Nemiluji manžela, ani on mne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24002
3.5.17 10:07

@Lama Lama Chceš to vědět? Dobře poruším to, že na tebe nebudu reagovat. Vzala jsem si žárlivce, který se rád napil(neměla jsem šanci to zjistit, protože světe div se, nebyli jsme spolu 24/7).Bil mě i syna, takže tady jinéřešení jak rozvod nebylo.Ty píšeš své názory, vychvaluješ vaše řešení a nikdo se tady do tebe nenaváží. Napíšu něco já a tyjen vyrypuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
3.5.17 10:11
@arada píše:
@Kickina Jenže žádné řešení, které by nepoškodilo někoho z vás a hlavně děti jaksi není. Někdo tu radil rozdělit bydlení, jenže to také není jednoduché. Denně se vídat, chodit kolem sebe, to už děláte a nefunguje to. Nechceš střídavku, tak jsou jen dvě možnosti. Budeš mít děti v péči ty, nebo manžel, pak ještě si můžete vzít každý jedno i takové případy jsou.

s tím souhlas.

Já bych navrhovala to probrat v té poradně. Nemusíte nakonec k variantě rozvodu dojít. Ale jako varianta to určitě napadlo oba. Tak proč to neprodiskutovat, ideálně „pod dohledem“, tak, aby to proběhlo lidsky. Každý říct své představy, zkusit najít společnou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
3.5.17 10:15
@arada píše:
@Lama Lama Chceš to vědět? Dobře poruším to, že na tebe nebudu reagovat. Vzala jsem si žárlivce, který se rád napil(neměla jsem šanci to zjistit, protože světe div se, nebyli jsme spolu 24/7).Bil mě i syna, takže tady jinéřešení jak rozvod nebylo.Ty píšeš své názory, vychvaluješ vaše řešení a nikdo se tady do tebe nenaváží. Napíšu něco já a tyjen vyrypuješ.

Ale dyt v pořádku, já tvůj důvod k rozvodu nijak neznevažuju, máš na něj právo.
Taky bych ti mohla říkat, že kdyby jsi si pořídila dítě po 7 letech manželství, tak tolik let by alkoholismus a agresivitu netajil. Ale je to blbost. Zkrátka k tomu došlo. Chybu jsi udělala, vyřešila jsi to tak, jak jsi to vyřešila. A nedává ti to právo tu pranýřovat všechny okolot, že se rozvádí z méně závažného důvodu, než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
3.5.17 10:26
@Kickina píše:
Holky, myslím, že jste přesně nepochopily podstatu věci. Já nemiluji manžela, on nemiluje mě, nevím, zda někoho má, vlastně mě to nezajímá. Jsme spolu 13 let, z toho 2 roky prostě jako „kamarádi“. Spát spolu nechceme ani jeden, vlastně ani předtím jsme v této oblasti zrovna 2× nekoexistovali… Já nechci zničit rodinu, manželství… manželství sice plní svou výchovnou roli, ekonomickou a +- i sociální, ale co ty city? Ty tam nejsou. Musím přiznat, že ano, byla jsem svým způsobem do manželství dotlačena a ani předtím to nějaká velká láska nebyla,prostě ale již nedokáži žít ani vedle svého manžela-kamaráda a z něj mám ten samý pocit. Vede takové ty žabomyší války - plácnu špatně položený hrníček, ale takových je za den mnoho… jak jsem psala, o děti se dle mě v rámci časových možností staráme oba stejně (snad) dobře. Manžel i já střídavku nechceme… ale OBA víme, že takhle společně již žít také nemůžeme, aby se naše malé války neproměnily v něco víc… dva roky jsem to snášela, ale ten vztah roste - do negativna… proto se bojím v něm zůstat… ne, že jsem se špatně vyspala, nebo mám PMS…

Takhle žije dost lidí, není to ideální, ale jde to. Neznáme stanovisko tvého manžela, ale ten problém, zdá se, je v tobě. Co získáš rozvodem? Budeš samoživitelka s dvěma dětmi, finančně jistě nic moc. Každý chlap se nebude hrnout do péče o cizí děti. Co se víc zaměřit na sebe, žít si tak trochu vlastní život..máš nějakého koníčka, co tě těší?

• Citovat
  • Upravit
81500
3.5.17 10:31
@Hanney píše:
Takhle žije dost lidí, není to ideální, ale jde to. Neznáme stanovisko tvého manžela, ale ten problém, zdá se, je v tobě. Co získáš rozvodem? Budeš samoživitelka s dvěma dětmi, finančně jistě nic moc. Každý chlap se nebude hrnout do péče o cizí děti. Co se víc zaměřit na sebe, žít si tak trochu vlastní život..máš nějakého koníčka, co tě těší?

U nás to teda bylo krapet složitější s těma důvody. Nicméně, co získáš rozvodem? KLid, svobodu, prostor, ono to, žití vedle člověka, který by ti ty city měl dávat, ale nedává, je strašně náročné. Samo záleží, jak to soužití u nich vypadá, nevím, zda je to možné udržet ve stavu, kdy ten klid je, když jsou vedle sebe. Ale u nás bylo fakt dusno, nepohoda, napětí.
Tady vypadá, že chlap je funkční jako otec, tak pokud se dohodnou na ějaké rozumné péči o děti, nemusí ani hledat chlapa, co se bude hrnout do péče o cizí děti. Ono na druhou stranu, těch dětných rozvedených chlapů je stejně jako těch dětných rozvedených žen. Takže v tom není problém hledat partáka, se kterým jsi si kvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
3.5.17 11:02
@Lama Lama píše:
(…) Tady vypadá, že chlap je funkční jako otec, tak pokud se dohodnou na ějaké rozumné péči o děti, nemusí ani hledat chlapa, co se bude hrnout do péče o cizí děti. Ono na druhou stranu, těch dětných rozvedených chlapů je stejně jako těch dětných rozvedených žen. Takže v tom není problém hledat partáka, se kterým jsi si kvit.

Ono to nevlastní rodičovství přijímají muži lépe než ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
3.5.17 11:06
@opulus píše:
Ono to nevlastní rodičovství přijímají muži lépe než ženy.

Tak tím líp pro dětnou ženu, hledajícího chlapa, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
3.5.17 11:53
@Lama Lama píše:
Tak tím líp pro dětnou ženu, hledajícího chlapa, ne? :think:

Pokud si bude vybírat mezi dětnými muži, tak ani moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
3.5.17 12:10
@opulus píše:
Pokud si bude vybírat mezi dětnými muži, tak ani moc ne.

Tak to ale není ta neznámá, o které píše Hanney, jestli o ní bude někdo stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
3.5.17 12:17
@Lama Lama píše:
U nás to teda bylo krapet složitější s těma důvody. Nicméně, co získáš rozvodem? KLid, svobodu, prostor, ono to, žití vedle člověka, který by ti ty city měl dávat, ale nedává, je strašně náročné. Samo záleží, jak to soužití u nich vypadá, nevím, zda je to možné udržet ve stavu, kdy ten klid je, když jsou vedle sebe. Ale u nás bylo fakt dusno, nepohoda, napětí.
Tady vypadá, že chlap je funkční jako otec, tak pokud se dohodnou na ějaké rozumné péči o děti, nemusí ani hledat chlapa, co se bude hrnout do péče o cizí děti. Ono na druhou stranu, těch dětných rozvedených chlapů je stejně jako těch dětných rozvedených žen. Takže v tom není problém hledat partáka, se kterým jsi si kvit.

Ale jo, když po rozvodu řekneš, konečně mám klid, hlavně že je ten tyran pryč, tak to je jiná. Jenže nevíme, jak to u nich opravdu je a mě přijde, že zakl. má problém, protože se zamilovala jinde, asi neštastně… od toho se vše odvíjí. Nikde není psáno, že potká novou lásku na celý život nebo že jí nakonec ten „její budižkničemu“ nebude chybět. Je to loterie a jsou tu děti…

• Citovat
  • Upravit
81500
3.5.17 12:19
@Hanney píše:
Ale jo, když po rozvodu řekneš, konečně mám klid, hlavně že je ten tyran pryč, tak to je jiná. Jenže nevíme, jak to u nich opravdu je a mě přijde, že zakl. má problém, protože se zamilovala jinde, asi neštastně… od toho se vše odvíjí. Nikde není psáno, že potká novou lásku na celý život nebo že jí nakonec ten „její budižkničemu“ nebude chybět. Je to loterie a jsou tu děti…

no, jasně. to je právě to, že moc nevíme. O zamilování píše? Se už v tom nějak ztrácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
3.5.17 12:29

Ne, nejsem zamilovaná do nikoho, jen do svých dětí. Koníčky mám i tak, právě díky poradně máme teď život rozdělen, kde nám právě pro nemožnou společnou existenci pro velkou odlišnost povah, doporučili. Ale to také nefunguje. Chci být sama, chci mít klid, nechci pořád přemýšlet, jestli se náhodou bezděky nemračím, jestli to, jak kárám své syny, dělám dostatečně a ne přehnaně kvůli vnitřnímu neklidu, nechci každý večer usínat (na gauči), jak je to všechno na ho.no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
3.5.17 12:31

@Lama Lama nepíše o zamilování se jinde. Já myslím, že ji spíš trápí život vedle člověka, který k ní necítí lásku a ona k němu také ne. Vztah jen na oko přeci není vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
3.5.17 12:37

@Kickina ty víš, že už tam být s ním nechceš. Víš, že jsi nešťastná. Sama sobě jsi zde několikrát odpověděla. Tak na co čekáš? Dejte řeč s mužem. Přeci nebudeš dalších dvacet let stárnout s pocitem, jestli ti to trápení sama sebe za to stálo. Je to asi hodně těžké, finance, děti a strachy s toho co bude. Ale snad každá situace má řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
3.5.17 12:53
@arada píše:

FAKT NE?

@arada píše:
Ty seš fakt jasná. Jak ty bys posuzovala chlapa, který má v péči dítě? Myslela by sis, že je to zmetek, který nebude mít zájem o děti? Já tedy ne. Spíš naopak.Sama seš rozvedená, jak je možné, žes nerozpoznala koho si bereš. Dokonce to dopracovala tak daleko, že nemáš děti v péči.

mám pokračovat?

fakt už toho mám dost. Rozumím tomu, že někdo je rejpavější, někdo hádavější, někdo rád dává rozumy, někoho se.rou rozvody a někdo je naopak obhajuje. Proč ne. Ale se.re mi ten dvojí metr, všichni vy, co se rozvádíte jste jste strašná holota. To já jsem vyjímka. Ta dnešní generace si blbě vybírá partnera a pak se díví. To já jsem vyjímka, protože brát jsem se musela a s dítětem jsem taky neměla a čas počkat, než ho poznám… rejpeš sama napříč diskuzema, ale tobě nikdo nesmí napsat ani slovo.

Příspěvek upraven 03.05.17 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria