Nevěra, neměli jste výčitky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18149
21.10.20 21:56

Jinak zakladatelko, nebo zakladateli, osobně si myslím, že výčitky jsou největší tehdy, když nevěra přijde nečekaně, neplánovaně a do funkčního a bezproblémového vztahu, kdy se ti dva milují.
Pokud je nevěra plánovaná, nebo ve vztahu, který nefunguje, kdy už to hezké odešlo, kde jsou dlouhodobé problémy, kde se ti lidi k sobě nechovají dobře, tam jsou ty výčitky menší nebo žádné.
Podle mě. Mluvím za ženské, chlapi to mají asi jinak, ti to dělají občas bez výčitek i když mají funkční vztah. Ale tam je to zas o tom plánovaném a očekávaném. Čím víc jdeš do vztahu s tím, že nevěrná nebudeš, tím víc toho pak lituješ, když se to nečekaně stane. Jsou i tací, co jdou do vztahu s tím, že ví, že nikdy nebudou věrní - takové znám ženské i chlapy. Tam pak výčitky nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.10.20 22:01
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu se zeptat těch, co někdy byli nevěrní, jak jste to nesli? Měli jste pak výčitky svědomí nebo to bylo v pohodě?Prosím o anonym a odpovědi můžete taky klidně anonymně.

Copak mrcha má nějaké výčitky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.20 22:08
@Anonymní píše:
Jediný přijatelný důvod, proč se někdo může vymlouvat, že s někým je ve vztahu, i když není spokojený, jsou děti. Ale zase - i to se dá řešit, dá se odejít a i to je vlastně úplný nesmysl. A hlavně potom - proč si s tím člověkem ty děti vůbec děláte? Já nejsem dement s IQ houpacího koně, abych si s někým dělala děti a nebyla si tím člověkem naprosto jistá. Ano, pokud si nějaká pakáž dělá děti a přitom pořádně neví s kým a pak brečí a trápí se a chodí někde podvádět, tak to je dobrej dement :lol: :lol:

ty tady moralizuješ jaký jsme hovna, když podvedeme.. ty mluvíš o charakteru a upřímnosti.. tak se neskrývej pod anonymem ne hrdinko? a to za těch 20 let znamená, že až budeš mít víc zkušeností s realitou a ne jestli budeš mít stále stejného partnera nebo budeš s někým jiným… trochu si to nepochopila, tak nepiš tady něco o IQ, jelikož to tvé taky nebude moc vysoké.. takový mám moc moc ráda.. a nesuď lidi podle chyb, jelikož nikdy nevíš kam až padneš jednou ty..

• Citovat
  • Upravit
15332
21.10.20 22:16
@Anonymní píše:
@Královna Kosmíru Proč bych měla psát za 20 let? Mezitím můžu mít x různě dlouho trvajících vztahů a ve 40 být s někým jen krátce. A i kdybych byla s někým 20 let, znamená že je v pořádku ho podvádět? Pokud budu ve šťastném vztahu, tak není důvod. A pokud budu v nešťastném, tak toho člověka dávno opustím a najdu si někoho, s kým budu ráda. Podvádění je jen pro ubohý hovna, co nemají koule na to partnera opustit ;) A charakter taky nikde žádný.

Nikdy by jsi mi tyhle bláboly neřekla,, tváří v tvář,, Osobně bych si s takovým naivním kůzlatem dala minutovou kávu, to by bylo z mojí strany maximum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kibi
21.10.20 22:20
@bigl píše:
Pakáž jsi ty, když se takto vyjadřuješ o jiných. A demence není jen o yysokém IQ, ale i o sociálním a v tom teda dementní jsi.
Běž si vykřikovat do jiného vlákna, tady se někdo ptá, jestli mají lidi po nevěře výčitky, jestli k tomu nemáš co říct, tak vyšum a nech tady ostatní, co k tomu mají co říct.
A ty svoje moralistické a odsuzující kecy si nech na doma, jestli jsi takový fanatický blázen i v reálu, tak chudák tvůj chlap.
Nereagovala bych tak, ale začínáš být agresivní a urážíš lidi, o jejichž životech víš úplné prd.

Jasně, protože to je obrovské sociální IQ, někoho podvádět :lol: :lol: :lol: Člověk, co má sociální IQ a má to v hlavě srovnané, pozná toxický nebo nešťastný vztah a partnera opustí a nebude působit jemu a později i sobě bolest podváděním. Ví, co chce a co ne a pokud spokojený není, tak vztah opustí ještě před tím, než k nějakému podvádění dojde, což není záležitost, která by se měla brát za normální a nějak ji obhajovat. Spoustu lidí dělá spoustu špatných věcí, ale to neznamená, že to je správně a že když to dělá on, tak já budu taky, jako idiot.
Můžu se k vláknu vyjádřit jak chci, že se to tobě nelíbí, je tvůj problém. Klidně si táhni podvádět, když se na víc nezmůžeš, jen chudák tvůj přítel / manžel, co narazil ve svém životě na takovou 3,14ču.
Můj chlap je chudák, že ho nepodvádím? :lol:
Ano, vím o jejich životech prd, ale i lidi, co mají děti, což se dá brát jako jediný „důvod“ k tomu, aby člověk s někým zůstával a podváděl ho, to můžou nějak vyřešit, ani tohle neomlouvá a zbytek je prostě jenom kus hovna, co druhého využívá nebo nedokáže opustit vztah. Že si to někdo nedokáže připustit - opět jeho problém. Pravda se nikomu nelíbí, že :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.20 22:28
@Královna Kosmíru píše:
Nikdy by jsi mi tyhle bláboly neřekla,, tváří v tvář,, Osobně bych si s takovým naivním kůzlatem dala minutovou kávu, to by bylo z mojí strany maximum..

To, že neschvaluji nevěru, jsou bláboly? Myslíš, že já bych chtěla mít něco společného s tebou? To, že někdo neschvaluje nevěru, neznamená, že je naivní nebo mele bláboly. To znamená, že si umí udělat pořádek sám v sobě a najít si fungující vztah a pokud je v nefunkčním, tak ten vztah nejprve ukončí. A není to neschopný idiot, co není schopný si tyhle věci v životě srovnat a odejít.

• Citovat
  • Upravit
21593
21.10.20 22:29
@Anonymní píše:
@Královna Kosmíru Proč bych měla psát za 20 let? Mezitím můžu mít x různě dlouho trvajících vztahů a ve 40 být s někým jen krátce. A i kdybych byla s někým 20 let, znamená že je v pořádku ho podvádět? Pokud budu ve šťastném vztahu, tak není důvod. A pokud budu v nešťastném, tak toho člověka dávno opustím a najdu si někoho, s kým budu ráda. Podvádění je jen pro ubohý hovna, co nemají koule na to partnera opustit ;) A charakter taky nikde žádný.

ja osobne si myslim, ze cela ta fraze „kdyz mi vztah nevyhovuje, tak se nejdrive rozejdu a pak sukam s jinym“ je uplne odtrzena od reality. Souhlasim s tebou, ze tak by to melo podle spravnosti vypadat. Stejne tak, jak by lidi nemeli lhat, nemeli by byt sobci, bezohledni a ja nevim co a jsou? Nejsou.

Realita je takova, jaka je. A je fakt naivni si myslet, ze lidi se budou chovat podle nejakeho moralniho idealu a ty uplne cela pobourena, ze se tak nedeje. A to, ze na tom tak urputne trvas poukazuje jenom na to, ze jsi se jeste nedostala do situace, kdy by tva moralka podstoupila test reality. Protoze ja bych ti dokazala na miste vysypat hned 5-6 duvodu, proc lidi setrvavaji v nefunkcnich vztazich a jake mechanizmy vedou lidi k tomu, ze podlehnou pokuseni. Jenom nekdo, kdo nikdy tyto situace nezazil, muze vykrikovat do sveta, jak vypada svaty moralni ideal.

Zkratka a odbre, chybi ti zivotni zkusenost a proto mas pockat 20let. Pak se uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
21.10.20 22:29
@Anonymní píše:
Jasně, protože to je obrovské sociální IQ, někoho podvádět :lol: :lol: :lol: Člověk, co má sociální IQ a má to v hlavě srovnané, pozná toxický nebo nešťastný vztah a partnera opustí a nebude působit jemu a později i sobě bolest podváděním. Ví, co chce a co ne a pokud spokojený není, tak vztah opustí ještě před tím, než k nějakému podvádění dojde, což není záležitost, která by se měla brát za normální a nějak ji obhajovat. Spoustu lidí dělá spoustu špatných věcí, ale to neznamená, že to je správně a že když to dělá on, tak já budu taky, jako idiot.
Můžu se k vláknu vyjádřit jak chci, že se to tobě nelíbí, je tvůj problém. Klidně si táhni podvádět, když se na víc nezmůžeš, jen chudák tvůj přítel / manžel, co narazil ve svém životě na takovou 3,14ču.
Můj chlap je chudák, že ho nepodvádím? :lol:
Ano, vím o jejich životech prd, ale i lidi, co mají děti, což se dá brát jako jediný „důvod“ k tomu, aby člověk s někým zůstával a podváděl ho, to můžou nějak vyřešit, ani tohle neomlouvá a zbytek je prostě jenom kus hovna, co druhého využívá nebo nedokáže opustit vztah. Že si to někdo nedokáže připustit - opět jeho problém. Pravda se nikomu nelíbí, že :D

Naše Veličenstvo shledalo pochybnosti ze strany obžalované zcela neoprávněné.. stále spekuluje o možnostech oprávněné nevěry. Jest osoba tato prostopášná odsouzena k 5 ti kruhovým tréninkům a 2× týdně běh na 5 km!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.20 22:34
@Anonymní píše:
Jako… Já se nestačím divit. Je mi čerstvých 24 a teď ani předtím by mě nikdy podvádět nenapadlo a neudělala bych to. Je mi z toho na blití i u chlapů, ale že tolik holek podvádí? Proboha, když jsem nespokojená ve vztahu, tak se nejdřív rozejdu!!! Pak si můžete spát s kým chcete a klidně mít těch milenců 10. Nějaká blbost z mládí opravdu neomlouvá, já bych nepodvedla ani v 15, 18 ani kdykoliv jindy. Mám prostě nějaký charakter, povahu a jen se mi potvrzuje to, že většina lidí je prostě jen odpad a hnůj :potlesk: Dneska je upřímný člověk, který má nějaký charakter, zásady a mozek v hlavě opravdu jehla v kupce sena.

Ve 24 houby víš o životě a dlouhodobých vztazích. Přečti si to až budeš mít víc zkušeností, třeba za 20 let. Teď opravdu nemáš nárok poučovat a povyšovat nad ostatní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.20 22:39
@Anonymní píše:
To, že neschvaluji nevěru, jsou bláboly? Myslíš, že já bych chtěla mít něco společného s tebou? To, že někdo neschvaluje nevěru, neznamená, že je naivní nebo mele bláboly. To znamená, že si umí udělat pořádek sám v sobě a najít si fungující vztah a pokud je v nefunkčním, tak ten vztah nejprve ukončí. A není to neschopný idiot, co není schopný si tyhle věci v životě srovnat a odejít.

Až budeš řešit to co spousta žen, kterými pohrdas, tak pak tu přijď povykládat jak elegantně se ti povedlo odejít z dlouhodobého vztahu, vyřešit závazky, péči o děti..skoro každý chlap a situace tě můžou překvapit, i když teď tvrdíš, jakého máš super chlapa, jak sis chytře vybrala, jaký máte super vztah…Ono se to snadno teoreticky říká, ale hůř v reálu žije.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.20 22:40
@warita píše:
ja osobne si myslim, ze cela ta fraze „kdyz mi vztah nevyhovuje, tak se nejdrive rozejdu a pak sukam s jinym“ je uplne odtrzena od reality. Souhlasim s tebou, ze tak by to melo podle spravnosti vypadat. Stejne tak, jak by lidi nemeli lhat, nemeli by byt sobci, bezohledni a ja nevim co a jsou? Nejsou.

Realita je takova, jaka je. A je fakt naivni si myslet, ze lidi se budou chovat podle nejakeho moralniho idealu a ty uplne cela pobourena, ze se tak nedeje. A to, ze na tom tak urputne trvas poukazuje jenom na to, ze jsi se jeste nedostala do situace, kdy by tva moralka podstoupila test reality. Protoze ja bych ti dokazala na miste vysypat hned 5-6 duvodu, proc lidi setrvavaji v nefunkcnich vztazich a jake mechanizmy vedou lidi k tomu, ze podlehnou pokuseni. Jenom nekdo, kdo nikdy tyto situace nezazil, muze vykrikovat do sveta, jak vypada svaty moralni ideal.

Zkratka a odbre, chybi ti zivotni zkusenost a proto mas pockat 20let. Pak se uvidi.

Ano, stejně tak jako nevěru neschvaluji lhaní, sobectví apod, sama takové věci nedělám. Reality? Takže nevěra, lhaní apod. se bere jako realita a že je to normální? Možná ty nebo lidi tady okolo, ale já si sakra vybírám, kdo bude můj kamarád/ka nebo přítel. Na co bych měla kolem sebe lidi, co lžou, podvádí, nejsou upřímní? Faleš nesnesu, sama bych se nikdy takhle nechovala a z takových lidí je mi blbě. Falešné lidi jsem odkopla, nebudu někoho takového mít ve svém životě, nemám k čemu. A ano, existují lidi, co nepodvádí, nelžou a mají dobrý charakter. Že je jich sakra málo, to je pravda, ale to neznamená, že se budu s těmi ostatními bavit a nějak je vyhledávat. Nebo to považovat za realitu :D

Ok, co je to za důvody? Děti? Dá se vyřešit a odejít. Peníze? Taky se dá vyřešit. A podvádět a někoho a ještě ho využívat pro peníze je hnus na druhou.

Životní zkušenost? Tu získat můžu. Ale to nezmění nic na mém pohledu a názorech. Chlap mě bude podvádět? Hodím mu kufry po hlavě a potáhne do pr…, mám na lepšího. A že budu podvádět já? Momentálně nemám důvod a až ho začnu mít - vztah nejprve ukončím, mám to v hlavě srovnané.

• Citovat
  • Upravit
21593
21.10.20 22:47
@Anonymní píše:
Ano, stejně tak jako nevěru neschvaluji lhaní, sobectví apod, sama takové věci nedělám. Reality? Takže nevěra, lhaní apod. se bere jako realita a že je to normální? Možná ty nebo lidi tady okolo, ale já si sakra vybírám, kdo bude můj kamarád/ka nebo přítel. Na co bych měla kolem sebe lidi, co lžou, podvádí, nejsou upřímní? Faleš nesnesu, sama bych se nikdy takhle nechovala a z takových lidí je mi blbě. Falešné lidi jsem odkopla, nebudu někoho takového mít ve svém životě, nemám k čemu. A ano, existují lidi, co nepodvádí, nelžou a mají dobrý charakter. Že je jich sakra málo, to je pravda, ale to neznamená, že se budu s těmi ostatními bavit a nějak je vyhledávat. Nebo to považovat za realitu :D

Ok, co je to za důvody? Děti? Dá se vyřešit a odejít. Peníze? Taky se dá vyřešit. A podvádět a někoho a ještě ho využívat pro peníze je hnus na druhou.

Životní zkušenost? Tu získat můžu. Ale to nezmění nic na mém pohledu a názorech. Chlap mě bude podvádět? Hodím mu kufry po hlavě a potáhne do pr…, mám na lepšího. A že budu podvádět já? Momentálně nemám důvod a až ho začnu mít - vztah nejprve ukončím, mám to v hlavě srovnané.

pod pojmem realita myslim to, ze se to vsude kolem nas realne deje. Proste tak to je. Nemusis s tim souhlasit, nemusi se ti to libit, ale proste to tak je.

A co se tyka toho, jake mas vysoje emocni IQ a tak… chapes, ze ne kazdy je tak uzasny a silny? Ze ne kazdy je vyrovnany, ne kazdy dokaze byt sam, ne kazdy dokaze jen tak ukoncit vztah a zahodit roky zivota, sny a pod, rozejit se a PAK hledat neco noveho? Ze hodne lidi potrebuje na rozchod prave impulz v podobe nekoho noveho?

Jses fakt naivni, pokud toto nechapes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.20 22:53
@warita píše:
pod pojmem realita myslim to, ze se to vsude kolem nas realne deje. Proste tak to je. Nemusis s tim souhlasit, nemusi se ti to libit, ale proste to tak je.

A co se tyka toho, jake mas vysoje emocni IQ a tak… chapes, ze ne kazdy je tak uzasny a silny? Ze ne kazdy je vyrovnany, ne kazdy dokaze byt sam, ne kazdy dokaze jen tak ukoncit vztah a zahodit roky zivota, sny a pod, rozejit se a PAK hledat neco noveho? Ze hodne lidi potrebuje na rozchod prave impulz v podobe nekoho noveho?

Jses fakt naivni, pokud toto nechapes.

Já to vím, že lidi obecně vyrovaní moc nejsou. Ale chápat to nemůžu, když mám v sobě pořádek, mám tyhle věci ujasněné a jsem vyrovnaná ať už sama nebo když jsem ve vztahu a mám tohle srovnané. Že lidi neumí být sami, podvádí, neumí odejít, to všechno je ale špatně a ubližují sobě a bohužel i druhým. Myslím, že je základ mít tyhle věci srovnané v hlavě, protože to znamená mít srovnaný i svůj život a člověk může naprosto bez ostudy vyhledat psychologickou pomoc, pokud tohle sám nezvládá, kde se z těchto vztahových věcí vypovídá, nechá si od někoho, kdo tomu rozumí poradit a ukázat mu správný směr. Není potřeba se v tom plácat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.20 22:57
@Anonymní píše:

Holka, holka, přeju ti, ať se tvoje zásadovost nezmění s první milenkou, na kterou manželovi přijdeš :) ono když tohle zjistíš den před Vánoci s dvouměsíčním miminkem, tak se to fakt blbě řeší stylem kufry na hlavu :roll:

Byla jsem ve tvém věku stejně radikální jako ty. A pak přišla realita. Život mě s rozběhem nakopal do pr. Není totiž černobílý ;) Ale třeba budeš mít víc štěstí než já ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.20 22:59

Pro páry nebo manžele jsou taky poradny, ale kolik lidí to využije? Lidi si taky v první řadě neumí nechat pomoct. Probrat to buď sami mezi sebou a říct si to, že už to nefunguje a něco s tím začít dělat nebo s tím zajít někam do poradny, když se o tom sami dva bavit nedokážou. Což už znamená chybu v komunikaci, bla bla bla, všechno špatně, bez komunikace vztah nefunguje, spoustu lidí spolu nekomunikuje a vztah se zbytečně rozpadá… A člověk nemusí být přímo psycholog, aby mu tyhle jednoduché věci byly jasné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky