Nedokážeme se s manželem domluvit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1486
4.9.19 23:15

@veria a není to jedno? Prostě na doktora bez diskuze, ale fakt by mě nenapadlo říct vem si volno z práce, chci jít do knihovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.19 23:17
@katyna1984 píše:
@veria a není to jedno? Prostě na doktora bez diskuze, ale fakt by mě nenapadlo říct vem si volno z práce, chci jít do knihovny.

Tam nejde o knihovnu, to je jen symptom toho ze dotycna nema temer zadny cas na sebe a tam by pomoci mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
4.9.19 23:19

@katyna1984 no celkem to není jedno, protože kdyby měl fakt obchod těžko ho bude zavírat, kdežto v kanceláři, nadto v rodinné firmě se to vždycky da nejsk udělat. Jednou za čas. Ten manžel proste nechce. Radši vysedava v kanclu než by hlidal decka. Pravděpodobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
4.9.19 23:20

Zakladatelko a když jdeš pryč večer po jeho pracovní době, tak se děje co? To bych asi považovala za zásadní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
4.9.19 23:21

Pokud je v rodinné firmě, tak bych to nadhodila na nějaké rodinné sešlosti.
Pak je možnost se objednat a odejít před manželovým odchodem, jemu to oznámit a nechat ho ať se postará.
Pak už zmiňovaná hlídačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.9.19 23:21

Jo, někteří chlapi to pochopí až když se musí starat. Já si takhle před pár lety z nachlazení během tří dnů uhnala těžký zápal plic - jen blbá docházka do/ze školky plus nákup vše v docházce 5 minut z domova, do toho doma batole, takže místo postele neustále v pohybu. Muž se teda zvládl postarat na jedničku a od tý doby stačí zmínit, že bych měla jít byť jen na preventivku a není problém. Dneska máme ještě třetí dítko a myslím, že je to jeho noční můra být se všema týden, nedej bože dýl, sám doma :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
4.9.19 23:22
@katyna1984 píše:
Zakladatelko a když jdeš pryč večer po jeho pracovní době, tak se děje co? To bych asi považovala za zásadní.

Jj, jestli teda hlídá aspoň po pracovní době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.9.19 23:25

Ted si vezmu propustku v praci a jedu. Kdyz je muz doma, tak mam dokonce osobniho ridice. Deti jsou ve skolce, skole. Ale behem rodicaku se stavalo (i ted o prazdninach se stalo), ze jsme sli cela rodina k lekari. Sedeli v cerkarne nebo se projit. Nebo cekali doma. Mela jsem posledni dve teh. gynekologa 100 km, takze to jsme vzdy jeli vsichni a oni cekali s tatkou. My mame sve tri. Nam nedela problem je vzit, kdyz se jde vyrizovat. O prazdninach jsme meli dva prazdninare. Musela jsem v srpnu na kontrolu k obvodacce. A druhy den musel muz na ranni a ja doprovodit dceru na rovnatka. Bylo vtipne. Jak nas nekdo litoval, ze mam pet malych deti po sobe. Nekdo sledoval zdesene, jak to muzeme zvladat.
Do hlavy nevidis, ale nektere myslenky jsou velmi citelne :mrgreen:. Na cele napsane nemam/e, ze dve nejmensi jsou prazdninari. Jinak taky hlidani nemame. K nasim jezdi na prazdniny, ze rodice mam daleko, takze vzdy predem planovana akce. A nejcasteji jedeme spolu. Jedine hlidani vyuzivam, kdyz jedu do skoly (pokud to vyjde, ze muz je pracovne pryc), tak pozadam o hlidani kolegyni nebo prijede muj otec. Bezne bereme vsude deti.
Mame i ctyri miminka rocnikove. Mini ucastniky prednasek. Devcata si vozi/ly bud tatku ditete nebo babicku dokud koji/ly. My mivame cely den zasek v sobotu, nedeli ve skole.

Příspěvek upraven 04.09.19 v 23:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 23:25

Já večer nikam nechodím, starám se o děti. Jsem asi blbá no. Když jsem měla asi před měsícem střevní chřipku, bylo mi strašně zle, šel do práce, děti jsem měla u sebe na záchodě, starší syn hlídal mladšího. S jeho rodinou počítat nemůžu, oni mi tvrdí, že je v práci, je to jeho pracovní doba, přes to nejede vlak. žádné úlevy. On se takhle vždycky nechoval, trvá to až ten poslední půl rok.

• Citovat
  • Upravit
4.9.19 23:31
@Anonymní píše:
Já večer nikam nechodím, starám se o děti. Jsem asi blbá no. Když jsem měla asi před měsícem střevní chřipku, bylo mi strašně zle, šel do práce, děti jsem měla u sebe na záchodě, starší syn hlídal mladšího.

Tohle normalni rozhodne neni. Je na case si s nim vazne promluvit a trochu pritlacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
4.9.19 23:32

To je vůůůl..a to jsem fakt slušná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
4.9.19 23:36
@Anonymní píše:
Já večer nikam nechodím, starám se o děti. Jsem asi blbá no. Když jsem měla asi před měsícem střevní chřipku, bylo mi strašně zle, šel do práce, děti jsem měla u sebe na záchodě, starší syn hlídal mladšího. S jeho rodinou počítat nemůžu, oni mi tvrdí, že je v práci, je to jeho pracovní doba, přes to nejede vlak. žádné úlevy. On se takhle vždycky nechoval, trvá to až ten poslední půl rok.

Tak to bych zuřila jak pes, taky jsme nedávno měli střevní chřipku a chlapa by ani ve snu nenapadlo jít do práce už jen kvůli bezpečnosti dětí však sem se mohla kdekoli vybulit…a mimochodem takové batole se střevní chřipkou to jsou dobré tři dny ve špitále, ty máš doma fakt ale magora a nejhorší je že si to necháš líbit a tvojí rodiče jako co koukají a kyvou hlavou jak je šikovný nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
4.9.19 23:37
@Anonymní píše:
Já večer nikam nechodím, starám se o děti. Jsem asi blbá no. Když jsem měla asi před měsícem střevní chřipku, bylo mi strašně zle, šel do práce, děti jsem měla u sebe na záchodě, starší syn hlídal mladšího. S jeho rodinou počítat nemůžu, oni mi tvrdí, že je v práci, je to jeho pracovní doba, přes to nejede vlak. žádné úlevy. On se takhle vždycky nechoval, trvá to až ten poslední půl rok.

Tak to te fakt lituju. A Dřív hlidal? Proste mu oznám ze jednou tydne budeš třeba od
19 chodit na cvičení a at se třeba pos… budes pryč hodinu a půl i s cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.9.19 23:38

Souhlas, tohle opravdu není normální. Já to teda beru tak, že můj muž s dětma rád tráví čas po práci, ať už učením nebo hrou, ale domácnosti se vyhýbá jak čert kříži, ale vím, že jakmile padnu, tak se prostě postará o vše a bere to jako automatiku. To co popisuješ je prostě špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
4.9.19 23:39

Ještě kdyby aspoň vydělal slušný peníze. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie