Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terkasestak píše:
Ahojvrátili jsme se po dlouhé době do Čech, konkrétně do Prahy a všimla sem si jedné věci - přijde mi, že je všude hrozně moc psů. Je jich moc, dokonce i v centru (bydlíme tu a naše sousedka má jednoho malýho hnusáka a pořád štěká). Já je totiž úplně nenávidim, jsou to nejnechutnější zvířata jaká existují
podlě mě mají vlastně všechny negativní vlastnosti, jaké existují. Jak já je nenávidím. No a teď k té sousedce - jedu s kočárkem po chodbě a ten retard mi začne běhat kolem toho kočárku. Večer sem ráda že holky usnou a ten hlupák začne štěkat. Sousedka je hrozně nepříjemná, už sem s ní o tom mluvila a ona mi řekla že tam bydlí 16 let a my měsíc a že toho psa pryč nedá, takže domluvit se s ní je těžké. Co na tyhle lidi platí? Máte v okolí taky tolik psů (taky záleží jestli bydlíte v centru města jako my nebo na vesnici - na vesnici to ještě chápu ale ve městě???)?
Copaks nevěděla, že čechách je pes místo dítěte?
Lidi tady do nich investují své emocionální přebytky. ![]()
Ne, že bych se zakladatelkou se vším souhlasila, ale opravdu je to tak, že v ČR je těch psů ve městech moc. To jsem taky na západ od nás nezažila. Psy mi nevadí, vadí mi majitelé, kteří jednak ty psy nevychovávají, jednak po psech neuklízejí. Když jsem žile v centru Prahy před 10 lety, pořád jsem jen koukala pod nohy, abych do něčeho nešlápla. Po 10 letech, a na okraji Prahy pořád napomínám děti, aby nechodili po trávě, protože tam alespoň jeden šlápne do psího hovínka.
Fuj!
Psi mi nevadí, ale jejich majitelé jsou koilkrát na zabití, psy nevychovaní, štěká to na vše, co se hýbe, a mé děti ve stresu z chodníku letí do silnice, a to vše kvůli psům! ![]()
@Krasavicaa píše:
No, tak bez ŘP ti asi nic jiného než socka nebo taxi nezbudeMůžeš taky chodit pěšky
Sockou jezdit nemůže, nezapomeň - tam můžou být psi. ![]()
@J_Doe píše:
Copaks nevěděla, že čechách je pes místo dítěte?![]()
Lidi tady do nich investují své emocionální přebytky.
![]()
Ne, že bych se zakladatelkou se vším souhlasila, ale opravdu je to tak, že v ČR je těch psů ve městech moc. To jsem taky na západ od nás nezažila. Psy mi nevadí, vadí mi majitelé, kteří jednak ty psy nevychovávají, jednak po psech neuklízejí. Když jsem žile v centru Prahy před 10 lety, pořád jsem jen koukala pod nohy, abych do něčeho nešlápla. Po 10 letech, a na okraji Prahy pořád napomínám děti, aby nechodili po trávě, protože tam alespoň jeden šlápne do psího hovínka.
Psi mi nevadí, ale jejich majitelé jsou koilkrát na zabití, psy nevychovaní, štěká to na vše, co se hýbe, a mé děti ve stresu z chodníku letí do silnice, a to vše kvůli psům!Fuj!
Proboha přečti si to po sobě ![]()
Ja mam radsi kocky, psu se spis bojim, ale ty, ktere znam a jsou hodni, s tema jsem kamos taky;) fakt je ten, ze kdyz se ke me riti cizi pes bez voditka, tak mi to moc prijemne neni. Kazdopadne zakladatelko, rekla bych ze v populaci je vic pejskaru nez antipejskaru, tak ti tady asi za pravdu nedaji;/
@ZItu píše:
Sockou jezdit nemůže, nezapomeň - tam můžou být psi.
Však jo! Ať je potkává na každým rohu. Kam se vrtne, tam ať je spousta psů ![]()
@ZItu píše:
Pravda, pravda… Si tak říkám, jestli by zakladatelka přežila naše dětství - život mezi domácími a hospodářskými zvířaty, všude (nejen)chlupy. A jak nám mezi tím vším bylo dobře.
To mi povídej.. naše krásné dětství hlavně v mém případě u babičky na vesnici s tou kupou zvířat a že jich bylo ![]()
@Krasavicaa píše:
A taky řády MHDPopřípadě pohledej číslo na taxi
@Krasavicaa píše:
Však jo! Ať je potkává na každým rohu. Kam se vrtne, tam ať je spousta psů
To v Praze nebude takový problém.
![]()
@ZItu píše:
To v Praze nebude takový problém.![]()
![]()
Bydlí na Malé straně
Asi si půjčím naši venčící skupinu a pojedu na návštěvu
![]()
@Krasavicaa píše:
No, tak bez ŘP ti asi nic jiného než socka nebo taxi nezbudeMůžeš taky chodit pěšky
Ještě si zapomněla na osobního řidiče
A nebo paní bude frajerka jezdit na černo přeci auto nejezdí na papíry
@girlie sage píše:
Oproti ostatním chujovinám cos ze sebe vyplodila je tahle věta procházka růžovým sadem
Souhlas
![]()
@LKK píše:
Souhlas![]()
Tak jen ať jezdí. On ji ten Superb zas někde vyhmátne ![]()
@Krasavicaa píše:
Jsem si ho dovolila vzbudit![]()
![]()
Ten je uzasnej
mám stejného
to jsou prostě bobici
@Krasavicaa píše:Že bychom udělali nějakou pěknou grupu (nás bývá tak 10-12, vás 15, to už je slušná smečka) a jeli se socializovat do Prahy.
Bydlí na Malé straněAsi si půjčím naši venčící skupinu a pojedu na návštěvu
![]()
![]()
![]()
@AndreaS92 píše:
Ten je uzasnejmám stejného
to jsou prostě bobici
Ty uši
to je super
![]()