jasně, kdyby s nimi chtěl být každý víkend, tak bych s ním být asi nechtěla, ale v rozumných mezích mi to přijde normální, že jsme partneři a tedy se nějak budeme stýkat s oběma rodinami, pokud se tedy oba se svou stýkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.14 21:45

No tak můj brácha má s takovou slečnou dvě děti. Celá naše rodina i jeho kamarádi jsou na black listu (nesmí vídat nikoho ze svýh původního života). Mrňata jsme mohli vidět jen o narozkách, nebo Vánocích, když jsme přinesli dárky, pak už se finančně zmohli a vidět sme už nikoho nesměli, Brácha nejdřív za námi jezdil jednou za čas potají, pak mu na to přišla, a tak jsme ho už skoro dva roky neviděli. Samozřejmě jsem zkoušeli jet za nima, jako co je, ale jelikož u toho byla ta jeho, tak nám akorát sprostě nadávala a vyhazovala nás, a jak z ní měl brácha vítr, tak se k ní akorát připojil (myslím že to není o lásce, ale nějaký prapodivný fixaci na ní). Takže jsou takoví hňupi, který s takovejma kr…ma zůstanou :pocitac:
Ale naprosto tím oddělaj rodiče toho partnera :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
30638
21.12.14 21:51

Anonymní, ale to je extrém.
Já bych nikoho nenutila přestat se stýkat se svojí rodinou. A pokud to budou fajn lidi a přijmou mě, klidně se přidám.
Zakladatelka to taky nedělá. Škoda, že už nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.12.14 22:02
@laducha píše:
Se ségrou se vidím tak 4× do roka, jen proto, že to mamka vždycky nějak zařídí. Třeba tak, že ji pozve na oslavu MÝCH narozenin 8) Častěji se vidím s kamarádkou, jezdíme spolu i na dovolenou.

Ze slušnosti. Prostě se ze slušnosti sejdeme, zjistíme, jak se kdo má, co kdo dělá, co nového, atd. Neříkám, že se sedí a mlčí, ale prostě se sejdeme, abysme se viděli a zase se jede domů. Na tom zase neivdím nic špatného já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
21.12.14 22:08

@Maty1989 Asi jsem divná, sedím, hledím, vázne řeč, chvílemi je trapné ticho…s kamarádkou, kamarádem, kecáme do 3 do rána, popíjíme, pojídáme, pouštíme staré vykopávky, smějeme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.12.14 22:09
@laducha píše:
@Maty1989 Asi jsem divná, sedím, hledím, vázne řeč, chvílemi je trapné ticho…s kamarádkou, kamarádem, kecáme do 3 do rána, popíjíme, pojídáme, pouštíme staré vykopávky, smějeme se.

Tak to mně samozřejmě taky, ale přišlo by mi divné, kdybych se aspoň jednou za rok prostě neviděla s příbuznými (moje i maželova strana)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
21.12.14 22:12

@Maty1989 Vidíš, a já nechápu proč :think:
Jen proto, že jsou Vánoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
21.12.14 22:13
@laducha píše:
@Maty1989 Vidíš, a já nechápu proč :think:
Jen proto, že jsou Vánoce?

Třeba proto, že to alespoň jednomu člověku udělá radost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová