Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Starší syn už chodí do školky, ráno nachystám oba a odvážím staršího do školky (takže budím mladšího) a po školce zase vyzvedávám já. Já už si připadám fakt vyčerpaná, nevím, myslíte má cenu nějaká manželská poradna? Já s ním prostě nehnu.
Paní na hlídání už mne taky napadla, jenom se bojím, nevím, jestli důvěřovat cizímu člověku, ale snad to mají nějaké třeba agentury podchycené.
Z ceho presne si vycerpana, kdyz mas doma jen jedno dite?
To nemas kamaradku, ktera s nim hodinu bude venku, nez to vyridis.
Vse jde zaridit, jen se musi chtit a nefnukat.
Já můžu řvát, jak chci, ale stejně to nepomůže. Minulý týden, slíbili jsme dětem dva dny výlet, z těch dvou dnů, jel 2× do práce, první den celý, druhý den na otočku, ale stejně. Je mi z toho na nic, jenom se z toho nervuju, jsem vyčerpaná. Děti pak jsou zklamané. Moji rodiče oba pracují a zastávají názor, chtěla si děti, máš je. Za dětmi jezdí max. jednou za týden a hlídají vždy u nás doma. Ohledně manžela nekomentují jeho práci. Vědí, jak časově pracuje, ale nic s tím stejně neudělají.
Kamarádky samozřejmě mám, ale většinou s dětmi a dávat kamarádkám, které mají své min. 2 děti, k tomu ještě další 2 (mé mladší dítě je batole), tak opravdu to obtěžovat nebudu. Ale díky za rady s tou agenturou, asi to hlídání zkusím domluvit a v klidu si vyřídím doktora.
@TopSecret
No tak přes den má jen jedno, ale třeba už ve 3 vyzvedne druhy a je na ne pořad sama jestli manžel vůbec nepomůže. Mne by šlehlo z toho.
@Anonymní píše:
Mám dvě děti a vyčerpaná nevím z čeho jsem.
Ale tak to chápu, že jsi vyčerpaná. Ty to víš taky. Komentář @TopSecret je jen provokace, toho si nevšímej. Mě zaujala jiná věc. Do doby před půl rokem fungoval jak? Když je takový ignorant až posledního půl roku?
@veria tak to jsme dvě já jsem ráda když je vezme a já si bez jejich asistence i vklkdu poklidim neumím si představit že bych je měla na krku jen já a chlap by měl pěkně pohodičku…ale já mám teda normální i rodiče i tchanovce ty tam.mas zakladatelko jednoho kretena vedle druhého
@Anonymní píše:
Já staršího syna vyzvedávám ve školce už v poledne…
No tak to ho tam nech spát ne? Si teda i sama věci zbytečne ztezujes.
On už po obědě nespí a neusne. A těší se na mně a bráchu, chce si hrát s náma a já když jsem stejně doma s mladším, tak ho z té školky prostě vyzvednu. Možná si to ztěžuju, jako kdyby usnul, tak ho tam klidně nechám ať si odpočine, ale on neusne, tak si hraje doma s náma.
Stejně vám všem moc děkuju za podporu, já už jsem si poslední dobou fakt připadala blbě, jestli nejsem divná. Děkuju a to fakt upřímně
@Anonymní píše:
Stejně vám všem moc děkuju za podporu, já už jsem si poslední dobou fakt připadala blbě, jestli nejsem divná. Děkuju a to fakt upřímně
Ne divny tu je tvůj chlap a ty budeš divná když s tím nezacnes něco dělat, hodně štěstí ![]()