Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ähoj holky
Hlásím se po delší době,poslední dobou moc nestíhám.A to mám jenom jednoho raracha.
Pavli, koukám že už to máš fakt za pár.Ty jo to tak uteklo.
A vítám nový maminky ![]()
Pavla23…a tak mě to ani nepřijde..ono je jedno když už jsou 2,jestli přibyde třetí
Už jsem byla zvyklá vše dělat dvakrát,tak jestli to přibyde ještě jednou je maličkost ![]()
Ahoj mamči, asi jste zaregistrovali prohlašení pana ministra Hegera ohledně hranice zachraňování našich kulíšků. Přikládám odkaz na Petici, jestli se k vám ještě nedostala. http://nedoklubko.cz/…zenych-deti/. Vítam nové maminky a jejich dítka a přeji hodně zdravíčka.
no ty kráso! představa že mě dovezou do porodnice s předčasným porodem a lékař mi sdělí „sory, ale ještě týden vám chybí“ tak jim z toho asi udělám kůlničku na dříví. Vždyť naši „vědátoři“ neumí kolikrát s určitostí určit váhu plodu, občas jim „ujede“ i pohlaví a chtějí rozhodovat o tom koho nechají umřít? A co tolik spekulovaná eutanázie? Jak ta je od toho daleko? Pche, to se mi zas otočil žaludek. Jdu tisknout ![]()
holky, nemám slov...... petice podepsána, jdu to rozeslat známým… ![]()
Jj, já sem se o tom dozvěděla včera nebo předvčerejškem (teď nevím)…Taky se mi z toho chtělo křičet.
Podepsáno, na FB zveřejněno ![]()
O jaké petici je řeč holky…pošlete na ní odkaz…ať to můžu rozposlat dál…
Traccy, odkaz je v mém posledním příspěvku, jinak určitě najdeš i na stránkách www.nedoklubko.cz.
Ahooooj holky
!
Tak jsem tu pár týdnů nebyla a tady už se chodí a krásně přibííírááááá atd…no jsou to prostě naši největší šikulínci! Naše Emma se začala krásně sama přetáčet na bříško, tak pořád mastí jako divá, na zádíčkách nevydrží ani chvilinku, sranda. Je jí 6měsíců a kousek, je šikulka. Váží 5,2kg…no všichni cizí, kdo mě potkají, si myslí, že máme docela čerstvý mimčo…jsou to stejně nejkrásnější mini miminka
. Minulý týden rodila moje kamarádka, taky ve Varech a miminko - Johanka, 2,16kg…tak nam taky leží na intermediánu…myslím na ně, ale byla docela veliká, tak je prý už asi za týden pustí, tak super. Jak jsem s ní mluvila, tak jsem si zase na ten náš pobyt tam úplně vzpomněla…uf…dobře, že je to pryč. Jinak je krásně, vypravováníní na procházky je rychlé a pohodové, tak si to užíváme. Už jsme zkusili vytáhnout i sporťák, na zkoušku
…a paráda. Zatím teda ještě budeme jezdit s korbičkou, ale až bude pořád krásně, tak se na sporťák moc těším
. Jak jste tu mluvily o tom Kanavitu, nám ho taky vždycky jen kapala sestřička u MUDry, tak ani přesně nevím, jak jsme ho dlouho dávali
.
Mějte se všichni krásně, užívejte si i s pupíčkama toho krásného počasí!Helča a Emička ![]()
ahoj holky ![]()
vitam nove maminky ![]()
petici jsem taky podepsala
my už dneska konecne dosahli 7kg
přesněji 7085g ![]()
Ahoj Pavlo,měse Natálka se narodila ve 37 tt.Na oddělení nedonošených v Hradci Králové byla přes měsíc.Měla vážné problé
my s bříškem a se střevama.Chápu že se ti po miminku ztýská a věř,že až budete spolu budeš ta nejštastnější maminka
Přeji vám oběma aby jste byli co nekdříve spolu a miminku mooooooc zdravíčka…Monika ![]()
Moni to je moc milý příspěvek a vítám tě tu, zkus nejdříve mrknout na datum, myslím že zakladatelka (jestli jsem správně pochopila oslovení) už čeká druhý a snad se podaří donosit tentokrát ![]()
jo a při té příležitosti Pavli jupí jupí třikrát sláva koukám ti na metřík a máš 38tt
nádhera
tak ještě dva týdny a budem držet palce ať je všecko super a můžeš si užít pravý porod se vším všudy i mazlení s čerstvým mimískem a odnesení domů z porodnice ![]()
Ale je z ní krásná princezna.