Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ty vole
chudak tvuj chlap…myslim ze pro nej bude opravdu lepsi kdyz bude bez tebe ![]()
livinko ale nemužeš po ostatních chtít aby ti nabídli to co ty nabídnout nemužeš.V tom asi celej tvuj problém.
Any píše:Lena F. píše:Muzu ti odpovedet tvymi slovy? Nesnáž se to vymyslet
Liv přečetla jsem znovu původní příspěvek. Nejsi hloupá žena, to ne. Dokážeš hezky vyjadřit podstatu věci. V tom případě Ti musí byt jasné že se vyjadřujěš provokativnim způsobem, píchaš do vosího hnízda a draždiš hada bosou nohou. Proč to děláš, co tim sleduješ?
Co je pro me dokonalost?
hele kdyz prijde tak o tom budu vedet, ja nemam presne urcene ze musi byt modrooky blondak ![]()
ale chci nekoho kdo bude dokonaly, kdo bude chapat moje blbe vtipy o kterych ja si myslim ze jsou vtipne ![]()
kdo bude vedet ze se potrebuji zavrit do loznice na 10 minut a bouchat hlavou do polstare ![]()
to ze se bude starat o rodinu a taky o domace prace (ted nemyslim ze bude chodit cely den s hadrikem a utirat prach, ale povesi vyprane veci)
ktery bude schopny zajistit to aby jsme meli uklizecku,
Postara se financne o rodinu
Pokud tohle nesplni tak ho nepotrebuji, umim to i sama, ale chci si to ulehcit ![]()
chapu ze zivot s muzem je lepsi, ale muz musi byt dost dobry na to aby ten zivot ulehcoval a ne komplikoval…
livinka píše:
Co je pro me dokonalost?hele kdyz prijde tak o tom budu vedet, ja nemam presne urcene ze musi byt modrooky blondak
ale chci nekoho kdo bude dokonaly, kdo bude chapat moje blbe vtipy o kterych ja si myslim ze jsou vtipne
chapu ze zivot s muzem je lepsi, ale muz musi byt dost dobry na to aby ten zivot ulehcoval a ne komplikoval…
kdo bude vedet ze se potrebuji zavrit do loznice na 10 minut a bouchat hlavou do polstare
to ze se bude starat o rodinu a taky o domace prace (ted nemyslim ze bude chodit cely den s hadrikem a utirat prach, ale povesi vyprane veci)
Pokud tohle nesplni tak ho nepotrebuji, umim to i sama, ale chci si to ulehcit
v předešlých diskuzích jsi takového měla, ne? ![]()
Liv hledáš rovnocenneho partnera ne dokonáleho chlapa. Tak proč to neřekneš rovnou? A prosím odpověs mi víš že provokuješ? Provokuješ schválně? Co tim sleduješ?
Možna by stačilo abys odpověděla sobě…
Lena F. píše:janine24 píše:Jani přece musíš chapat že za tim je něco vic.
Já prostě nechápu tu logiku. Víš, že nejsi dokonalá, přesto dokonalost vyžaduješ. Proč? Protože na to máš nárok? Protože vedle dokonalého partnera se dokonalou staneš? Protože něco, co mě nenapadlo? Nebo to prostě žádnou logiku mít nemá?![]()
Já to chápu, ale možná marně bych ráda, aby se nad tím zamyslel i někdo jiný ![]()
bala jsem se ze te tady neuvidim… ![]()
nehledam rovnocenneho partnera hledam muze ktery bude lepsi jak ja…
Nikoho neprovokuji to ze si pod mojim nickom kazdy vyklada diskusy jak provokaci za to ja sice muzu ale nechci to menit.....at si kazdy bere co chce jak chce…
Rybano, ano mela jsem pak me prestal me bavit a najednou mi to bylo malo… co je na tom divne?
Ja uz fakt nevim co chces slyset, ptej se konkretne ![]()
livinka píše:
Co je pro me dokonalost?hele kdyz prijde tak o tom budu vedet, ja nemam presne urcene ze musi byt modrooky blondak
ale chci nekoho kdo bude dokonaly, kdo bude chapat moje blbe vtipy o kterych ja si myslim ze jsou vtipne
kdo bude vedet ze se potrebuji zavrit do loznice na 10 minut a bouchat hlavou do polstare
liv sory,ale takového už vubec nenajdeš.Já myslim že si udělala chybu když si pustila někoho kdo s tebou vydržel a to nemyslim zle ![]()
livinka píše:
bala jsem se ze te tady neuvidim…![]()
Nikoho neprovokuji to ze si pod mojim nickom kazdy vyklada diskusy jak provokaci za to ja sice muzu ale nechci to menit.....at si kazdy bere co chce jak chce…
Rybano, ano mela jsem pak me prestal me bavit a najednou mi to bylo malo… co je na tom divne?
Ja uz fakt nevim co chces slyset, ptej se konkretne
No nechápu co víc ještě chceš? Te snad jasný, že jsou dny kdy si s chlapem lezete na nervy a nebavíte se…ale tak to bude s každým ![]()
Kamča.dalmatinka píše:livinka píše:liv sory,ale takového už vubec nenajdeš.Já myslim že si udělala chybu když si pustila někoho kdo s tebou vydržel a to nemyslim zle
To mi naposled rikali kdyz jsem opustila kluka hodila mu zasnubny prsten a odjela pryc…pak prisel nekdo jeste lepsi… a ted posloucham zas to same dokolecka..... ![]()
ja nikomu nerikam neradim at sveho chlapa opusti ani ze dela chybu kdyz s nim je i kdyz ja bych spoustu veci co tady ctu co posloucham od kamaradek nevydrzela a ne ze bych barak opustila ale zapalila bych tomu chlapovi veci na zahrade a pak bych ho donutila to uklidit, az po tom bych odesla..... ale proc si nekdo mysli ze vi lip co je pro mne dobry jak ja??? ![]()
livinka píše:Jsem tady jen dva měsíce. Tebe vůbec neznam
to ze si pod mojim nickom kazdy vyklada diskusy jak provokaci
livinka píše:
Davej si pozor na svá přaní, mužou se Ti splnit…
livinka píše:Kamča.dalmatinka píše:To mi naposled rikali kdyz jsem opustila kluka hodila mu zasnubny prsten a odjela pryc…pak prisel nekdo jeste lepsi… a ted posloucham zas to same dokolecka.....livinka píše:liv sory,ale takového už vubec nenajdeš.Já myslim že si udělala chybu když si pustila někoho kdo s tebou vydržel a to nemyslim zle
ja nikomu nerikam neradim at sveho chlapa opusti ani ze dela chybu kdyz s nim je i kdyz ja bych spoustu veci co tady ctu co posloucham od kamaradek nevydrzela a ne ze bych barak opustila ale zapalila bych tomu chlapovi veci na zahrade a pak bych ho donutila to uklidit, az po tom bych odesla..... ale proc si nekdo mysli ze vi lip co je pro mne dobry jak ja???
Tak proč se nás ptáš, kde najít toho pravého? Když ty evidentně víš vše nejlíp
![]()
livinka píše:
bala jsem se ze te tady neuvidim…![]()
Ja uz fakt nevim co chces slyset, ptej se konkretne
Tak to o tý logice beru zpátky, samozřejmě tam žádná logika není. Chceš zůstat jaká jsi, nedokonalá, mít dokonalého chlapa. Nebude ti partnerem, protože rovnocennost nechceš, on se ti musí přizpůsobit, bavit tě, zároveň to všechno, co sis určila. A být připraven, že i když NIC neudělá jinak než předtím, tak se časem sbalíš a půjdeš o dům dál. Protože on to sice všechno dělá jak chceš, ale tebe to neba. A nebudeš mu přece něco říkat nebo to s ním řešit. Prostě ty se rozhodneš za vás oba. OK. Takže hodně štěstí. Jsem ráda, že nejsem chlap. Tohle ponížování bych při svý nátuře řešila asi nedokonale.