Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
tak koukám že všechny dětičky jsou šikulky.To je super.
![]()
Já bych se taky neřídila podle tabulek,Barunka to určitě dožene..Malá Barča pase jen proto,protože je zvědavá jak opice.. ![]()
A bude to asi pejskařka,protože nejvíc jí zajímají naši psi.když si za okno stoupne taťka a pejsani,tak taťka je až vedlejší-na psi ječí a tluče do okna a směje se ![]()
Pavlo vydrž-jen ať je mimčo co nejdýl v bříšku!O to dřív ho pak budte muchlat doma!Držím palce! ![]()
Tož to Barunka zas moc nespí
Musíme si spolu pořád povídat, na chvilku ji ten kolotoč zabaví, ale nejradši si povídá
Navíc bych musela ten blbej kolotoč furt natáčet, asi si budem muset koupit ten na dálkový ovládání ![]()
pavli, koukam na tvuj metrik a ja v tento tt den rodila ![]()
toz se drz a tes se na mackani mimiska. kdyz jsme u toho tuleni, tak vcera se martin poprve v zivote prisel opravdove potulit!!!
a dnes rano znova, ze si dal kluk tech 18 mesicu nacas! ![]()
proxa děkuji už abychom byli u konce:)
markyttaky jsem vzpomínala když jsem b yla v tt jak se narodil maxík jaký to bylo
a modlila se abych ten den přežila bez uhony
.hele ten náš se taky nemazlí:) akorát teď když jenemocnej tak se mi zdá že si ke mě chodí akorát utírat nos:)) asi to chce čas.teď bude chodit pořád počkej:))
holky, ted jsem zapla tv bo me ceka zehleni a v poradu sama doma vam budou mluvit o vojtovce…
Holky, musím vám nahlásit:
U nás se konečně začíná chodit
. Sám se pouští a dojde si i přes celou místnost kam potřebuje
. Já myslela, že už se nedočkáme…
ZuzanaB píše:
U nás se konečně začíná chodit![]()
![]()
![]()
![]()
Zuzi obrovitánská gratulace
![]()
ZuzanaB píše:
![]()
![]()
![]()
zuzi, moc a moc gratulujuuuuu!!!!
ZuzanaB píše:
![]()
![]()
![]()
Zuzko to je super! ![]()
tak po delší době se hlásím zpátky holky,
musím říct že na doktorčiny řeči kašlu, ať si malá pěkně buclatí dle libosti, aspoň pak bude mít co vyběhat. A musím říct že zatím jsem ráda, že se ty nožičky mrskají vleže, protože až tohle tempo nasadí v poloze svislé tak se uběhám
ona jede jak brouček co se převrátil na krovky. Nožičky, ručičky i pusinka, všechno je to pěkně „naspídované“. Je to radost. Že už se člověk nemusí bát a může si to užívat tak, jak původně měl v plánu nebýt předčasného porodu. A vzorně v noci spinkáme. A navzdory všem doporučením o předčasníčkách spinkáme všichni spolu občas
![]()
Teď jsme byly venku a zkoušely nové sluneční brýle
holky to je vám legrace když takovej malej skřítek je napůl schovanej v čepičce a napůl pod brýlema. (vzadu mají gumičku aby netlačily a nepadaly - to byl teda kauf na veletrhu minulej víkend).
Jinak jsem moc ráda že už bývá tak hezky, doufám že z vás všech taky opadaly poslední zbytky zimní depky a huráááá ven ![]()
No teda koukám, vy ve třech měsících 5700g a 57cm, my sme měly 3500g a 55cm
Vy se máte, já už sem z toho nervózní, přibírá jen kolem 120g za týden
Přitom kojím asi 14× denně
Podle mě je teda milionkát lepší, když se blíží té horní křivce než té spodní jako my…
No a venku je už skoro léto, vedro jak blázen. To už je pohodička, to vypravování na procházky, když už se nemusíme tolik navlíkat ![]()
Jinak, holky, kdo ste z Olomouce a okolí, jdete na setkání Nedoklubka do MC Heřmánek?
kaaaca-h píše:
No teda koukám, vy ve třech měsících 5700g a 57cm, my sme měly 3500g a 55cmVy se máte, já už sem z toho nervózní, přibírá jen kolem 120g za týden
Přitom kojím asi 14× denně
Podle mě je teda milionkát lepší, když se blíží té horní křivce než té spodní jako my…
No a venku je už skoro léto, vedro jak blázen. To už je pohodička, to vypravování na procházky, když už se nemusíme tolik navlíkat
Jinak, holky, kdo ste z Olomouce a okolí, jdete na setkání Nedoklubka do MC Heřmánek?
hele tak pozitivní je že se aspon tolik nepronese když se chce chovat
žolík mi už pořizuje pěkný svaly ![]()