Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holka, holka, přeju ti, ať se tvoje zásadovost nezmění s první milenkou, na kterou manželovi přijdešono když tohle zjistíš den před Vánoci s dvouměsíčním miminkem, tak se to fakt blbě řeší stylem kufry na hlavu
Byla jsem ve tvém věku stejně radikální jako ty. A pak přišla realita. Život mě s rozběhem nakopal do pr. Není totiž černobílý
Ale třeba budeš mít víc štěstí než já
To je mi samozřejmě líto. Já děti mít nechci, takže starost s dítětem mi odpadá, ale i když to hodně bolí, tak jsi snad nechtěla s takovým člověkem zůstat? Nebo jak ti to dopadlo? Vánoce, malé miminko, zůstat sám, ano, je to hrozné… ale lepší, než být s člověkem, co mi ublížil, nemiluje mě a ve chvíli, kdy přišlo na svět miminko, má se radovat a být oporou, někde podvádí. Jsou chlapi, kteří přijmou i cizí dítě, mají ho rádi nade vše, partnerku milují a nikdy by nepodvedli.
@Anonymní píše:
Jasně, protože to je obrovské sociální IQ, někoho podvádět![]()
![]()
Člověk, co má sociální IQ a má to v hlavě srovnané, pozná toxický nebo nešťastný vztah a partnera opustí a nebude působit jemu a později i sobě bolest podváděním. Ví, co chce a co ne a pokud spokojený není, tak vztah opustí ještě před tím, než k nějakému podvádění dojde, což není záležitost, která by se měla brát za normální a nějak ji obhajovat. Spoustu lidí dělá spoustu špatných věcí, ale to neznamená, že to je správně a že když to dělá on, tak já budu taky, jako idiot.
Můžu se k vláknu vyjádřit jak chci, že se to tobě nelíbí, je tvůj problém. Klidně si táhni podvádět, když se na víc nezmůžeš, jen chudák tvůj přítel / manžel, co narazil ve svém životě na takovou 3,14ču.
Můj chlap je chudák, že ho nepodvádím?
Ano, vím o jejich životech prd, ale i lidi, co mají děti, což se dá brát jako jediný „důvod“ k tomu, aby člověk s někým zůstával a podváděl ho, to můžou nějak vyřešit, ani tohle neomlouvá a zbytek je prostě jenom kus hovna, co druhého využívá nebo nedokáže opustit vztah. Že si to někdo nedokáže připustit - opět jeho problém. Pravda se nikomu nelíbí, že
Tak s takovým fanatikem se ani nedá diskutovat, bo fanatici mají před očima jen mlhu. Holčičko, ty si v životě hodně nabiješ rypáček se svými ortodoxními postoji, ale každému co jeho jest. Už tě tu nechám napospas, ať se s tebou handrkují ostatní.
I když bych jim poradila, že lepší na tebe nereagovat, protože s bláznem se diskutovat nedá. Je to ztráta času a energie.
Jo a za tu 3,14ču žádám @admin o odtajnění anonymu. Dělám to poprvé, ale co je moc, to je moc.
Příspěvek upraven 21.10.20 v 23:12
@Anonymní píše:
Ale prosím tě..teorie pěkná, praxe je ale jinde. Teď jsi vyrovnaná, máš v hlavě jasno, a přesné názory..ale život ti může připravit takové věci, že se ti tohle všechno poskládá jak domeček z karet. Všechno se dá vyřešit. To víš že jo, to můžeš tvrdit, dokud jsi to řešit v reálu nemusela.
Ono se dá všechno řešit, to je dané. Otázka je, JAK to bude člověk řešit.
@bigl píše:
Tak s takovým fanatickým magorem se ani nedá diskutovat, bo fanatici mají před očima jen mlhu. Holčičko, ty si v životě hodně nabiješ rypáček se svými ortodoxními postoji, ale každému co jeho jest. Už tě tu nechám napospas, ať se s tebou handrkují ostatní.
I když bych jim poradila, že lepší na tebe nereagovat, protože s bláznem se diskutovat nedá. Je to ztráta času a energie.
Já jsem blázen, protože neschvaluji nevěru?
Tak to seš spíš ty pěknej magor, když považuješ lidi, co odmítají nevěru, za blázny.
Bože, co se to s tím světem děje…
![]()
@Anonymní píše:
Ono se dá všechno řešit, to je dané. Otázka je, JAK to bude člověk řešit.
Ano, otázka je jak. A věř, že to kolikrát nebude záležet na tobě a rozhodně to nemusí mít řešení podle tvých představ a plánů. V mnoha případech hodně změní právě rodičovství. Pokud děti nechceš, je velká šance, že si své teoretické striktní naivní názory budeš moci ponechat.
@Anonymní píše:
Jasně, protože to je obrovské sociální IQ, někoho podvádět![]()
![]()
Člověk, co má sociální IQ a má to v hlavě srovnané, pozná toxický nebo nešťastný vztah a partnera opustí a nebude působit jemu a později i sobě bolest podváděním. Ví, co chce a co ne a pokud spokojený není, tak vztah opustí ještě před tím, než k nějakému podvádění dojde, což není záležitost, která by se měla brát za normální a nějak ji obhajovat. Spoustu lidí dělá spoustu špatných věcí, ale to neznamená, že to je správně a že když to dělá on, tak já budu taky, jako idiot.
Můžu se k vláknu vyjádřit jak chci, že se to tobě nelíbí, je tvůj problém. Klidně si táhni podvádět, když se na víc nezmůžeš, jen chudák tvůj přítel / manžel, co narazil ve svém životě na takovou 3,14ču.
Můj chlap je chudák, že ho nepodvádím?
Ano, vím o jejich životech prd, ale i lidi, co mají děti, což se dá brát jako jediný „důvod“ k tomu, aby člověk s někým zůstával a podváděl ho, to můžou nějak vyřešit, ani tohle neomlouvá a zbytek je prostě jenom kus hovna, co druhého využívá nebo nedokáže opustit vztah. Že si to někdo nedokáže připustit - opět jeho problém. Pravda se nikomu nelíbí, že
Hrdinna anonymní růžičko nebo co to je. Ve svých skoro 40 letech jsem nikdy nikoho nepodvedla a nemyslím, že bych to někdy dokázala. Přesto odsuzuji tvoji aroganci, ve svém telecim věku se máš ještě hodně co učit. Nemáš právo nikoho soudit. Každý si to svoje stejně vyzere sám.
@Anonymní píše:
Pro páry nebo manžele jsou taky poradny, ale kolik lidí to využije? Lidi si taky v první řadě neumí nechat pomoct. Probrat to buď sami mezi sebou a říct si to, že už to nefunguje a něco s tím začít dělat nebo s tím zajít někam do poradny, když se o tom sami dva bavit nedokážou. Což už znamená chybu v komunikaci, bla bla bla, všechno špatně, bez komunikace vztah nefunguje, spoustu lidí spolu nekomunikuje a vztah se zbytečně rozpadá… A člověk nemusí být přímo psycholog, aby mu tyhle jednoduché věci byly jasné.
dalsi naivni bod: vazne si myslis, ze psycholog a poradna lidem pomuze? I sami psychologove pripousteji, ze psychologie se neda naucit. Kdyby ano, nemelo by tolik psychologu samo psychicke problemy. Oni maji znalosti a znaji nastroje, jak na psychicke problemy a kupodivu nejsou schopni dostat pod kontrolu sve vlastni psychicke problemy. Proc asi? Protoze vetsina lidi nedokaze racionalne prehodit svuj zpusob mysleni. A opravdu to nefunguje tak, ze si s nekym o svem zivote popovidas, on ti nalinkuje, jak to mas delat a co si mas myslet a ty jses naraz osvicena. Takhle to fakt ale fakt nefunguje. Muzes k psychologovi chodit cele roky, rozebirat sve problem od aleluja do aleluja a vysledek nula.
@warita Pokud někdo nedokáže vyřešit své problémy sám, ani s pomocí, tak už je to holt ztracený případ, jeho problém, on si podělává život. Pokud je výsledek nula, tak to řeší dost blbě.
Tohle je fajn video, které se týká tohoto tématu nevěra: https://www.youtube.com/watch?…
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu se zeptat těch, co někdy byli nevěrní, jak jste to nesli? Měli jste pak výčitky svědomí nebo to bylo v pohodě?Prosím o anonym a odpovědi můžete taky klidně anonymně.
Byla jsem neverna ex manželovi v době, kdy jsme spolu sice žili, ale vztah nula.. Takze žádné výčitky ![]()
@Anonymní píše:
Jako… Já se nestačím divit. Je mi čerstvých 24 a teď ani předtím by mě nikdy podvádět nenapadlo a neudělala bych to. Je mi z toho na blití i u chlapů, ale že tolik holek podvádí? Proboha, když jsem nespokojená ve vztahu, tak se nejdřív rozejdu!!! Pak si můžete spát s kým chcete a klidně mít těch milenců 10. Nějaká blbost z mládí opravdu neomlouvá, já bych nepodvedla ani v 15, 18 ani kdykoliv jindy. Mám prostě nějaký charakter, povahu a jen se mi potvrzuje to, že většina lidí je prostě jen odpad a hnůjDneska je upřímný člověk, který má nějaký charakter, zásady a mozek v hlavě opravdu jehla v kupce sena.
Tak počkej, až ti bude např 2× tolik.. Člověk mini, život mění.. Odsuzovat umí každý
navíc anonymně
Jsem vdaná a mám 2 malé děti. manžel se mnou mnoho let téměř sexuálně nežije (1× - 2× za rok max). Nevěrná jsem byla, výčitky jsem neměla. Covid mi to zhatil. Sama jsem i iniciovala (i v době nevěry) manželskou poradnu, manžel se chvíli cca měsíc dva o kontakt snazil, avšak bohužel již zas nemá o sexuální kontakt zájem.
@Anonymní píše:
@warita Pokud někdo nedokáže vyřešit své problémy sám, ani s pomocí, tak už je to holt ztracený případ, jeho problém, on si podělává život. Pokud je výsledek nula, tak to řeší dost blbě.Tohle je fajn video, které se týká tohoto tématu nevěra: https://www.youtube.com/watch?…
@warita má naprostou pravdu - psycholog ti pomůže, ale nic nevyřeší a narovinu ti to řekne. Odpověď na všechno mají kartářky, vztahové poradkyně, sektáři.
Cesty boží jsou ovšem nevyzpytatelné a nikdy nevíš jaký zkouškám tě vystaví.
Jsou nevěry z hlouposti, jsou nevěry jak říkám pro přežití.(prvních litujeme, druhých ne)
Jednou stojíš na straně nevěrníků a hned na straně podváděných - a věř že ta medicína chutná o obou stran úplně jinak.
A tak klidně si dovedu představit situaci, že tě potká taková souhra okolností, že zahneš ani nebudeš vědět jak. ![]()
PS: fotky kradou duši a video je jen velká spousta fotek za sebou ![]()
Ale prosím tě..teorie pěkná, praxe je ale jinde. Teď jsi vyrovnaná, máš v hlavě jasno, a přesné názory..ale život ti může připravit takové věci, že se ti tohle všechno poskládá jak domeček z karet. Všechno se dá vyřešit. To víš že jo, to můžeš tvrdit, dokud jsi to řešit v reálu nemusela.