Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
27.9.14 00:21
@ZItu píše:
@girlie sage :palec: Že. Tos mi připomněla, jak mi kůzle prokouslo prst - taky jsem ho krmila a ono kouslo víc, než mělo. :mrgreen: Kráva mi šlápla na nohu, kočka se odmítala mazlit, tak mi přejela drápy po celé ruce, šťípnul mě krocan (ten byl mimochodem pak na pekáči výborný :mrgreen: ) a výčet „napadení“ od zvířat není celý… ty bláho, já bych musela nenávidět snad celou faunu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: bývalý měl bojové plemeno kočky. Já jednou zapla skartovačku a ta potvora mě tak zmalovala 8o vypadala jsem jako kdybych lítala ostružinama a ještě se v nich vesele válela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
27.9.14 00:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
27.9.14 00:22
@Martina1409 píše:
@ZItu do kozyyyy!!! :mrgreen:

Jojo, už to taky vidím. Tak to fakt nevím, jak bych reagovala (krom řevu - au) - spousta zvěře mě tam dráplo, koplo, šláplo, ale nekouslo… bych ráda věděla, co tím ten kůň jako myslel. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
27.9.14 00:22
@girlie sage píše:
@Martina1409 jo jo do kozy :lol:

Aha, tak ja cetla do prstu :oops:
Tak to tedy aaaaaa, zlatej prst! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
27.9.14 00:23

No jako mě teď někdo kousnout do kozy, tak ho zabiju!!! Jsem v 10.tt a bolí mě jak blázen. To ani psy na sebe nepustím, neb se bojím jejich neohrabaného otočení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
@girlie sage píše: :mrgreen: :mrgreen: bývalý měl bojové plemeno kočky. Já jednou zapla skartovačku a ta potvora mě tak zmalovala 8o vypadala jsem jako kdybych lítala ostružinama a ještě se v nich vesele válela :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Promiň, ale ta představa mě celkem pobavila. Ale neber to osobně (cizí neštěstí potěší vždy nejvíc ;) )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
@Pizlam píše:
Spis na facku. Pochopim, ze treba nekdo ke zviratum nema vztah ale vyjadrovat se takto o zivem tvoru? Vypovida to o ni sve…

hodně smutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
27.9.14 00:24
@LKK píše:
Nezlob se, ale kdyby to byl ratlík, tak si dítě zvednu do ruky a budu ho mít hlavně pod kontrolou já když vím, že ten ratlík mě horko těžko ohrozí a až v nejhorších bych do něj kopla, ale opatrně, abych ho zastrašila. Většinou ratlíci jen machrujou a zvedají si ego u malých dětí.

Hajzlíci :lol: :lol: Vím svoje, i když náš právě děcka miluje, i když naší prcce se teda vyhýbá, šikula chytrý. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.9.14 00:26
@ZItu píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Promiň, ale ta představa mě celkem pobavila. Ale neber to osobně (cizí neštěstí potěší vždy nejvíc ;) )

:mrgreen: :mrgreen: skartovačka byla odnesena do sklepa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já vletěla do postele a snažila se dostat pod deku, ale bylo to marný. Ječela jsem jako protržená, že mě musela slyšet celá ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
27.9.14 00:26
@Martina1409 píše:
Ale jako toho psa bych prostě nechala v klidu dítě očuchnout, aby dítě vidělo, že ten pes mu nic jen tak neudělá. Naše fenky ty odrážedla v podobě motorek taky moc nemají rády, ale jako neštěkají na ty děti. Prostě je to irituje, no. Ale já je vodím furt na vodítku, takže si je usměrním ;)

Jako mně psi na vodítku taky nevadí. Mně nevadí ŽÁDNÍ psi, protože se jich nebojím. Ale po incidentu nejstaršího si to nějak neverbálně ty děti mezi sebou předávají nebo co (to by taky vydalo na jednu diskuzi) a výsledek je ten, že každé další dítě se psů bojí, :nevim: i když ten nejstarší už to překonal, už jsem ho naučila, že se jich bát nemusí, že si ho maximálně očichnou, aby ho poznali, aby ho pozdravili, a tím to hasne. Ale bojuji se strachem u dětí už roky a rozhodně nepomáhá, když se v 80% objeví pes, který není na vodítku a štěká do dítěte. Já rozumím tomu, že ten pes cítí, že se dítě bojí, takže si na něj troufne, ale štve mě to, že ti psy nejsou vychovaní, aby tohle bezbranné dítě ze štěkání vynechalo. A to dítě mi prostě před tím psem letí podělané strachy do silnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.9.14 00:28
@Martina1409 píše:
No jako mě teď někdo kousnout do kozy, tak ho zabiju!!! Jsem v 10.tt a bolí mě jak blázen. To ani psy na sebe nepustím, neb se bojím jejich neohrabaného otočení.

No neměla jsem k tomu zabití daleko. auu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
27.9.14 00:33
@Martina1409 píše:
@babulka01 tak to asi nebude čivava s PP, nebo ano??? Jestli ne, pak je jasné, že to čivava nebude ;) My máme též Jack Ratl teriéra místo Russella :mrgreen:

Je bez PP a tvrdili nám, že je to čistá čivava, ale podle velikosti asi ne. Je ale fakt, že ho odmala dost krmili kuřecím a to prý je hodně na růst, ale nevím, nemám s tím až takové zkušenosti, psa máme poprvé. ;) Taky to tak vypadá, pes je rozmazlený, neposlechne, hajzlík je to. Proto já sama vím, že kdybych ho pustila, tak zdrhne, proto ho mám na vodítku. Manžel ho pouštěl, ale taky se mu to několikrát vymstilo, když mu zdrhnul, když se háraly feny. Takže už taky nepouští. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.9.14 00:33
@J_Doe píše:
Jako mně psi na vodítku taky nevadí. Mně nevadí ŽÁDNÍ psi, protože se jich nebojím. Ale po incidentu nejstaršího si to nějak neverbálně ty děti mezi sebou předávají nebo co (to by taky vydalo na jednu diskuzi) a výsledek je ten, že každé další dítě se psů bojí, :nevim: i když ten nejstarší už to překonal, už jsem ho naučila, že se jich bát nemusí, že si ho maximálně očichnou, aby ho poznali, aby ho pozdravili, a tím to hasne. Ale bojuji se strachem u dětí už roky a rozhodně nepomáhá, když se v 80% objeví pes, který není na vodítku a štěká do dítěte. Já rozumím tomu, že ten pes cítí, že se dítě bojí, takže si na něj troufne, ale štve mě to, že ti psy nejsou vychovaní, aby tohle bezbranné dítě ze štěkání vynechalo. A to dítě mi prostě před tím psem letí podělané strachy do silnice.

Já tě chápu :hug: psala jsem to tu, že nezodpovědní majitelé jsou prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.9.14 00:36

@babulka01 a proto já měla skoro vždycky feny až na jednoho psa :mrgreen: :mrgreen: ale u mě je to jedno, protože je stejně nechávám kastrovat. A to všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
27.9.14 00:43

@babulka01 no tak to je klasika. Jak je pes bez PP, původ není nikdy jasný a jasně, že ti budou tvrdit, že je to to plemeno, které chceš. Víš, co lidí už takhle naletělo a to je taky ten důvod, proč se tak rozmohly množírny psů.
@girlie sage též mám fenky kastrované. Aby mi jě najaký ratl neobtáhl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová