Nevěra v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
halalik
24.4.11 16:46

Pohled chlapa

Když ženské zdrhne chlap, tak hned dotyčná začne pátrat a srovnávat, v čem ona druhá je lepší než ona. Ve většině případů to ale tak není. Chlapa už zkrátka přestal bavit stereotyp manželství obecně - dojem že život utíká mezi prsty.

• Citovat
  • Upravit
765
24.4.11 17:12

Zato já už jsem to pochopila, proč některé ženy zůstávají se svými nevěrnými muži. Moje matka je právě v situaci, kdy si její manžel našel mladší milenku a oznámil jí to. Mají devítiletého syna. Mojí matce je přes padesát. On je o pátnáct let mladší…ano, dalo se to čekat, že si časem najde mladší, ale…i přesto, že už zjístila, že je to idiot, nedokáže ho vyhodit z baráku, protože největší strach má z toho, že zůstane SAMA! Zkoušela jsem všechny možné způsoby, jak jí dodat sebevědomí, ale bohužel dokud se to nezlomí v ní, v jejím srdci, bude se v tom plácat…a dál s ním zůstávat. Tím bohužel ubližuje nejvíc sama sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
24.4.11 17:54
Ivca22 píše:
no koukam ze v tehle situaci je nas opravdu vic nez hodne. Jak rikam ja mam asi hlavni problem ze je to od patku a jak ho porad hrozne miluju, tak je to jeste strasne kratka doba se s tim nejak srovnat. Ja chtela bojovat do posledniho konce za svoji rodinu ale nevim jestli ma cenu bojovat a jestli mam nejakou sanci to dat vsechno zpatky dohromady. Podle mne vsechny vztahy po nejake dobe - ta pocatecni zamilovanost ustoupi ale clovek by si mel toho druheho vazit pro nejake jine hodnoty a s tim je spojena i takova ta jina laska. Pak kdyz se clovek zblazni do nekoho jineho, stejne se za nejakou dobu dostane dostane opet do stejne situace, ale jak se rika bozi mlyny melou pomalu ale jiste, tak verim ze dotycne slecne se to vsechno vrati - ja bych nikdy nemohla odtahnout tatu od rodiny nikomu to mi proste prijde naprosto silene a kdyby holka mela alespon nejake svedomi, tak by z toho utekla.

Zaprvé si uvědom, že ona tě nepodvádí to ten „chlap“… A za druhé, ona se zamilovala do „svobodného chlapa“, který ji lhal, tak jako lhal i tobě… A když už se dozvěděla pravdu, tak v tom byla ponořená až po uši, že prostě se taky nechtěla vzdát toho „úžasného chlapa“, který ji povídal, že sice doma má ženu, ale už to mezi váma neklape, že spolu nespíte a já nevím, co všechno ji ještě nakecával, ale to si piš, že ji to nakecával, páč to dělaj všichni nevěrní chlapi… :roll: :-?

Moje rada zní tak, že bych ho už nevzal zpátky a byl rád, že jsem se ho zbavil „tak brzo“, pořád máš čas začít někde jinde a znovu…

Jinak všichni chlapi nejsou svině, to se ti to možná teďka zdá, ale to je tím, že tady na foru chodí ženy s problémy, ze kterých se chtějí vypovídat… Ty šťastné rodiny a ženy většinou takovou potřebu nemají, tak je tu nenajdeš… Maximálně ty bývalé zhrzelé ženy, které tu přišly s problémy s prvníma mužskýma a teďka mají nové lepší, nic neobvyklého si myslím… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
94
24.4.11 19:21
Ivca22 píše:
Ahoj holky,
jsem fakt bezradna a nevim co mam delat. Jsem ve 31 tydnu tehotenstvi, asi pred mesicem jsem zjistila, ze si manzel nasel milenku. Samozrjeme jsem hned udelala scenu, slibil, ze to s ni konci a ze chce zustat s nami. Po mesici jsem zjistila ze to byli jen plane reci, ze to s ni tahne dal, tak jsem mu sbalila kufry, ale on se porad nemel k odchodu a najednou v patek ze se k ni stehuje. Mne teda tvrdil, ze jede s kamarady pryc, ale ja mu opet neverila a tak jsem zajela za milenkou. Ta mi vse potvrdila i ze na vikend jedou k ni na chatu. Holky ja jsem uplne na dne, on mi rekl, ze mne ma strasne rad, ale ze uz mne nemiluje jako na zacatku. Je pravda ze jsme spolu 14 let asi 6 spolu bydlime. Dite mame vymodlene po 1 potratu a 3 letech snazeni. Ja si proste nedokazu predstavit ze ten malej tu nebude mit takovyho toho pravyho tatu co tu bude s nami a bude se o nej starat. Porad tajne doufam ze se vrati ale co kdyz ne? A hlavne i kdyz se vrati dokazu mu to nekdy odpustit a znovu mu verit? Cely vikend tu sedim a premyslim a jsem uplne na dne. Poradte co dal.

Já si tím taky prošla, manžel mi u druhého mimi v 7 měsící oznámil že potkal svou bývalou lásku a že chce být s ní.Řekl mi že druhé dítě nechce ať si s ní dělám co chci(přitom dcera byla chtěná). Jako zbaven smyslů stále trval že chce být s ní. Nakonec jsme se rozvedli, neměla jsem nervy na milenku a nechuť starat se o druhou dceru. Dneska vím že to bylo to nejlepší co mohlo být že jsme se rozvedli. Dceru si nebere, ale dcera říká tati příteli ketrý jí miluje víc jak vlastní táta. A obava z toho zda to zvládneš??? Neboj zvládneš vždyť to je tvé dítě, které budeš milovat. Těžko se věří pak člověku který zklame, ale chlapi jsou složití a každý je exponát. Záleží jen na tobě co jsi ochotná tolerovat. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
25.4.11 20:57
ZSissi píše:
Zato já už jsem to pochopila, proč některé ženy zůstávají se svými nevěrnými muži. Moje matka je právě v situaci, kdy si její manžel našel mladší milenku a oznámil jí to. Mají devítiletého syna. Mojí matce je přes padesát. On je o pátnáct let mladší…ano, dalo se to čekat, že si časem najde mladší, ale…i přesto, že už zjístila, že je to idiot, nedokáže ho vyhodit z baráku, protože největší strach má z toho, že zůstane SAMA! Zkoušela jsem všechny možné způsoby, jak jí dodat sebevědomí, ale bohužel dokud se to nezlomí v ní, v jejím srdci, bude se v tom plácat…a dál s ním zůstávat. Tím bohužel ubližuje nejvíc sama sobě.

taky jsme se bala, ze budu s dcerou SAMA. a ted i kdyz nam chybi nekdo kdo nas bude mit rad,tak jsem stastna, ze jsem dokazala odejit :pankac: jinak ETATINKU, ja bych tak strasne rada verila, ze na svete jsou i hodni chlapi,ale bohuzel stale se presvedcuju a nejen u sebe, ze je jich hoooooodne malo.a uprimne zavidim tem, ktere tyto chlapy doma maji. IVCO, drz se, napis jak je?hlavne se neuzavirej do sebe a jak jsem uz radila, zajdi nekam, sama, pomuze ti to.drzim palecky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25.4.11 21:14

Ahoj Ivčo,
jsem v „podobné“ situaci, ale z druhé strany, té chlapské.
Nevím co tady poradit, pač si teď sám nevím rady s životem, tak aspoň popřeji ať to vyřešíš co nejlíp pro sebe a mimi a hlavně buď v klidu.
a jak říkal etatínek, ne všichni jsou hajzlové ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.4.11 21:53

tak se to vyresilo samo prijel, ze zacina svuj novy zivot a odjel, tak asi uz je to vyreseny. Preji mu hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.4.11 21:54

tak proc si takovy clovek porizuje rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
25.4.11 21:57
Ivca22 píše:
tak se to vyresilo samo prijel, ze zacina svuj novy zivot a odjel, tak asi uz je to vyreseny. Preji mu hodne stesti

Ivco, dobre mu tak, bud rada(i kdyz ted ti je to treba lito),ale s takovym clovekem by ses jen trapila, ver mi.preju ti at najdes nekoho, kdo si te bude vazit a prijme vas i s miminkem, zvladnes to sama, jsem taky sama s dcerkou a nelituju toho, jsou horsi veci. nez takoveho kurevnika, co si nevazi toho co ma, to radsi sama. :cert:
ted se soustred na sveho nenarozeneho chlapecka :hug: moc ti drzim palce, kdybys chtela s cimkoliv pomoct nebo poradit, pisni SZ, uz jsem ti jednu soukromou poslala, mej se, Beruska :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25.4.11 22:03
Ivca22 píše:

hele, na to já konkrétně odpovědět neumím. já chtěl rodinu strašně moc, udělal bych pro ní býval cokoliv a teď jsem o ní taky přišel.
Ale co se týče chlapů, mám ve svém okolí spoustu lidí a situací kdy i chlap chtěl moc dítě a před porodem, nebo těsně po něm od té ženské utekl. ale proč ? já na to odpověď nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.4.11 22:26

ja spis nechapu, ze nekdo ceka tri roky na rodinu a kdyz se konecne docka a ma to opravdu na dosah ruky ze konecne bude mit to po cem cely zivot touzil, tak to hodi za hlavu a jeste takhle nezodpovedne. No co stejne mi nezbyva nic jineho nez se s tim proste vyrovnat, toho ponizovani uz mam opravdu dost. Ted bude alespon stastny, nabrnknul si holku, ktera je presne ten typ, co on potrebuje, co ho bude obdivovat a nikdy se mu nezvezpre takovy ten beznazorovy typ, tak snad bude stastnej. I kdyz to strasne boli tak snad se z toho za chvili vyhrabu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
25.4.11 22:28
Ivca22 píše:

Ivco, ty bys porebovala nekoho takoveho jako je tady monopolicek :hug: hodny, pro rodinu, prste chlap co se postara a neopusti rodinu jen tak pro nic za nic. obema vam preju partnery, na ktere se budete moci spolehnoout i v tech nejtezsich chvilich. :kytka:
a zaroven si toto preji i pro sebe,neb jsem take sama s ditetem a take mam spoustu nevyresenych otazek :think:

• Citovat
  • Upravit
25.4.11 22:39

Ivca22: no, nejenom muži umí překvapit :(
přečti si mou hned vedlejší diskusi „Co na to vy ženy? Poradíte muži na eMiminu?“ a uvidíš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.4.11 22:42

ivčo já myslim že hodných chlapu po světě běhá pořád dost.Pár jich znám a myslím že etatka a monopolíček mezi ně též patří.Neztrácej naději,neházej všechny do jednoho pytle.Jsou chlapi co ti skoro dokážou zničit život a přesvědčit ženu že je jen hadr,ale stále jsou mezi náma i ty u kterých mužeš být celej život za princeznu.Držím ti palce a i těm ostatním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.11 22:45

no, já bych rád podotknul, že každej má své chyby. i já sám sobě bych někdy nejraději nafackoval a ne vždycky se mi daří zachovat tak jak bych si přál, ale tohle bych určitě neudělal :(
ale každej je nějakej. já už raději nikoho nesoudím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria