Nemiluji manžela, ani on mne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5533
3.5.17 12:54
@Lama Lama píše:
Tak to ale není ta neznámá, o které píše Hanney, jestli o ní bude někdo stát.

Je otázka jestli ona stojí o nevlastní děti a o život s mnoha jinými kompromisy.
A nalijme si čistého vína, děti jsou jistý handicap, pro nový vztah. Vnášejí další okolnost na kterou je třeba při partnerství a seznamování brát ohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
3.5.17 12:55
@opulus píše:
Je otázka jestli ona stojí o nevlastní děti a o život s mnoha jinými kompromisy.

to samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107628
3.5.17 13:11
@arada píše:
To je právě chyba. Lidé by se měli brát z lásky a taky z lásky počít děti. Pokud někoho miluji, tak jsem schopna přijmout i jeho (své) změny, které přijdou vyzrátím člověka. Nikdo se rapidně věkem nezmění. Pár co s polu stárne se změnám tak nějak přirozeně přizpůsobí a ta láska i když jiná pořát je. Pokud jste se brali a děti si pořizovali z rozumu, tak byste ho měli mít tolik, abyste dětem nerozbíjeli rodinu.
tak to napiš třeba sem : https://www.emimino.cz/…ankovani/14/
@Lama Lama píše:
A dítě jste si taky museli udělat, než jste se poznali? Nebo selhala antikoncepce? :think: Nebo to byla jiná doba a antikoncepce ještě nebyla a na střívka měla nárok jen šlechta?

bylo to jiná doba…já se vdávala uplně stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
3.5.17 13:13
@Venetia píše:
bylo to jiná doba…já se vdávala uplně stejně

A co? Opravnuje tě tu moralizovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107628
3.5.17 13:15
@Lama Lama píše:
A co? Opravnuje tě tu moralizovat?

já nikoho nemoralizuju…jen potvrzuju, že to opravdu takto probíhalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
3.5.17 13:18
@Venetia píše:
já nikoho nemoralizuju…jen potvrzuju, že to opravdu takto probíhalo

Ale to já věřim. Ale jen bych s toudle zkušeností měla trochu pokoryke stejným chybám druhých. A nevykřikovala, o hrůzách těch dnešních mladých, kteří si někoho najdou a bez přemýšlení si vezmou blvního blba, na kterého narazí. S vědomím toho, že jsem to samé udělala taky. Ale u mě za to nemůže moje blbost, ale to ta doba.
Mě je fakt uplně fuk, že si vzala debi.la. A kdyby se tady sama nenavážela do ženských, kdo si vzal taky člověka, aniž by ho pořádně poznal, tak neřeknu ani popel.
Taky jsem rozvedená. A za můj rozvod nemůže ani doba, ani ten druhej haj.zl, ale já, protože s tím, s koho jsem si vybrala, jsem nedokázala žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
3.5.17 13:47
@Lama Lama
@Kickina píše:
Ne, nejsem zamilovaná do nikoho, jen do svých dětí. Koníčky mám i tak, právě díky poradně máme teď život rozdělen, kde nám právě pro nemožnou společnou existenci pro velkou odlišnost povah, doporučili. Ale to také nefunguje. Chci být sama, chci mít klid, nechci pořád přemýšlet, jestli se náhodou bezděky nemračím, jestli to, jak kárám své syny, dělám dostatečně a ne přehnaně kvůli vnitřnímu neklidu, nechci každý večer usínat (na gauči), jak je to všechno na ho.no…

Teď to zpětně čtu, píšeš @Kickina že ses zamilovala do člověka, co už neexistuje. Měla si tím na mysli manžela, že? Omlouvám se, špatně jsem to pochopila. To se stává, že spadnou růžové brýle, někdy se to stane rychle, někdy to trvá dýl. Rozvod není jednoduchá záležitost, zvláště s dětma. Konečné rozhodnutí stejně spočívá na tobě. Nedělej neuvážené kroky, na vše se připrav, vše si spočítej. City a pocity jsou jedna věc, finanční stránka věc druhá. Drž se, hodně štěstí :hug:

• Citovat
  • Upravit
81500
3.5.17 13:49
@Hanney píše:
@Lama LamaTeď to zpětně čtu, píšeš @Kickina že ses zamilovala do člověka, co už neexistuje. Měla si tím na mysli manžela, že? Omlouvám se, špatně jsem to pochopila. To se stává, že spadnou růžové brýle, někdy se to stane rychle, někdy to trvá dýl. Rozvod není jednoduchá záležitost, zvláště s dětma. Konečné rozhodnutí stejně spočívá na tobě. Nedělej neuvážené kroky, na vše se připrav, vše si spočítej. City a pocity jsou jedna věc, finanční stránka věc druhá. Drž se, hodně štěstí :hug:

to jsem nepsala já. to psala kickina :think: Nebo ted jsem se do toho zamotala, jak to myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
3.5.17 13:55

@Lama Lama že jsem blbě pochopila, že se zamilovala do někoho jiného, jak to v jednom příspěvku zmiňovala. Asi myslela, že manžel byl jiný na začátku, že se prostě pak změnil.

• Citovat
  • Upravit
5533
3.5.17 16:02

@Hanney
Z toho, co píše mám pocit, že přítomnost jejího partnera jí připomíná, že jim vztah nevyšel a orientuje se na řešení - sejde z oči, sejde z mysli. Řekl bych, že je to jeden velký začarovaný kruh, ze kterého se nedaří vystoupit. Asi oba cítí, že už je ten druhý nemá rád, nestojí o ně, tak se nebude angažovat k tomu druhému. Jsou si lhostejní. Všechno se opravit nedá a tady už na řešení nejspíše rezignovali oba dva. Nesoulad v jejich vztahu vyhnil.
@Kickina jsi asi rozhodnutá. Někdy psychologové navrhují zkusit „rozvod na zkoušku“. Buď vám to odloučení (alespoň 6 měsíců) prospěje a probudí nebo vás utvrdí ve vašem rozhodnutí a pomůže v době rozvodu. Budete si moci i vnitřně ujasnit, co oba chcete, jak to bude s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí