Nepruďte ty děti furt, obtěžujete i okolí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
shellmyska
9.10.14 13:50

@lucenka asi nerozumis tomu, ze ne vsechny matky jsou prikladem pro spolecnost :nevim:.

Nemusis diteti kupovat hned co si zamane. Nedivas se nestranne hlavne z toho duvodu, zes tam nebyla. :kytka:

Takze upresnim - ta matka smrdela chlastem uz za rohem. Rvala vychlastanym, vyhulenym hlasem a ditko nevypadalo, ze by zrovna trpelo dostatkem.
Nekdy je fajn se zamyslet i nad tim, ze ne vsechny detne, davaji svemu diteti dost a vi kolik toho za den melo.

• Citovat
  • Upravit
801
9.10.14 13:51

Plně si uvědomuju, že soudím její projev v tom obchodě, že ji jinak neznám. Pokud tomu tedy dobře rozumím, tak podle vás existují matky, které jsou prima, ačkoli jsou schopné dítě sedící dlouze bez jakýchkoli podnětů takto soustavně buzerovat a utrhovat se na něj za každý pohyb, za každé slovo? Zajímavý.
Tady není řeč o okřiknutí dítěte za evidentní zlobení. To dělám taky.
Ale tvrdíte, že asi neměla den… Takže vylívání si vzteku na nevinném děcku podle se vás stále ještě vejde do škatulky „víceméně dobrá máma“… Ok.
Už musím jít, dík všem slušným za názory (i ty negatiní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
9.10.14 13:51
@Bisu píše:
Druhy extrem. Mam dojem ze jsou 3skupiny: matky rvouci na dite, deti rvouci na matky a ja :mrgreen: :mrgreen:

Jinak čáááu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
9.10.14 13:52

@anickadomnik ano, bylo to na tebe…chapu, ze je zle, kdyz ma kluk takovéto omezeni, ale je to tedy soumen:-) v jeho veku to jistě dela cilene:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
@Anonymní píše:
Plně si uvědomuju, že soudím její projev v tom obchodě, že ji jinak neznám. Pokud tomu tedy dobře rozumím, tak podle vás existují matky, které jsou prima, ačkoli jsou schopné dítě sedící dlouze bez jakýchkoli podnětů takto soustavně buzerovat a utrhovat se na něj za každý pohyb, za každé slovo? Zajímavý.
Ale tvrdíte, že asi neměla den… Takže vylívání si vzteku na nevinném děcku podle se vás stále ještě vejde do škatulky „víceméně dobrá máma“… Ok.

Zakladatelko mohla bys mi odpovědět… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
@Knihomyš píše:
No to je krásný, to si snad dám do podpisu.
Mimochodem, já takovou maminku fakt mám… tou teta strašila svoje dva kluky!

U nás se uklízelo, jen se po nás máma podívala, jak zařvala, už byl horror a pozdě. její sestra s ní také strašila svoje děti, že pokud budou zlobit, pojedou k nám na prázdniny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
9.10.14 13:54

Jinak ano, taky potkávám matky, co na děti ječí sprostě, mydlí je hlava-nehlava a to určitě není PMS, nebo hádkou s manželem.
Jak už tu někdo psal, někdy je to blbým dnem, někdy tím, že je matka kráva.
Prostě ocamcať pocamcať, ale dál už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144

@lllucie Že se do toho ten chlap neměl montovat, to je jedna věc, s tím souhlasím. Ale nezlob se na mě, to malý dítě z toho nemá rozum, nemůže vědět že v palčákách to jídlo neudrží. A přece mu ten rohlík nedám i přes to, že vím jistě že ho nemá šanci v těch rukavicích udržet a pak mu ještě jednu nelisknu. Od toho jsem máma, abych mu vysvětlila že buďto bude mít palčáky, nebo rohlík, že dohromady to prostě nejde. Mě je teda toho kluka líto :nevim:

Příspěvek upraven 09.10.14 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
@Anael píše:
U nás se uklízelo, jen se po nás máma podívala, jak zařvala, už byl horror a pozdě. její sestra s ní také strašila svoje děti, že pokud budou zlobit, pojedou k nám na prázdniny :lol:

Nazdaaar :D Mela jsem asi stejnou mamu :think: Taky teta hrozila sestrence prazdninama u nas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska

@anickadomnik precti si muj prispevek dal… ani ja nedam, kdyz nechci a vim, ze mela dost… to sem zlou taky… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
cher
9.10.14 13:55
@Anonymní píše:

Taky tomu nerozumím, myslím, že se ohradily jen ty, které umí své děti taky bezdůvodně buzerovat. Mně táta často nadával do pitomců, takže vím, jaké to je, mít „prima“ chápavé rodiče a tady se to prima matkama úplně zahemžilo

• Citovat
  • Upravit
31672
9.10.14 13:55

Bch té matce doporučila víc dětí, pak by takový kraviny přestala řešit :mrgreen: Já tedy synátora okřikuju, jen pokud opravdu zpívá na celou tramvaj(což se taky občas stává :lol: ) a nebo pokud jedeme kolem stadionu sparty občas, a mladej spustí slávistickej pokřik, to ho taky radši mírním :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
9.10.14 13:56
@Bisu píše:
Nazdaaar :D Mela jsem asi stejnou mamu :think: Taky teta hrozila sestrence prazdninama u nas :mrgreen:

Já sestru neměla :think: :think: :think:

Hele, moje tchýně je svatá baba, takovou trpělivost nechápu kde bere, ale když byl můj manžel dítě a nechtěl jíst, tak mu prostě do polívky, která byla na stole už hodinu kydla rizoto a musel to sníst dohromady :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.14 13:57

Podle mě tady motáte několik různých situací dohromady. Když vidím evidentně asociální matku, jak řve sprostě na svoje malé dítě, tak to je děs. Pokud vidím matku, která ostře sprdne dítko, které ovšem něco dělalo/chtělo, tak si nemyslím nic, protože vím, že každý den není pohoda a nervy má každá jenom jedny a vím prd o co šlo a pokud jsem svědkem toho, jak někdo neustále buzeruje evidentně hodné dítě a jeho neustálé výlevy ruší okolí - jako mě rušila tak babka na tom hřišti, tak si poklepu na čelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.10.14 13:57

@cher hele kočko, neřekla jsem, že fackuju dítě, kterému spadne jídlo. řekla jsem, že plést se mi tvůj nebo kterýkoli jiný chlap/žena do „výchovy“, tak si vyslechne (to, že nemá fackovat dítě je věc jiná, do které ti taky nic není)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí