Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hugomír píše:
Nějakej sběratel všemožných chorob a diagnóz
Slečno, mohu vás pozvat ke mě domů? Ukážu vám svou sbírku virů, bakterií a kožních plísní.
Děkuji za pozvání, sbírku mám svou… proto jsem přece tady. ![]()
@Blekota píše:
To není hloupé, já jsem věděla, co chci a dle toho jsem hledala. Nechtěla jsem muže s dětmi - jde o to, že já děti nemám, jednou chci založit rodinu a pak pro společného potomka chybí peníze, když jdou už na jiného. Možná mě zato odsoudíš, ale je to tak.
Já tě naprosto chápu a je dobře, že jsi neslevila ze svých požadavků, at můžou být pro leckoho lehce povrchní. To dělají jen zoufalci, co chtějí partnera za každou cenu a pak to většinou stejně nedopadne dobře a stejně jsou nakonec sami a ještě se zlomeným srdcem ![]()
@jjelena píše:
Já nereagovala na tvý požadavky. Nevím, kolik ti je, ale třeba ve 40 by mi to přišlo úsměvný. Pokud je ti přes 20, je to v pořádku.Mě se nelíbilo a nelíbí, jak si popsala ty, co se registrují na seznamku. Ano, je tam spousta ztroskotnaců, vychcánků a hajzlů, ale nemůžeš napsat „jenom“.
Tak ve 40 by to bylo k smíchu - třeba ohledně dětí, ale ve 30 to je ještě snad normální. ![]()
@Blekota Těma úsměvnýma požadavkama jsem myslela tu bezdětnost a alimenty. Mě by třeba chlap ve 40 bez minulosti přišel podezřelej
, jinak ostatní požadavky jsou samozřejmě na místě a takové má snad každý normálně smýšlející člověk
@Blekota píše:
Tak ve 40 by to bylo k smíchu - třeba ohledně dětí, ale ve 30 to je ještě snad normální.
Svou předchozí odpvěd jsem doplnila přesně o to samé. Někdy člověk zjostí, až když si to přečte znovu, že nenapsal vše, co chtěl
@krtek7489 píše:
Já tě naprosto chápu a je dobře, že jsi neslevila ze svých požadavků, at můžou být pro leckoho lehce povrchní. To dělají jen zoufalci, co chtějí partnera za každou cenu a pak to většinou stejně nedopadne dobře a stejně jsou nakonec sami a ještě se zlomeným srdcem
Právě, nechtěla jsem se snížit k tomu, že si domu přitáhnu chlapa, co už má 3 děti, bydlí s maminkou, protože půlka platu mu jde na alimenty a mu zbývá na měsíc 7 tisíc a čeká, až maminka umře, protože v 1+1 se s ní těžko žije. Ano, i takový byl zde případ. Jenom bych se trápila, kdybych neustále řešila, že bývalky chtějí zvýšit alimenty a on si chudáček nemá kam vodit děti. To jsem raději byla sama ale vyplatilo se.
@jjelena píše:
Děkuji za pozvání, sbírku mám svou… proto jsem přece tady.
A k tomu doktorovi jdeš doplnit další exempláře?
![]()
@Blekota Máš recht. Nevím proč by si měla ženská nabrnknout chlapa s dětma bez vlastního zázemí jenom proto, že bych byla třicítka bez chlapa, když hledám pravý opak.
A já osobně bych do seznamky nikdy nešla ![]()
@krtek7489 píše:
@Blekota Máš recht. Nevím proč by si měla ženská nabrnknout chlapa s dětma bez vlastního zázemí jenom proto, že bych byla třicítka bez chlapa, když hledám pravý opak.A já osobně bych do seznamky nikdy nešla
Jsem se ale něměla kde jinde seznamovat. V práci jsme celkem 3 kusy, jsme malá firma, z toho IT a šéf. Takže to je pasé. A v okolí mám svobodné asi 4 chlapy, po třicítce, bez dětí, ale to jsou jen přátelé.
Prakticky ani na výuce ani jinde se seznámit nedá. A obíhat tramvajové zastávky
a seznamovat se, je blbost.
@Bondatrova píše:
Já to vidím jako ty, ale když se seznámíš s chlapem, jsi s ním třeba pár týdnů, hlavně sis ním rozumíš a zjistíš, že má dluhy… tak co potom, že…nebo se hned na první schůzce ptáš, jestli není zadlužený nebo něco nesplácí?Měla jsem stejná kritéria jako ty, razím heslo, radši být sama než se ztroskotancem…
Oni se hned přiznali na první schůzce. Jeden chtěl dokonce ručit za motorku, protože si jí chtěl koupit a objet s kámošema azurové pobřeží. A přitom policajt 37 let, dalších 5 let v insolvenci.
@Hugomír píše: Chudáčku.![]()
problem maji ti, kteri pak ziraji s otevrenou pusou a ptaji se, proboha, kam ta zenska dala oci
![]()
@Hugomír píše:
A k tomu doktorovi jdeš doplnit další exempláře?![]()
Kde pak, já naopak díky operaci exemplář odevzdávala. Žlučník ![]()
@jujingova píše:
Je mi 27 let. Do klubu ani na disko nechodím. Nejsem typ na paření a hlavně nemám ani s kým zajít. Mám kamarádky uz s dětmi.
A máš nějaké koníčky? Nejlepší chlapi se stejně nenajdou na diskotékách a na barech, tedy většinou. Nechala bych tomu volný průběh, našla jsem si přítele když jsem ho vůbec nehledala. ![]()
@Blekota píše: Oni se hned přiznali na první schůzce. Jeden chtěl dokonce ručit za motorku, protože si jí chtěl koupit a objet s kámošema azurové pobřeží. A přitom policajt 37 let, dalších 5 let v insolvenci.
Jak pis pan Hausmann, velka vetsina zenskych je prave takovymito typky pritahovana jako magnetem, mas smulu, ze ty ne, nebo, ze by, to bylo tvoje stesti
![]()
Já nereagovala na tvý požadavky. Nevím, kolik ti je, ale třeba ve 40 by mi to přišlo úsměvný. Pokud je ti přes 20, je to v pořádku.
Mě se nelíbilo a nelíbí, jak si popsala ty, co se registrují na seznamku. Ano, je tam spousta ztroskotnaců, vychcánků a hajzlů, ale nemůžeš napsat „jenom“.