Nevěra, neměli jste výčitky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
704
24.10.20 20:42
@VlhkySen píše:
Já jsem stále v pozoru ;) :jazyk:

POHOV!
Planý poplach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
25.10.20 00:13
@franzkfk píše:
Myslím, že bych měl vědět, jak psycholog pracuje:)
Opravdu práci psychologa (terapeuta, psychiatra) popsali tak zkresleně, že to vnáší dost negativní světlo na dané profese.
Jedna věc je ale pravdivá. Mnoho povolaných, málo vyvolených. Jenže je to pořád zkreslené, a proto zcestné.

Tvůj výklad připomíná hloučky stojící v galerii před mazanicí vedoucí kecy o ničem.
Skutečný malíř mezi nimi nebude. Ne že by tu teorii neznal, ale bude vědět, že mu nebudou rozumět.

Jsou samozřejmě dobří psychologové, jsou horší a je zde hromada „vztahových poradců“, esoteriků a podobných individuí co se cítí povoláni „léčit duše“ a kazí těm kvalifikovaným pověst.

Jinak profesi samozřejmě vnímá ten kdo ji dělá, jinak ten co sedí naproti.
(podobně lékař bude mluvit jinak s jiným lékařem a jinak s pacientem)

PS: poznámka k tomu co píšeš níž (21:31) - neznám nikoho, kdo by si v životě neprošel nějakou osobní krizí, kdo by nějakou formou někdy neselhal.
Každý děláme chyby, někdo si to vybere dřív, někdo později, u někoho je to třeba nevěra, u někoho je to něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
25.10.20 04:55
@Josef_t píše:
@franzkfk

Na to aby to byla legrace je to docela dlouhé, takže asi to myslíš vážně :think:
Takže psycholog teoretik nebo nějaká sekta?

PS: zkušený kvalifikovaný klinický psycholog funguje víc jak píše @warita či @Pan Dan a určitě ne tak jak myslíš ty.

Zcela souhlasím, mám totiž ty samé zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.20 13:57

Nevěra

U nás „kandaulistů“ je takováhle situace vítána :P

• Citovat
  • Upravit
103
25.10.20 18:05

@Josef_t
Tvůj výklad připomíná hloučky stojící v galerii před mazanicí vedoucí kecy o ničem.
Skutečný malíř mezi nimi nebude. Ne že by tu teorii neznal, ale bude vědět, že mu nebudou rozumět.

Nerozumím analogii. Respektive tomu, co chcete říct. Vás se tohle téma nějak osobně dotýká? Myslím nevěra.

Jsou samozřejmě dobří psychologové, jsou horší a je zde hromada „vztahových poradců“, esoteriků a podobných individuí co se cítí povoláni „léčit duše“ a kazí těm kvalifikovaným pověst.

Tady šlo o náhled na profesi, ne o lidi, kteří posilují nevhodné (maladaptivní) chování (působí tzv. patoplasticky).

PS: poznámka k tomu co píšeš níž (21:31) - neznám nikoho, kdo by si v životě neprošel nějakou osobní krizí, kdo by nějakou formou někdy neselhal.
Každý děláme chyby, někdo si to vybere dřív, někdo později, u někoho je to třeba nevěra, u někoho je to něco jiného…

Nechápu, jak se to PS vztahuje k mému příspěvku. Respektive neoponuju tomu, že lidé mívají své epizody. Nic takového tam nevidím.
Co mě ale zaujalo, je ta chyba. Rozumím tomu, když člověk má krizi, vlastní epizodu, dekompenzuje… tomu rozumím.
Ale použít chybu jako synonymum k nevěře, to mě zaujalo.
Myslíte, že nevěra je chyba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
25.10.20 18:05
@Amelie30 píše:
Zcela souhlasím, mám totiž ty samé zkušenosti :palec:

Tak to mě mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
25.10.20 18:26
@Anonymní píše:
Jako… Já se nestačím divit. Je mi čerstvých 24 a teď ani předtím by mě nikdy podvádět nenapadlo a neudělala bych to. Je mi z toho na blití i u chlapů, ale že tolik holek podvádí? Proboha, když jsem nespokojená ve vztahu, tak se nejdřív rozejdu!!! Pak si můžete spát s kým chcete a klidně mít těch milenců 10. Nějaká blbost z mládí opravdu neomlouvá, já bych nepodvedla ani v 15, 18 ani kdykoliv jindy. Mám prostě nějaký charakter, povahu a jen se mi potvrzuje to, že většina lidí je prostě jen odpad a hnůj :potlesk: Dneska je upřímný člověk, který má nějaký charakter, zásady a mozek v hlavě opravdu jehla v kupce sena.

Z tvých řádků je jasné, že o životě toho moc nevíš.
Počkej až Ti bude 40, budeš mít dvě nebo 3 děti… manžel se Tě nedotkne a ani neusměje jak bude rok dlouhý… sex budeš mít jednou za 1/2 roku a budeš se doprošovat… ale jinak bude fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.21 10:21

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.21 10:32

Pokud miluješ, výčitky budeš mít hodně dlouhou dobu. Pokud ne, nemiluješ tak moc jak si myslíš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky