Nedokážeme se s manželem domluvit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
4.9.19 22:50

Pokud ti nepomůže deti pohlídat ani když jdeš k doktorovi (nemyslí očividně ani na tvoje zdraví) tak to je echt sobec a vypatlanec :( asi bych udělala doma scénu, že teda se taky může stát, že když nebudeš chodit k doktorům, může se s tebou něco stát a že potom bude děti hlídat a starat se o domácnost jen on sam (když teatrálně říká že dá kvůli tomu výpověď :zed: ), pokud toto s ním nic neudělá, tak už jen pohrozit rozchodem, vim, že ti to nijak nepomůže, ale já bych s takovým člověkem nechtěla žít :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 22:50

A ještě jsem tedy zapomněla podotknout, že tedy po pracovní době se můj muž věnuje synovi opravdu hodně…

• Citovat
  • Upravit
4.9.19 22:53
@Anonymní píše:
Starší syn už chodí do školky, ráno nachystám oba a odvážím staršího do školky (takže budím mladšího) a po školce zase vyzvedávám já. Já už si připadám fakt vyčerpaná, nevím, myslíte má cenu nějaká manželská poradna? Já s ním prostě nehnu.
Paní na hlídání už mne taky napadla, jenom se bojím, nevím, jestli důvěřovat cizímu člověku, ale snad to mají nějaké třeba agentury podchycené.

Poradna pomuze jen pokud je ochoten pripustit problem, jit tam a neco resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 22:53

Asi bych neměla přímo uvádět peníze, ale dohromady máme měsíčně i s mojí mateřskou kolem 30 000,–, takže většinou finančně vyjdeme.

• Citovat
  • Upravit
4615
4.9.19 22:54

Sorry ale to je hodně málo na to že nemůže být doma o dvě hodiny dřív 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
4.9.19 22:55

A jak jsou velké? manžel si volno bere kdykoliv je potřeba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
4.9.19 22:56
@Anonymní píše:
Asi bych neměla přímo uvádět peníze, ale dohromady máme měsíčně i s mojí mateřskou kolem 30 000,–, takže většinou finančně vyjdeme.

to nic moc když dělá v rodinné firmě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.19 22:57

To jsou obezlicky. Naplanovat si pul dne dovolenou, i treba neplacenou, nemuze byt v horizontu mesice problem. Nenahraditelnych jsou plne hrbitovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
4.9.19 23:02

Manžel si veme v práci volno když potřebuji. Nebo si veme i propustku, nikdy nebyl problém. :nevim:… Když jsem unavená nebo chci vyrazit s kamaradkou, vezme dceru na víkend k babičce. Tvůj manžel asi nechápe, že děti jsou i jeho, tudíž se o ně musí taky postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
4.9.19 23:09

S doktorem to je jasné, tam je žádost o volno absolutně pochopitelná a je jasné, že je to potřeba.

Ale jako na ostatní? Dělá do 17,takže nějaký obchod? A to má zavřít, abys mohla do knihovny, nebo si odpočinout? V těchto ostatních případech ho chápu. Pokud si Ty potřebuješ odpočinout, vyraž večer po jeho pracovní době nebo o víkendu. Nebo si najmi chůvu.

Už vidím, jak tady všem těm živitelům rodin s úsměvem dávají v práci volno, protože manželka je unavená a chce si dát oraz. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
4.9.19 23:09

To není možný snad. Můj manžel hlídá z důvodu doktora kdykoliv je to nutne, hlídá i jednou tydne večer když mám cvičení, když mám kadernici a tak - tyhle zbytne aktivity tedy plánuji až na pozdější odpoledne, večer. Taky toho má v praci hodně a normálně je v praci do 18, ale když mám doktora tak se o tom vůbec nediskutuje a vezme si volno klidne i cele dopoledne. Není to zas tak často. Tvého manžela nechápu, leda by fakt byl sám doktor a měl objednané pacienty. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
4.9.19 23:11

Tak pokud nefunguje hlídání, domluv si paní na hlídání z agentury a můžeš k doktorovi, v tom problém nevidím. Problém vidím ve tvém muži a celkově rodině. Naše jediná babička je také plně pracující a přesto si jednou týdně pravidelně najde čas na pohlidani vnoucete. A manžel se stará stejnou měrou jako já, stridame se v hlídání a každý se tak může věnovat své práci, koníčkum i odpočinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
@Anonymní píše:

Tak teď jsi musela velmi hořce rozesmát i samu sebe. Takže on nemá ani 25 000 Kč a takhle si vyskakuje? Možnosti jsou dvě. Buď ti kecá a nepřízná vše, docela běžná praxe v rodinném podniku, druhá možnost, že je tedy neschopný lempl zajistit rodinu, navíc sobec. A ještě třetí možnost, že někoho má. Ale jisto jistě tě má na háku.

A už vůbec nechápu, že sis s někým takovým udělala 2 děti. To není, že se nedokážete domluvit. On nechce. A tohle a v tomhle žít? Dobrovolně? To fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747

@katyna1984 když někdo děla do 17 tak snad nemusí mít ještě obchod. Muže normálně sedět v kanceláři. Můj muž pracuje do 18, někdy i 19, v kanceláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.19 23:13
@katyna1984 píše:
Už vidím, jak tady všem těm živitelům rodin s úsměvem dávají v práci volno, protože manželka je unavená a chce si dát oraz. 8o

To jsou vymluvy. Kazdeho den ma 24 hodin a je na nem jak si to dle svych priorit rozdeli. Pokud je prace/penize vice nez pomoc manzelce, pokud vas o to pozada, je tam cosi problematickeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí