Nemiluji manžela, ani on mne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
459
23.2.11 04:20

No jak jsem psal, teď už tam vzájemné ovlivnění být může, ale podle toho, co zakladatelka psala, tak ten starý vztah odešel, ještě před tím novým, proto bych je v tomto nespojoval a také nespojeně by se na to měla zakladatelka dívat při rozhodování. V každém případě souhlasím s tím, že teď to spíše vypadá na poblouznění mladým zajíčkem a absenci životní zkušenosti s více partnery, což je pro manželství v krizi dost nebezpečná kombinace. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna86
23.2.11 04:36

No je to dost nepříjemná situace, nebezpečná. Nemyslím si, že starý vztah odešel, měli prostě krizi. To až teď ten vztah odchází… Snad se manžel nedozví o nevěře, to by taky mohl začít znovu pít a situace by se ještě zhoršila, docela by mi bylo líto malého :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.11 15:05

Takže je to tak. S tím novým se známe něco přes tři měsíce. Jsme stejně staří, má vlastní byt,peníze vydělat umí. Jenomže jsme spíše kamarádi-milenci. Mého syna nezná, jenom z vyprávění. Vlastně ani nevím, jestli bysme spolu měli nějaký vztah, pokud bysme se s manželem rozvedli, to jsme nikdy ani neřešili. My to máme tak nastavené od začátku, že nechce rozbít rodinu ani já ne. Bohužel teď se do toho začaly míchat city oboustranně.

Ano, pokud bysme se s manželem rozvedli, tak určitě ne kvůli tomu novému, za to mě zase tak nestojí. Uvědomuji si, že teď je mezi námi hlavně ta chemie.

Teď řeším hlavně to, že mezi námi s manželem už není láska a přitažlivost. Že jsem si s tím mužem začala, byl důsledek naší krize, on není příčinou!!!! Hrozně jsem se v manželovi zklamala, jak už jsem psala. Je pravdou, že pokud se budeme stýkat, budu myslet na něj. Díky tomu vyprchala i přitažlivost k manželovi, bohužel nesnesu, aby se mi ani dotknul, neumím si představit sex s ním, nedokážu spát s oběma a být v pohodě. Vím, máte pravdu, není fér tahat manžela za nos… Musím to vyřešit, snažit se zachránit manželství. Půjde to jedině tak, že ukončím veškeré styky a kontakty s milencem a pokusím se najít cestu zpět k manželovi.......toto mi rozum radí. Ale pokud je mi nepříjemný i jeho dotyk - myslíte, že se to dá ještě vrátit, aby mi to příjemné bylo?

• Citovat
  • Upravit
etatinek
23.2.11 15:06
Taťka F (-: píše:
No jak jsem psal, teď už tam vzájemné ovlivnění být může, ale podle toho, co zakladatelka psala, tak ten starý vztah odešel, ještě před tím novým, proto bych je v tomto nespojoval a také nespojeně by se na to měla zakladatelka dívat při rozhodování. V každém případě souhlasím s tím, že teď to spíše vypadá na poblouznění mladým zajíčkem a absenci životní zkušenosti s více partnery, což je pro manželství v krizi dost nebezpečná kombinace. :lol:

No Taťko, souhlasím s tebou, jen bych řekl, že tam to ovlivnění, né že může být, ale je… Vona mi zakladatelka připadá, že už je do něj zamilovaná nebo aspoň se každou sekundou zamilovává víc a víc. Prostě pokud to s milencem neskončí, tak to s manželem nikdy nedají dokupy, nebude mít důvod, bude poblázněná s růžovými brýlemi na očích, prostě zamilovaná ženská… Jo a taky se může stát taková „hezká“ věc, pokud už je v tom až po uši, že rozchod s milencem bude dávat za vinu manželovi a o to víc ho bude nesnášet a nenávidět, skončí to s ním a poběží hned k milenci s radostnou zprávou, že se rozvedla, ale ten ji pošle k šípku. Třeba vážný vztah nechce, nepotřebuje a živit hned od začátku ženu a dítě?? Podle mě má zakladatelku jen na povyražení (sex) a ukrácení dlouhé chvíle (net) a ona mu to baští i s navijákem… :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
23.2.11 15:12
Anonymní píše:
Takže je to tak. S tím novým se známe něco přes tři měsíce. Jsme stejně staří, má vlastní byt,peníze vydělat umí. Jenomže jsme spíše kamarádi-milenci. Mého syna nezná, jenom z vyprávění. Vlastně ani nevím, jestli bysme spolu měli nějaký vztah, pokud bysme se s manželem rozvedli, to jsme nikdy ani neřešili. My to máme tak nastavené od začátku, že nechce rozbít rodinu ani já ne. Bohužel teď se do toho začaly míchat city oboustranně.

Ano, pokud bysme se s manželem rozvedli, tak určitě ne kvůli tomu novému, za to mě zase tak nestojí. Uvědomuji si, že teď je mezi námi hlavně ta chemie.

Teď řeším hlavně to, že mezi námi s manželem už není láska a přitažlivost. Že jsem si s tím mužem začala, byl důsledek naší krize, on není příčinou!!!! Hrozně jsem se v manželovi zklamala, jak už jsem psala. Je pravdou, že pokud se budeme stýkat, budu myslet na něj. Díky tomu vyprchala i přitažlivost k manželovi, bohužel nesnesu, aby se mi ani dotknul, neumím si představit sex s ním, nedokážu spát s oběma a být v pohodě. Vím, máte pravdu, není fér tahat manžela za nos… Musím to vyřešit, snažit se zachránit manželství. Půjde to jedině tak, že ukončím veškeré styky a kontakty s milencem a pokusím se najít cestu zpět k manželovi.......toto mi rozum radí. Ale pokud je mi nepříjemný i jeho dotyk - myslíte, že se to dá ještě vrátit, aby mi to příjemné bylo?

No já vím jedno, pokud budeš s milencem v kontaktu a budeš s ním spát, tak to u tebe možné už není… A nevěřím, že to dokážeš ukončit, už jsi v tom namočená až příliš, až příliš jsi ovlivňována tou „chemii“ a zamilovaností… Tady to spěje jasně k rozvodu a po měsících (v lepším případě) až letech (v tom horším), dojde snad k vystřízlivění z poblouznění… Je škoda, že jsi nebyla dostatečně silná a neodolala jsi, ale jak už někdo psal, ženská prožívající manželskou krizi je až příliš snadný cíl pro trochu zkušenějšího a těmi správnými hormony nabitého samce… :wink: :-?

PS: Je hezké, že dokážeš spát jen s milencem a být v pohodě, to je moc fajn!! :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.11 15:35

etatinek píše:
No já vím jedno, pokud budeš s milencem v kontaktu a budeš s ním spát, tak to u tebe možné už není… A nevěřím, že to dokážeš ukončit, už jsi v tom namočená až příliš, až příliš jsi ovlivňována tou „chemii“ a zamilovaností… Tady to spěje jasně k rozvodu a po měsících (v lepším případě) až letech (v tom horším), dojde snad k vystřízlivění z poblouznění… Je škoda, že jsi nebyla dostatečně silná a neodolala jsi, ale jak už někdo psal, ženská prožívající manželskou krizi je až příliš snadný cíl pro trochu zkušenějšího a těmi správnými hormony nabitého samce… :wink: :-?

PS: Je hezké, že dokážeš spát jen s milencem a být v pohodě, to je moc fajn!! :potlesk: :palec:

Ano, jsem v tom namočená, to je pravda, ale ukončit to budu muset, pokud chci manželství zachránit a já chci. On není příčinou krize, případně rozvodu, to nééé. Manžel tajně pil alkohol ani nevím, jakou dobu - toto je příčina krize, nechtěl se mnou o tom ani mluvit, já neskutečně trpěla jeho lhaním, sliby a pořád dokola, až to vyústilo v naše odloučení. Ano, v té době jsem si začala s tím mužem. Ale abych to uvedla na pravou míru - já jsem byla ta mrcha, to já jsem chtěla, abychom se potkali i osobně, já jsem ten iniciátor, on není ten typický samec, co jde po kořisti......Takže do mě.......Jo a určitě nejsem v pohodě, že spím s milencem a ne s manželem, proto to tu taky řeším.

• Citovat
  • Upravit
káťa
23.2.11 15:53

Já si myslím, že si, zakladatelko, taky trošku „dojela“ na to, že jsi za svobodna nevyzkoušela více chlapů.
Jak jsi napsala, s manželem to v posteli nikdy nebylo nic moc, ale předtím jsi to neřešila, protože jsi neměla srovnání. Teď, když už jsi si vyzkoušela, jak hezké to taky může být, tak se ti od chlapa, který ti v posteli vyhovuje bude těžko vracet k někomu, kdo tě nepřitahuje.
Navíc kromě toho, že tě tvůj manžel nepřitahuje, tak si ho zjevně po těch jeho alkoholových avantýrách už nevážíš ani jako člověka (a já se ti ani nedivím). Promiň, ale já si myslím, že váš vztah je už ztracen. Buď ho budeš podvádět s milencem, a čím víc se budeš s ním stýkat, tím víc se ti bude manžel hnusit. Anebo to násilně s milencem utneš, ale stejně na něj budeš pořád myslet a vašemu vztahu s manželem to rozhodně nepřidá.
Co takhle se rozejít s manželem v klidu a míru, fungovat oba skvěle jako rodiče, a začít si budovat svůj život ? Vždyť nemusíš být nutně s chlapem , ne ? S milencem se můžeš stýkat, ale nemusíš se na něj vázat, ne ?

• Citovat
  • Upravit
etatinek
23.2.11 15:53
Anonymní píše:
etatinek píše:
No já vím jedno, pokud budeš s milencem v kontaktu a budeš s ním spát, tak to u tebe možné už není… A nevěřím, že to dokážeš ukončit, už jsi v tom namočená až příliš, až příliš jsi ovlivňována tou „chemii“ a zamilovaností… Tady to spěje jasně k rozvodu a po měsících (v lepším případě) až letech (v tom horším), dojde snad k vystřízlivění z poblouznění… Je škoda, že jsi nebyla dostatečně silná a neodolala jsi, ale jak už někdo psal, ženská prožívající manželskou krizi je až příliš snadný cíl pro trochu zkušenějšího a těmi správnými hormony nabitého samce… :wink: :-?PS: Je hezké, že dokážeš spát jen s milencem a být v pohodě, to je moc fajn!! :potlesk: :palec:
Ano, jsem v tom namočená, to je pravda, ale ukončit to budu muset, pokud chci manželství zachránit a já chci. On není příčinou krize, případně rozvodu, to nééé. Manžel tajně pil alkohol ani nevím, jakou dobu - toto je příčina krize, nechtěl se mnou o tom ani mluvit, já neskutečně trpěla jeho lhaním, sliby a pořád dokola, až to vyústilo v naše odloučení. Ano, v té době jsem si začala s tím mužem. Ale abych to uvedla na pravou míru - já jsem byla ta mrcha, to já jsem chtěla, abychom se potkali i osobně, já jsem ten iniciátor, on není ten typický samec, co jde po kořisti......Takže do mě.......Jo a určitě nejsem v pohodě, že spím s milencem a ne s manželem, proto to tu taky řeším.

No tak pokud to tak opravdu je, tak to musíš utnout, on to za tebe opravdu neudělá, bude to bolet a tím myslím, že to budou opravdová muka… ALE TY TO MUSÍŠ VYDRŽET!! Mušíš trpět a pykat, ale hlavně mu nesmíš už napsat, nesmíš se s ním setkat, jinak do toho opět spadneš a ještě mnohem, mnohem víc, než jsi v tom zapadlá teďka… Vůbec ti to teda nezávidím, ale pokud chceš opět najít cestu ke svému manželovi, tak je to jediné řešení, protože jiné to opravdu nemá… :-? :-(

To co ti udělal manžel je sice obrovská chyba, ale vzhledem k tomu, že jsi nepoznala, že pije, tak to asi nebylo až tak zlé a prostě takhle řešil své problémy, zřéjmě nevěděl jak jinak je řešit. Jasně, je to blbé řešení, ale on asi nebude ten typ, že přijde za svoji ženou a řekne ji, jak se mu sype celý život na hlavu, jak je zavalený problémy, jak to nezvládá, a že jako chlap selhal a je totálně k ničemu, to totiž moc chlapů opravdu nepřizná… :cry: :-?

Tak to řešil takhle no, možná by pomohlo, kdyby se léčil pod odborným dohledem a vy si dali na čas pauzu, ty ovšem bez milence i manžela… Není moc dobré cítit odpor k manželovi, on se tě „chudák“ nesmí ani dotknout, nesmí tě pohladit, aniž by jsi před ním utíkala nebo se tvářila zhnuseně a o sexu ani nemluvím a přitom se snažit o napravení vztahu (tak rychle to opravdu nepůjde)… No snad to zvládneš a dotáhneš do zdárného konce, podle mě to teda šanci nakonec má, ale bude to procházka peklem, to mi věř… :-? :cry:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
23.2.11 15:55
káťa píše:
Já si myslím, že si, zakladatelko, taky trošku „dojela“ na to, že jsi za svobodna nevyzkoušela více chlapů.
Jak jsi napsala, s manželem to v posteli nikdy nebylo nic moc, ale předtím jsi to neřešila, protože jsi neměla srovnání. Teď, když už jsi si vyzkoušela, jak hezké to taky může být, tak se ti od chlapa, který ti v posteli vyhovuje bude těžko vracet k někomu, kdo tě nepřitahuje.
Navíc kromě toho, že tě tvůj manžel nepřitahuje, tak si ho zjevně po těch jeho alkoholových avantýrách už nevážíš ani jako člověka (a já se ti ani nedivím). Promiň, ale já si myslím, že váš vztah je už ztracen. Buď ho budeš podvádět s milencem, a čím víc se budeš s ním stýkat, tím víc se ti bude manžel hnusit. Anebo to násilně s milencem utneš, ale stejně na něj budeš pořád myslet a vašemu vztahu s manželem to rozhodně nepřidá.
Co takhle se rozejít s manželem v klidu a míru, fungovat oba skvěle jako rodiče, a začít si budovat svůj život ? Vždyť nemusíš být nutně s chlapem , ne ? S milencem se můžeš stýkat, ale nemusíš se na něj vázat, ne ?
:potlesk: :palec: Ano i to je řešení… Takže je to opravdu jen a jen na ni… Tak snad nám za měsíc nebo později napíše, jak to řešila, vyřešila a jak to u ni dál vypadá a pokračuje… :andel: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
459
23.2.11 16:09

Taky myslim, ze anonymka nemusi nutne byt korist nejakeho samce a klidne to mohla byt vice jeji iniciativa, i jsem to tak odpocatku vnimal, ale pravdu ma etatinek v tom, ze prvnim krokem zachrany manzelstvi je ukonceni vztahu s milencem. A tim ukoncenim myslim ukonceni naproste, to znamena naproste spaleni mostu cili milenci neoznamovat ze to s nim koncis proto, ze chces zachranovat manzelstvi, ale tentokrat i zalhat a milenci rict, ze jste se s manzelem dali dohromady, treba ze alkohol aktivne resi ci leci, zacal byt hodny a pozorny a proste takovy jako driv a jsi ted s nim stastna jako nikdy a proto uz pro Tebe vztah s nim nema vyznam, proste dat milenci tak trochu herdu do zad, podpasovku.

Ja vim, je to drsne, ale je to jedina cesta, jak v milenci vyvolat pocit, ze uz fakt nema smysl, aby Ti nekdy volal, nebo Te jinak kontaktoval. Dalsim krokem je pozadani milence aby vymazal Tve cislo i jine kontakty z jeho mobilu a tim poslednim a nejdulezitejsim krokem je abys vymazala Ty jeho cislo (to plati samo i pro jine kontakty: email, skype, icq, facebook atd atd), aby sis sama znemoznila zkontaktovat ho v prvni slabe chvilce pri zachranovani manzelstvi a ver ze per tech slabych chvilek nejspis prijde.

Tohle jsou jen zakladni kroky cili priprava jeste pred zacatkem toho zachranovani a ty musis bezpodminecne udelat :!: To naproste spaleni veskerych mostu k milenci je zaklad, jinak se na to vykasli. Zadne „necham si aspon jeden kontaktik - co kdyby“ :!:

Jakmile spalis mosty k milenci, tak muzete s manzelem zacit, jak uz tu bylo docela hezky a nekolika zpusoby popsano (najit a treba si i napsat pozitiva, co jsi na nem mela rada, snazit se o pozitivni pristup, vybavovat si jeho hezky vztah s ditetem atd atd) a hlavne tomu dat cas a volny prubeh, nic nelamat pres koleno, protote jakykoli natlak, at uz na manzela, nebo na sebe samu, by vedl jen k potizim. Snazit se o hezke veci, kontakty, hovory, pokusit se treba o vylet atd atd pres dite. Ty hezke veci pres dite delat muzete, ty spatne ne, ale to snad nemusim psat. A proste takto se snazit to pomalicku stavet na nohy. O tom alkoholu take s manzelem obcas mluvit, resit to spolecne, je to Vas spolecny rodinny problem, verim, ze by Vase podpora tatovi mohla pomoci. atd atd atd…

… nicmene znovu zduraznuji to spaleni mostu k milenci :!: Jakmile si nechas byt i co nejmensi zadni vratka k nemu (jakykoli kontaktik), tak to se zachranou manzelstvi nemyslis vazne :!: , at uz sama sobe budes nalhavat cokoli. Jak jsem psal, je to drsne a treba Ti nic zleho milenec neudelal, spis naopak, ale nejucinnejsi spaleni mostu, je rozejit se s milencem ve zlem, at klidne i on konci se slovy, ta kr..va mi za nestoji, at Te taky posle do haje a to pak bude dokonale spaleny most a zaroven velka nadeje pro Vasi rodinu :!: :lol:

Chybovali jste oba, on pil a lhal, Ty jsi zahybala. On se to, podle toho co pises, ale evidentne ted snazi napravit, tak ted je rada na Tobe. Kdyz budes dusledna a most k milenci (protoze to je to co Vam ted v ceste k zachrane manzelstvi stoji nejvic), spalis dokonale, nejlepe tak jak jsem Ti popsal vyse, tak zachrane rodiny das opravdu velkou sanci.

Tak ted je to jedine a jedine ve Tvych rukou, mic je ted na Tve strane, jsi jedina, kdo to ted ma sanci na ty nohy doma postavit, tak to ber jako zivotni vyzvu, rodina prece za to stoji a ja Ti drzim palce, div mi neupadnou. Podle toho co jsi napsala pred chvili to chces a stoji Ti to za to, tak se s tim porvi.

Tak pak dej vedet, jak se to vyviji, budu napjaty i s ostatnimi tady, co se Ti snazi poradit a pomoci :kytka: :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
23.2.11 16:22

Etatinku, koukam, zase shoda :lol: Ted si holky reknou jak Ti skramensti chlapi drzi pri sobe :mrgreen: … ale je to zabavna nahoda :lol: No ona to nahoda neni, ze :?: :mrgreen:

Jinak castecne souhlasim i s Katou v tom, ze puvodni problem nastal uz na zacatku manzelstvi, v tom, ze jsi do nej sla bez temer jakekoli zivotni zkusenosti, ale to se ted tezko napravi, ted uz je pozde zacit behat po klukach a ziskavat zkusenosti s mnoha partnery. Nicmene ja Vam sanci jeste davam, ale jak psala i Katka, nelamat to pres koleno. Kdyz to pujde, tak je to dobre a kdyz to nepujde, tak se radsi v klidu rozejdete jako pratele, nez si ublizite, tak ze uz nebude cesty zpet, protoze tim neublizite jen sobe, ale hlavne malemu.

Asi to bude znit divne, ale ja to zazil a pro deti zdaleka neni tak dulezite, jestli jsou mama s tatou manzele a ziji s nimi ve spolecne domacnosti, ale to jestli jsou pratele :!: To je ta nejvetsi rodinna deviza pro deti a to je to nejvetsi „rodinne stribro“ - pratestvi rodicu :!: … a ne spolecny obyvak a „nerozbita“ a pri tom naprosto nefunkcni rodina, to je naopak to nejvetsi peklo opet pro vsechny zucatnene a samo nejvic pro dite :!:

Takze bych z toho jeste udelal jeden takovy zaver. Nezachranujte Vase manzelstvi, zachranujte Vase pratelstvi, to je pro rodinu mnohem dulezitejsi. Samo pokud se to povede bez rozvodu, tak mate vyhrano uplne, ale i pres rozvod z toho cela rodina muzete vyjit jako vitezove a to pokud zachranite vase pratelstvi. Tak drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
23.2.11 16:42
Taťka F (-: píše:
Etatinku, koukam, zase shoda :lol: Ted si holky reknou jak Ti skramensti chlapi drzi pri sobe :mrgreen: … ale je to zabavna nahoda :lol: No ona to nahoda neni, ze :?: :mrgreen:

Jinak castecne souhlasim i s Katou v tom, ze puvodni problem nastal uz na zacatku manzelstvi, v tom, ze jsi do nej sla bez temer jakekoli zivotni zkusenosti, ale to se ted tezko napravi, ted uz je pozde zacit behat po klukach a ziskavat zkusenosti s mnoha partnery. Nicmene ja Vam sanci jeste davam, ale jak psala i Katka, nelamat to pres koleno. Kdyz to pujde, tak je to dobre a kdyz to nepujde, tak se radsi v klidu rozejdete jako pratele, nez si ublizite, tak ze uz nebude cesty zpet, protoze tim neublizite jen sobe, ale hlavne malemu.

Asi to bude znit divne, ale ja to zazil a pro deti zdaleka neni tak dulezite, jestli jsou mama s tatou manzele a ziji s nimi ve spolecne domacnosti, ale to jestli jsou pratele :!: To je ta nejvetsi rodinna deviza pro deti a to je to nejvetsi „rodinne stribro“ - pratestvi rodicu :!: … a ne spolecny obyvak a „nerozbita“ a pri tom naprosto nefunkcni rodina, to je naopak to nejvetsi peklo opet pro vsechny zucatnene a samo nejvic pro dite :!:

Takze bych z toho jeste udelal jeden takovy zaver. Nezachranujte Vase manzelstvi, zachranujte Vase pratelstvi, to je pro rodinu mnohem dulezitejsi. Samo pokud se to povede bez rozvodu, tak mate vyhrano uplne, ale i pres rozvod z toho cela rodina muzete vyjit jako vitezove a to pokud zachranite vase pratelstvi. Tak drzim palce :palec:
:palec: :potlesk: Já se taky přidávám a držím jim palce, zaslouží si oba žít ve spokojeném a fungujícím manželství!! :oops: :andel:
  • Citovat
  • Upravit
Anna86
23.2.11 18:56

Souhlasím s Vámi, myslím, že mají šanci. Nebude to lehké, zakladatelka musí být hodně silná, ale doufám, že to zvládne. Určitě se fyzická přitažlivost (nebo alespoň to, že jeho dotyky jí přijdou příjemné) dá obnovit, někdy k tomu stačí málo, vážně. Samozřejmě, že když touží po jiném muži, tak jí jsou nepříjemné dotyky jejího muže - to je myslím i normální. Tak zakladatelko, když ti bude nejhůř, mysli na prcka a na to, jak má skvělého tátu. Verze, že zůstanete s manželem přátele, je jistě lepší, než že se rozhádáte do krve. Ale doufám, že to zvládneš. Přeji hodně sil. A informuj nás časem, jak se to vyvíjí. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.11 11:54

Všem děkuji za rady, hodně jsem si z toho vzala, moc jste mi pomohli. Co se týče mé situace. Vím, že prvním a nedůležitějším krokem bylo ukončit vztah s milencem, což jsem taky o víkendu udělala. Ovšem byla jsem moc měkká na to spálit všechny mosty a rozejít se ve zlém, jak mi radil Taťka F. Ale snažím se na něj nemyslet a už je trošku líp.

Jenomže co se týče manžela, tak včera jsem na něm poznala, že pil a opět tvrdil, že to není pravda. Dnes jsem zapátrala a našla láhev vodky :cry: Takže jsem teď v situaci, kdy vážně nevím, zda má smyl něco zachraňovat, zda to vůbec chci. Připadá mi, že si ho vážím díky tomu méně a méně. On si problém s alkoholem totiž nechce přiznat a nejsem si moc jistá, zda to zvládne sám.

• Citovat
  • Upravit
5077
28.2.11 12:04
Anonymní píše:
Všem děkuji za rady, hodně jsem si z toho vzala, moc jste mi pomohli. Co se týče mé situace. Vím, že prvním a nedůležitějším krokem bylo ukončit vztah s milencem, což jsem taky o víkendu udělala. Ovšem byla jsem moc měkká na to spálit všechny mosty a rozejít se ve zlém, jak mi radil Taťka F. Ale snažím se na něj nemyslet a už je trošku líp.Jenomže co se týče manžela, tak včera jsem na něm poznala, že pil a opět tvrdil, že to není pravda. Dnes jsem zapátrala a našla láhev vodky :cry: Takže jsem teď v situaci, kdy vážně nevím, zda má smyl něco zachraňovat, zda to vůbec chci. Připadá mi, že si ho vážím díky tomu méně a méně. On si problém s alkoholem totiž nechce přiznat a nejsem si moc jistá, zda to zvládne sám.

Ahoj,
to s tím pitím je mi líto, bohužel to očividně sám bez odborné pomoci nezvládne. Takže nůž na krk a dokud se nezačne léčit, ambulantně nebo hospitalizace, tak konec. Dřív nebo později se to zvrtne, může to trvat i x let, ale chceš koukat jak se ti upíjí před očima??
Půjč si nějakou odbornou literaturu, pohledej na internetu a vyhledejte pomoc.
Jakmile jsou doma schované lahve a tajně popíjí, tak je to alkoholik, s tím se nedá nic dělat.
Odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria