Nedokážeme se s manželem domluvit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
5.9.19 15:02

Zakladatelko, ještě mě napadlo, jak to má s dovolenou? kolik týdnů ročně a vybírá si jí? trávi čas s tebou a dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.9.19 15:30
@Svistice píše:
Zakladatelko, ještě mě napadlo, jak to má s dovolenou? kolik týdnů ročně a vybírá si jí? trávi čas s tebou a dětmi?

Taky me to napadlo. Hlavne kolik z volneho casu travi vsichni spolu jako rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.9.19 15:35
@Mayblobs píše:
Ja se nezlobim. Bavim se tu o faktech. Bere 22, beru to teda, ze to je v cistym, a to teda rozhodne neni malo. Nevime, kde zijou a jake jsou tam bezne platy. Malo je treba 10t cistyho.

A priklad. Chlap bere 40t cistyho, stale naklady ma rodina 30t. Na druhe strane chlap s 22t cistyho a naklady 12t a ve vysledku jsou na tom oba uplne stejne. To jsem tim chtela rict.

Nelze to proste brat pausalne.

Ale ja netvrdim, ze mit 22 tis je malo a neda se z toho vyzit.Ja tvrdim, ze chlap, kterej dela 8hodin denne plus vikendy a nemuze (nechce) si brat paragraf ani na nemocnou manzelku, je proste divnej. Kdyby to byl reditel ve sve firme, pod sebou mraky lidi a spoustu zodpovednosti, tak by rozhodne vydelaval vic. Pokud delam za takovej plat, tak to musi mit nejake jine vyhody, jako treba flexibilni prac.dobu,hodne dovolene apod. :nevim: Jenze on ma.podle.me praci jako zaminku, aby se nemusel starat o deti a nedejboze pomoct manzelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
5.9.19 17:12
@cocomoon píše:
Nechce se mi to číst celé. Ale podle mě si manžel ani nemusí brát dovolenou. To jde normálně na paragraf, ne?

Paragraf? Na hlídání dítěte které je zdravé? Tu si nejsem jistý, ale který lékař mu ho napíše? Navíc na hlídání na dvě hodiny? Musí si vzít dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
5.9.19 17:19

Nečetla jsem reakce, ale podle mě je manžel. pěkný sobec.. Ono totiš si myslm, že ten jeden den, se klidně bez něj obejdou, ale to je určitě typ člověka, který má volno - jeno na sebe..
Od kamarádky manžel by to samé, až ji odvezli s prasklou cystou, protože kdykoliv požádala o hlídání, tak času nebylo, a pak ji odvezli na 14 dní do nemocnice a teprve pak zjistil, co to je 14 dní být doma s dětmi..
U nás pokud někdo potřebuje lékaře, tak druhý prostě hlídá :nevim: nedá se.. Já ležela doma se 40 horečkama, manžela jsem doma nenutila být, ale kluk byl objednaný na kardio, tak prostě s ním jel.. To samé, když měl paragraf na kluka on, protože jsem byla v práci krátce a chytly ho záda, tak jsem se prostě slušně šla zeptat, jeslti by bylo možné, v pá zůstat z toho a z toho důvodu doma na neplaceném..
Porstě aspoň snaha se cení..
Já totiš nevěřím, že je někdo tak nepostradatelný, to si většinou chlapi myslí, že v práci se bez nich neuprdne :mrgreen: ale kdyby ses objednala třeba na 7 ranní, a měla to na hodiny, tak by klidně mohl jít ještě do práce.. Jenom se trochu zajímat.. to je celé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
5.9.19 17:40
@zoidberg píše:
Paragraf? Na hlídání dítěte které je zdravé? Tu si nejsem jistý, ale který lékař mu ho napíše? Navíc na hlídání na dvě hodiny? Musí si vzít dovolenou.

Na doprovod pribuzneho k lekari se to vztahuje taky, po dobu nezbytně nutnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
5.9.19 18:45
@zoidberg píše:

proč by si musel brát dovolenou, existuje paragraf na doprovod rodinného příslušníka k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
5.9.19 20:12

@Pidulka1991 třeba pomoct s hlídáním argumenty že chtěla děti jsou tak na přes hubu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
5.9.19 20:15
@Ennny píše:
@Pidulka1991 třeba pomoct s hlídáním argumenty že chtěla děti jsou tak na přes hubu :roll:

Ne každý prarodiče jsou na hlídací, v 1. Řadě má pomoc ten kdo je plodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
5.9.19 20:17

@MaleVir ono to vyznělo asi moc drsně ono to takhle funguje oboustranně, ale ono to je spíš o tom že se domlouvame stylem oznámení a respektujeme jeden druhého že k tomu asi máme důvod jeden po druhém něco chtít…třeba příklad :máme každý své auto a já taky říkám manželovi zítra si beru tvé auto na nákup a on mi řekne ok kde jsou klíče od tvého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
5.9.19 20:18

@Pidulka1991 proto píšu že má celou rodinu na baterky, to jestli je někdo hlídací nebo nehlidaci tip to už je druhá věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
5.9.19 21:02
@unuděná píše:
Ale ja netvrdim, ze mit 22 tis je malo a neda se z toho vyzit.Ja tvrdim, ze chlap, kterej dela 8hodin denne plus vikendy a nemuze (nechce) si brat paragraf ani na nemocnou manzelku, je proste divnej. Kdyby to byl reditel ve sve firme, pod sebou mraky lidi a spoustu zodpovednosti, tak by rozhodne vydelaval vic. Pokud delam za takovej plat, tak to musi mit nejake jine vyhody, jako treba flexibilni prac.dobu,hodne dovolene apod. :nevim: Jenze on ma.podle.me praci jako zaminku, aby se nemusel starat o deti a nedejboze pomoct manzelce.

Jo jasny.

Pracovala jsi nekdy v rodinne firme? Nektere rodinne firmy holt takhle funguji.

Zaminka to samozrejme byt muze, ale taky nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
6.9.19 08:17
@zoidberg píše:
Budu hádat: taky na rodičáku a taky úplně vyčerpaná? :mrgreen:

Budu hádat, taky jeden co si neudržel rodinu skrz aroganci a hloupé žvásty, který nemá ani minimální úroveň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
6.9.19 08:21
@TopSecret píše: :mrgreen:

Tak já chápu, že babochlap se rád pobaví arogancí ztroskotance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
6.9.19 08:30
@zoidberg píše:

Tak arogantní a přitom ani nevíš co můžeš, když partnerka potřebuje jednou za čas k lékaři? Se pak nedivím, že ve tvé hlavě nemáš dostatek dovolené. Když nemáš tu schopnost si to zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí