Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jeste k te chuve, ja hledala pres Hlidacky. Agentury jsem vyloucila.
@Mayblobs píše:
A ja tomu i rozumim. Mam to totiz doma stejne. Manzel mi na rovinu rekl, ze hlidat nebude. Nasla jsem si chuvu, a kdyz potrebuju, chodi hlidat ona. Nedavno, kdyz jsem potrebovala k doktorovi a ona nemohla, tak jsem vzala dite s sebou a poprosila sestricku. Pohlidala a vse bez problemu.Za me bych to rozhodne neresila tim, ze mu to jen oznamis, co tu nekdo radil. A kdyz proste to nejde ani po dobrem, tak to nech byt a najdi si nejakou slecnu/pani na hlidani. Je zbytecne se s manzelem hadat a mit doma dusno. To uz jsem taky pochopila.
A jeho pristup k rodinne firme chapu. Muj ex to mel podobny, hodne prace, malo penez. Jak rikal, jsem vdecny za praci a udelam pro ni maximum.
Takze reseni je chuva. Stastnou ruku pri vyberu.
a az se mu rozpadne rodina tak co? Porad bude prace nejdulezitejsi?
@Mayblobs píše:
A jeste k te chuve, ja hledala pres Hlidacky. Agentury jsem vyloucila.
A našla? Já to taky hledala tam a o spolehlivosti slečen můžu napsat román. ![]()
@Mayblobs Promiň, ale kdyby mi manžel řekl, že prostě nebude hlídat VLASTNÍ děti, tak dlouho mým manželem nezůstane. Děti jste si snad udělali spolu a jsou vás obou
A vem si to z pohledu těch dětí. Krásnej vzor do života dostanou.
@Venetia píše:
a az se mu rozpadne rodina tak co? Porad bude prace nejdulezitejsi?
Proc by se mela rozpadat? Proc to hned videt tak cerne, nechapu. Prace pro chlapy proste dulezita je, pokud byl takto vychovavany. A ze takovi chlapi porad existujou - tradicni rozdeleni roli, tak to proste je.
@Mango_Lassi píše:
A našla? Já to taky hledala tam a o spolehlivosti slečen můžu napsat román.
Nasla na prvni dobrou. Mela jsem stesti. Ale chapu, nekdy se nepovede. Sama inzerat na Hlidacky s poptavkou sis zkusila dat?
@Mayblobs ten její chlap, ale vydělává min než kolik si bere taková hlidacka… Což je docela smutný… Vlastně je vyjde levněji když on si veme volno
@Mayblobs píše:
Nasla na prvni dobrou. Mela jsem stesti. Ale chapu, nekdy se nepovede. Sama inzerat na Hlidacky s poptavkou sis zkusila dat?
Jasně. Akorát 9 z 10 mi na poslední chvíli zrušili schůzku
@unuděná píše:
@Mayblobs Promiň, ale kdyby mi manžel řekl, že prostě nebude hlídat VLASTNÍ děti, tak dlouho mým manželem nezůstane. Děti jste si snad udělali spolu a jsou vás obouA vem si to z pohledu těch dětí. Krásnej vzor do života dostanou.
Takovyhle nazor bych driv taky mela, ale ted uz ne. Uprimne, my prece o zakladatelciny rodine nevime vsechno. Takze to, ze nechce hlidat vlastni deti neznamena, ze jim je spatnym vzorem. Treba jsou pro nej jeste maly a az budou starsi bude s nimi pak podnikat spousty veci. My vime o tomhle houby.
@Pidulka1991 píše:
@Mayblobs ten její chlap, ale vydělává min než kolik si bere taková hlidacka… Což je docela smutný… Vlastně je vyjde levněji když on si veme volno
Nepotrebuje ji prece kazdy den a hlavne nevime, kde bydli, takze ani hodinove sazby mistnich hlidacek. A jak psala, lekar jednou za pul roku, to se zaplatit da.
Proste je to fakt. Nemuze pohlidat deti, tak pohlida nekdo jiny. A klidne at mu rekne o penize na to hlidani a uvidi. Neni to neresitelna vec.
@Mango_Lassi píše:
Jasně. Akorát 9 z 10 mi na poslední chvíli zrušili schůzku
No pekny. Tak holt vytrvat. Jednou to vyjde.
@Mayblobs tam bych řekla, že kámen úrazu. Nechce nebo nemůže??? Slíbí dětem výlet, ale pak ho zruší?
@Mayblobs píše:
No pekny. Tak holt vytrvat. Jednou to vyjde.
Ale jo. Půl roku usilovného dopisování si a jednu máme. Ale to mi museli admini na tom webu zadarmo prodloužit placené členství, to je jim ke cti. Nicméně dle mých zkušeností je to horší, než netová seznamka
moje nervy!
@Mayblobs
A tobě jako přijde v pořádku že manžel nechce hlídat, podotýkám třeba jen občas, dvě hodinky týdně třeba, vlastní děti? Jako asi to chápu když by je on nechtěl, ale snad pokud je má chtene a vědomě, tak je to i jeho zodpovědnost. Nebo jak ti to oduvodnil ten tvůj?
@Mango_Lassi píše:
Ale jo. Půl roku usilovného dopisování si a jednu máme. Ale to mi museli admini na tom webu zadarmo prodloužit placené členství, to je jim ke cti. Nicméně dle mých zkušeností je to horší, než netová seznamkamoje nervy!
Jee, tak super! To je fajn! A teda pred adminy smekam. Postavili se k tomu dobre.