Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
27.1.10 09:31

Jano ježiš to je krááásné zaltíčko.

Zoubky kočička je taky krásná.

My teda mám hafany dva a to dvě novofundlandské fenky.
Tady je Lenny od Celpaku
http://img5.rajce.idnes.cz/…P1013307.JPG
A todle je její dcera Baffy Beys ze Slezského panství
 http://img5.rajce.idnes.cz/…P1013389.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
27.1.10 09:50

Tak to jsou teda hafani.Ty asi nemáš v bytě, co? :lol: A holky víte, po čem je naše Meggie tak tlustá?.......dopíjí po Kubíkovi Nutrilon :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
27.1.10 09:53

Zoubky to nevím, kolik je tady přesně, nemáme bohužel za oknem teploměr, tak nemůžu měřit.. Ale asi to bude podobný, protože mi psal přítel, že cestou do práce měl málem omrzliny a ať s malou dneska nikam nechodím..

Katy ty jsou nádherné, takové chundelaté.. :-D Mě se takovýhle velký a chundelatí psi hrozně líbí, ale vzhledem k tomu, že máme 2+kk, tak jsme zvolili toho parsona. I když ani to možná nebyla úplně nejlepší volba, je sice malej, ale hyperaktivní a máme problém ho unavit, to padnem dřív na hubu my :lol:

Prosím tě Katy, kde se dá udělat ten metřík manželství? Ten se mě líbí :-) My teda nejsme ještě manželé (a asi dlouho nebudem), ale tak bych si udělala metřík, jak dlouho jsme spolu :-D

Včera jsem se nudila, tak jsem doplnila fotky do Karolínky alba a i jsem vytvořila Clarýskovo album od štěněte až po dospělost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
27.1.10 09:53

Zoubky tak to je hustý :mrgreen:
Je teda fakt, že Clark se mi po flašce taky vždycky natahuje a čmuchá, asi by mu to taky chutnalo, kdyby to ochutnal.. Že bych to příště vyzkoušela?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.1.10 09:58

Jano Parson je fakt hodně hyperaktivní, potřebuje spouuustu pohybu a práce.
No nemám je v bytě, jsou venku, teda venku, spíš ve sklepě, ony dámy přeci nebudou spát venku. :lol: Ale znám lidi co mají novofundlanďana klidně v bytě, je to klidné plemeno, nevyžadující extra pohyb........ano rádo chodí na procházky, běhá, hlavně plave, ale prostě když se nejde tak to přežije a v klidu odpočívá. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
27.1.10 10:05

Jani, dovolila jsem si skouknout tvá fotoalba…obě dvě zlatíčka jsou nádherná, gratuluju :palec:
To so Clark rozdrbal přenosnou tašku, co? Ale jako miminko vypadal nevinně :lol:
Taky se chystám si vytvořit fotalba, ael nějak na to nemám čas, možná příští týden po zkoušce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
27.1.10 10:12

Jojo, teda on už jí měl spíš jako pelíšek, vešel se do ní jen jako štěňátko :lol: Nevinně vypadal, ale nebyl.. Pamatuju si, jak mi kamarádka říkala, že cestou domů bude spinkat, že ty štěňata jsou takový uspinkaný a že pár dní o něm nebudeme vědět, než se rozkouká.. To víš že jo, v autě hopsal, dovoloval si na jejich ridgbecka a ani mu nevadilo, že je proti němu takovej obr, no zkrátka raubíř odmalička :mrgreen:

Díky za pochvalu, já si právě ten čásek našla včera večer, pár fotek malý jsem tam už sice měla, ale včera jsem to konečně dokončila, když přítel hlídal malou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
27.1.10 10:21

Dotaz - využíváte na něco obaly od UM? Já teda nevím, jaký má ten váš, ale ten můj nutrilon je klasická plechovka a plast.víčkem a u nás to v rodině už nikdo nechce(využili to na hřebíčky a šroubky, na sušené potraviny).......a mně je docela líto to vyhazovat. Ale budu muset, protože těch ještě bude :lol: Tak jestli nemáte jiný nápad? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
27.1.10 11:06

Tak ono to jde na cokoliv v domácnosti ne? Třeba cukr, mouku, … Babydream je v pytlíku, takže v tomhle mám smůlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
27.1.10 11:12

Na mouku a cukr, a ty kilové věci to mc nejde, protože bych to musela mít ve dvou nádobách(on je pouze 400g). Tyhle věci mám ve velkých skleněnýc dózách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
27.1.10 12:07

Aha, já myslela že je 800 g.. Tak to nevím, to mě nic nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
27.1.10 14:30

Tak jsme se vrátili z města a jediný, komu je teplo, je Kuba :-) TeĎ ho dám k babičce a jdu si něco dělat. Teda holky tam je fakt kosa.
A přišlo mi 9balení levného Nutrilonu, ušetřila jsem 400Kč, takže bude na plínky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
27.1.10 15:50

Zoubky tak to je skvělý, to jsi vzala ten polský bebilon?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
27.1.10 15:55

Nene. Tohle jsem objdnávala od jedné paní ještě před tím, než jsem přišla na ten Bebilon. Takže až budu brát ten Bebilon, tak ušetřím místo 35Kč na krabičce 70Kč na krabičce, a to za měsíc už bude sakra znát. To víš, kdyby Kuba nemusel mít ten Nutrilon 1HA, tak by bylo UM mnohem levnější,ale on prostě ostatní zkoušené UM blinkal a měl průjmíky.Ale co od 6.měsíce mám dávat, nevím? :nevim: Zkusili jsme normální Nutrilon a ten mu taky nedělal dobře :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
27.1.10 17:09

Tak to ti bohužel neporadím, v tomhle nemám zkušenosti :-( Nám naštěstí vyhovuje ten babydream, jiné už zkoušet nebudu, ještě bych to zase pokopala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová