Nedonošené miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
332
17.3.11 09:03

Ahojky,
tak koukám že všechny dětičky jsou šikulky.To je super. :dance: :dance:
Já bych se taky neřídila podle tabulek,Barunka to určitě dožene..Malá Barča pase jen proto,protože je zvědavá jak opice.. :lol:
A bude to asi pejskařka,protože nejvíc jí zajímají naši psi.když si za okno stoupne taťka a pejsani,tak taťka je až vedlejší-na psi ječí a tluče do okna a směje se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
17.3.11 09:05

Pavlo vydrž-jen ať je mimčo co nejdýl v bříšku!O to dřív ho pak budte muchlat doma!Držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
17.3.11 09:29

Tož to Barunka zas moc nespí :roll: :lol: Musíme si spolu pořád povídat, na chvilku ji ten kolotoč zabaví, ale nejradši si povídá :srdce: Navíc bych musela ten blbej kolotoč furt natáčet, asi si budem muset koupit ten na dálkový ovládání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
17.3.11 14:13

pavli, koukam na tvuj metrik a ja v tento tt den rodila :-)
toz se drz a tes se na mackani mimiska. kdyz jsme u toho tuleni, tak vcera se martin poprve v zivote prisel opravdove potulit!!! :hug: a dnes rano znova, ze si dal kluk tech 18 mesicu nacas! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
18.3.11 10:13

proxa děkuji už abychom byli u konce:)
markyttaky jsem vzpomínala když jsem b yla v tt jak se narodil maxík jaký to bylo :) a modlila se abych ten den přežila bez uhony 8-o .hele ten náš se taky nemazlí:) akorát teď když jenemocnej tak se mi zdá že si ke mě chodí akorát utírat nos:)) asi to chce čas.teď bude chodit pořád počkej:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
18.3.11 12:33

holky, ted jsem zapla tv bo me ceka zehleni a v poradu sama doma vam budou mluvit o vojtovce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
18.3.11 12:39

díky,díky, už to pouštím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1546
22.3.11 12:59

Holky, musím vám nahlásit:
U nás se konečně začíná chodit :dance: :dance: :dance: . Sám se pouští a dojde si i přes celou místnost kam potřebuje :dance: :dance: :dance: . Já myslela, že už se nedočkáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
22.3.11 13:20

Jééé, tak gratulace :kytka: Šikuláček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32806
22.3.11 18:45
ZuzanaB píše:
U nás se konečně začíná chodit :dance: :dance: :dance: . Sám se pouští a dojde si i přes celou místnost kam potřebuje :dance: :dance: :dance: . Já myslela, že už se nedočkáme…

Zuzi obrovitánská gratulace :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
23.3.11 09:08
ZuzanaB píše:

zuzi, moc a moc gratulujuuuuu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
24.3.11 15:08
ZuzanaB píše:

Zuzko to je super! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
24.3.11 15:13

tak po delší době se hlásím zpátky holky,
musím říct že na doktorčiny řeči kašlu, ať si malá pěkně buclatí dle libosti, aspoň pak bude mít co vyběhat. A musím říct že zatím jsem ráda, že se ty nožičky mrskají vleže, protože až tohle tempo nasadí v poloze svislé tak se uběhám :lol: ona jede jak brouček co se převrátil na krovky. Nožičky, ručičky i pusinka, všechno je to pěkně „naspídované“. Je to radost. Že už se člověk nemusí bát a může si to užívat tak, jak původně měl v plánu nebýt předčasného porodu. A vzorně v noci spinkáme. A navzdory všem doporučením o předčasníčkách spinkáme všichni spolu občas :hug: :dance:
Teď jsme byly venku a zkoušely nové sluneční brýle :lol: holky to je vám legrace když takovej malej skřítek je napůl schovanej v čepičce a napůl pod brýlema. (vzadu mají gumičku aby netlačily a nepadaly - to byl teda kauf na veletrhu minulej víkend).
Jinak jsem moc ráda že už bývá tak hezky, doufám že z vás všech taky opadaly poslední zbytky zimní depky a huráááá ven :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
24.3.11 16:34

No teda koukám, vy ve třech měsících 5700g a 57cm, my sme měly 3500g a 55cm :( Vy se máte, já už sem z toho nervózní, přibírá jen kolem 120g za týden :( Přitom kojím asi 14× denně :zed: Podle mě je teda milionkát lepší, když se blíží té horní křivce než té spodní jako my…
No a venku je už skoro léto, vedro jak blázen. To už je pohodička, to vypravování na procházky, když už se nemusíme tolik navlíkat :)
Jinak, holky, kdo ste z Olomouce a okolí, jdete na setkání Nedoklubka do MC Heřmánek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
24.3.11 16:45
kaaaca-h píše:
No teda koukám, vy ve třech měsících 5700g a 57cm, my sme měly 3500g a 55cm :( Vy se máte, já už sem z toho nervózní, přibírá jen kolem 120g za týden :( Přitom kojím asi 14× denně :zed: Podle mě je teda milionkát lepší, když se blíží té horní křivce než té spodní jako my…
No a venku je už skoro léto, vedro jak blázen. To už je pohodička, to vypravování na procházky, když už se nemusíme tolik navlíkat :)
Jinak, holky, kdo ste z Olomouce a okolí, jdete na setkání Nedoklubka do MC Heřmánek?

hele tak pozitivní je že se aspon tolik nepronese když se chce chovat :wink: žolík mi už pořizuje pěkný svaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová