Byla jsem nevěrná, s mužem se moc nevidíme

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.10.14 13:29
@Pajaxxx píše:
Jaka ze byla otazka???:)
No je to NE:) a ted me alespon nejaka politujte… :( :,( nebo uteste :oops:

Neboj, ona se nějaká najde… :hug:.Ráda bych ti pomohla, ale už jednoho milence mám a stačí to ;)

• Citovat
  • Upravit
4780
3.10.14 13:31

@sissi79 u tebe se stojí fronty na tebe, že :mrgreen: nebo rovnou předbíháš, ale psala jsi, že máš manžela, ty a já z tebe měla vždy pocit svobodné matky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 13:32

@Pajaxxx ale jo, já tě lituju, jen v něčem jiném, než bys ty chtěl slyšet :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 13:37
@Pajaxxx píše:
Zadna nocni mura spis…nooo, u tebe vnimam hlavne tvuj avatar a to co pises je vedlejsi :PAle vazne, vubec se netrapte jak me vypucujete, ja jsem celkem odolny a miluju uprimnost :)

No.. avatar vnimas a co pisu ne? Takze jako vsicni :roll:
Z druhy strany: trosku ponizujici ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
3.10.14 13:38
@Pajaxxx píše:
Jaka ze byla otazka???:)
No je to NE:) a ted me alespon nejaka politujte… :( :,( nebo uteste :oops:

Heh.. pojd na mou hrud 8)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
3.10.14 13:42
@chebskamaminka píše:
@sissi79 u tebe se stojí fronty na tebe, že :mrgreen: nebo rovnou předbíháš, ale psala jsi, že máš manžela, ty a já z tebe měla vždy pocit svobodné matky…

Tak docela jo :mrgreen: ale ja jsem strasne narocna, nepustim k sobe kazdyho..
Toz sice jsem udelala blbost a vdala se, ale u nas je to uz jen to ziti vedle sebe 8) ale nejsem nici, jsem sva 8)

• Citovat
  • Upravit
4780
3.10.14 13:45

@sissi79 ahááá,ale tak je smutný na druhou stranu, né? žití vedle sebe - nešlo by s tím něco udělat, děti máš mladé, stará přeci taky nejsi nad hrobem, tak co z toho života pak máš, samozřejmě kromě dětí, ty jsou první snad pro každou z nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 13:49
@chebskamaminka píše:
@sissi79 ahááá,ale tak je smutný na druhou stranu, né? žití vedle sebe - nešlo by s tím něco udělat, děti máš mladé, stará přeci taky nejsi nad hrobem, tak co z toho života pak máš, samozřejmě kromě dětí, ty jsou první snad pro každou z nás…
g

Neni.. bez neho je mi nejlip. To je tak kdyz ma chlap pocit ze me musi vlastnit.. ublizil mi hodne, neveru bych ustala, tohle neodpustim. Nemam v nem oporu, jen kulu u nohy. Me musi chlap lakat, imponovat mi.. timhle po tom vsem pohrdam.

• Citovat
  • Upravit
4780
3.10.14 13:56

@sissi79 myslím, že drobátko tuším, zahlédla jsem kdysi tvůj příspěvěk v jedné diskusi, proto jsem myslela, že jsi svobodná matka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 13:58
@chebskamaminka píše:
@sissi79 myslím, že drobátko tuším, zahlédla jsem kdysi tvůj příspěvěk v jedné diskusi, proto jsem myslela, že jsi svobodná matka

Tusis spravne, jen to v dubnu kdyz jsem potrebovala nejvic podrzet vygradovalo a zasadil nejvetsi ranu.. Tady uz je veskery energie skoda.. Zivot jde dal, neda se nic delat ;)
Edit: Vanoce vid ;)

Příspěvek upraven 03.10.14 v 13:59

• Citovat
  • Upravit
600
3.10.14 13:59
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx ale jo, já tě lituju, jen v něčem jiném, než bys ty chtěl slyšet :nevim: :mrgreen:

Jak jsem rekl nemusis si brat servitky:) jen do me:) ja vim, ze jsem problematicky… a zlobim :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 14:06

@sissi79 to už si nepamatuju jestli to byly přímo Vánoce, ale tuším, že to bylo něco (nechci psát přímo),co se pro mě řeší třeba hůře, než nevěra a při tom bych já druhou šanci nikdy nedala… jsi pro mě silná ženská :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 14:08

@Pajaxxx no nechtěj abych vypustila draka, k čemu by ti bylo, že ti napíšu tvrdší názor na to jak se tu prezentuješ, no maximálně si řekneš, další podvedená hysterická ženuška - protože já jsem tu nevěru brala jako nejtvrdší ránu od života a že jsem neměla všechno v životě růžový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 14:09
@chebskamaminka píše:
@sissi79 to už si nepamatuju jestli to byly přímo Vánoce, ale tuším, že to bylo něco (nechci psát přímo),co se pro mě řeší třeba hůře, než nevěra a při tom bych já druhou šanci nikdy nedala… jsi pro mě silná ženská :kytka:

Nejsem silna, kdybych byla nedala bych mu sanci to udelat, ale tusis velmi dobre :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3.10.14 14:09
@Pajaxxx píše:
Smirit se s neverou, pak vas to nezklame a nebude tolik rozvodu a nestastnich a zatrpklych lidi.

Bude len hromada nespokojnych a zatrpklych ludi - stejne ma podvadza, bohvie kde aku slapku zase vyhrabal, tak co by odo mna chcel. Hlavne ze nebude rozvod :palec:

To je skoro akoby som Ti nastahovala do bytu miesto manzelky chlapa, a povedala ze dnes je moderne byt duhovym, tak sa s novym partnerom zmier.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí