Nevěra, neměli jste výčitky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.10.20 19:06

Vůči manželovi ne, vůči dětem sem tam ano, že ten čas nevenuju jim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.20 19:06

Neměla jsem výčitky nikdy. Nebyl důvod je mít. Z tehdejšího milence je dneska manžel a otec rodiny. Jediné čeho lituju je, že jsem ten vztah neukončila dřív. Milence jsem měla, když jsme měli dlouhodobou krizi, rok a půl bez sexu, bez komunikace, zájmu o rodinu..a potom v době, kdy už jsem byla rozhodnutá, že končíme. Byl to ten samý. V životě jsem měla jen 2 partnery a doufám, že už to tak zůstane.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.20 19:08
@Anonymní píše:
Vůči manželovi ne, vůči dětem sem tam ano, že ten čas nevenuju jim.

Já ani to ne. Byl to odpočinek od dětí, věnovala jsem se jim hodně a byla vyčerpaná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.20 20:15
@Anonymní píše:
Jako… Já se nestačím divit. Je mi čerstvých 24 a teď ani předtím by mě nikdy podvádět nenapadlo a neudělala bych to. Je mi z toho na blití i u chlapů, ale že tolik holek podvádí? Proboha, když jsem nespokojená ve vztahu, tak se nejdřív rozejdu!!! Pak si můžete spát s kým chcete a klidně mít těch milenců 10. Nějaká blbost z mládí opravdu neomlouvá, já bych nepodvedla ani v 15, 18 ani kdykoliv jindy. Mám prostě nějaký charakter, povahu a jen se mi potvrzuje to, že většina lidí je prostě jen odpad a hnůj :potlesk: Dneska je upřímný člověk, který má nějaký charakter, zásady a mozek v hlavě opravdu jehla v kupce sena.

Děvče děvče :lol: nikdy neříkej nikdy. Já taky vykrikovala do světa taková moudra a manžela (už bývalého) jsem podvadela. Vydržela jsem to ale jen 3 měsíce a pak mu to řekla a rozešla se s ním. Milence jsem si vzala a máme děti. ;)
Není to odpadu lidstva, ale o tom, že se to prostě někdy všechno sejde a je vymalováno. Já podvádět nechtěla a pak se to prostě stalo a lítala jsem v tom. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.20 20:15

Neměla jsem vycitky směrem k manželovi, ale lhaní mi nevyhovovalo, takže jsem to ukončila. My toho máme jako par za sebou opravdu hodně. Nic není černobíle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.20 21:10

Podvedla jsem dvakrát bývalého, pokaždé s někým jiným. Vyčítala jsem si to hrozně a zamrzí mě to doteď. Současného jsem podvedla v začátku vztahu, mrzí mě to dodnes a nechápu, proč jsem to udělala. A to jsem si taky říkala, že já nikdy :/

• Citovat
  • Upravit
15332
21.10.20 21:13

:lol: Naopak!! Potkat v životě většího idiota než je starej, bylo přínosem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.20 21:15
@Anonymní píše:
Jako… Já se nestačím divit. Je mi čerstvých 24 a teď ani předtím by mě nikdy podvádět nenapadlo a neudělala bych to. Je mi z toho na blití i u chlapů, ale že tolik holek podvádí? Proboha, když jsem nespokojená ve vztahu, tak se nejdřív rozejdu!!! Pak si můžete spát s kým chcete a klidně mít těch milenců 10. Nějaká blbost z mládí opravdu neomlouvá, já bych nepodvedla ani v 15, 18 ani kdykoliv jindy. Mám prostě nějaký charakter, povahu a jen se mi potvrzuje to, že většina lidí je prostě jen odpad a hnůj :potlesk: Dneska je upřímný člověk, který má nějaký charakter, zásady a mozek v hlavě opravdu jehla v kupce sena.

Víš co, až Ti bude o 20 víc, tak si to po sobě ještě jednou přečti a sama si sobě dobrovolně nafackuješ… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15332
21.10.20 21:17
@Anonymní píše:
Víš co, až Ti bude o 20 víc, tak si to po sobě ještě jednou přečti a sama si sobě dobrovolně nafackuješ… :kytka:

Ta naivita je tak krásná 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.20 21:35
@Anonymní píše:
Víš co, až Ti bude o 20 víc, tak si to po sobě ještě jednou přečti a sama si sobě dobrovolně nafackuješ… :kytka:

Proč jako? Že po 40 je podvádění normální a v pořádku? Jsou lidi, že nepodvedou celý život. A pokud někdo zůstává ve vztazích, kde nejsou šťastní, tak to je jen debilita. Z člověkem se rozejdu, odejdu a nemusím někoho podvádět. Rozejít se koule nemáte? A někde podvádět ano? Proč teda s tím člověkem jste? Demence…

• Citovat
  • Upravit
kibi
21.10.20 21:38
@Anonymní píše:
Proč jako? Že po 40 je podvádění normální a v pořádku? Jsou lidi, že nepodvedou celý život. A pokud někdo zůstává ve vztazích, kde nejsou šťastní, tak to je jen debilita. Z člověkem se rozejdu, odejdu a nemusím někoho podvádět. Rozejít se koule nemáte? A někde podvádět ano? Proč teda s tím člověkem jste? Demence…

V

Příspěvek upraven 21.10.20 v 21:43

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.20 21:42
@Anonymní píše:

Jediný přijatelný důvod, proč se někdo může vymlouvat, že s někým je ve vztahu, i když není spokojený, jsou děti. Ale zase - i to se dá řešit, dá se odejít a i to je vlastně úplný nesmysl. A hlavně potom - proč si s tím člověkem ty děti vůbec děláte? Já nejsem dement s IQ houpacího koně, abych si s někým dělala děti a nebyla si tím člověkem naprosto jistá. Ano, pokud si nějaká pakáž dělá děti a přitom pořádně neví s kým a pak brečí a trápí se a chodí někde podvádět, tak to je dobrej dement :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
15332
21.10.20 21:43
@Anonymní píše:

Napiš za těch 20 let díkiss! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.20 21:47

@Královna Kosmíru Proč bych měla psát za 20 let? Mezitím můžu mít x různě dlouho trvajících vztahů a ve 40 být s někým jen krátce. A i kdybych byla s někým 20 let, znamená že je v pořádku ho podvádět? Pokud budu ve šťastném vztahu, tak není důvod. A pokud budu v nešťastném, tak toho člověka dávno opustím a najdu si někoho, s kým budu ráda. Podvádění je jen pro ubohý hovna, co nemají koule na to partnera opustit ;) A charakter taky nikde žádný.

• Citovat
  • Upravit
18149
21.10.20 21:49
@Anonymní píše:
Jediný přijatelný důvod, proč se někdo může vymlouvat, že s někým je ve vztahu, i když není spokojený, jsou děti. Ale zase - i to se dá řešit, dá se odejít a i to je vlastně úplný nesmysl. A hlavně potom - proč si s tím člověkem ty děti vůbec děláte? Já nejsem dement s IQ houpacího koně, abych si s někým dělala děti a nebyla si tím člověkem naprosto jistá. Ano, pokud si nějaká pakáž dělá děti a přitom pořádně neví s kým a pak brečí a trápí se a chodí někde podvádět, tak to je dobrej dement :lol: :lol:

Pakáž jsi ty, když se takto vyjadřuješ o jiných. A demence není jen o yysokém IQ, ale i o sociálním a v tom teda dementní jsi.
Běž si vykřikovat do jiného vlákna, tady se někdo ptá, jestli mají lidi po nevěře výčitky, jestli k tomu nemáš co říct, tak vyšum a nech tady ostatní, co k tomu mají co říct.
A ty svoje moralistické a odsuzující kecy si nech na doma, jestli jsi takový fanatický blázen i v reálu, tak chudák tvůj chlap.
Nereagovala bych tak, ale začínáš být agresivní a urážíš lidi, o jejichž životech víš úplné prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí