Byla jsem nevěrná, s mužem se moc nevidíme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
600
3.10.14 14:42
@sissi79 píše:
Tva manzelka mi zacina byt cimdal vic sympaticka :mrgreen: :mrgreen:

No manzelka pak z toho ochrapti a me je lito ze si takto nici hlasivky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 14:43

@Pajaxxx ale jinak i já se naučila o sexu díky manželově nevěře, že ten náš může být ještě lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 14:43
@chebskamaminka píše:
@sissi79 a přitom jsi taková fajn žena, ach jo, pak bych mu zavládla já, tak aby to přijal, dle tvé profilovky :mrgreen:
:mrgreen: ja jsem submusivni pouze v sexu, jinak jsem pravy opak :mrgreen: jdu si hodne za svym, primo 8) nenecham si nic libit.. Jen tam kde je mi to uz velmi ukradene neplytvam energii a myslim si svoje :mrgreen:
A dekuji :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
4780
3.10.14 14:45

@sissi79 není zač :kytka: já myslela, abyste to zkusili naopak, aby si chlapec uvědomil, že v reálu to tak půjde taky - tak aby si na to u sexu zvykl a pak mu to nedělalo problémy, že by jsi třeba taky mohla mít své názory, nebo nedej bože sama rozhodovat :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@Pajaxxx píše:
presne proto… a aby jsi uz konecne napsala SZ :srdce: :srdce:

Sorry, ja SZ cizum panum nepisu :P :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
600
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx my si ale píšem o úplně něčem jiném chlapče se @sissi79 to neva… jo já ti to napíšu bez obalu a pak mi zablokují po nahlášení, že

aha tak promin, ono fakt delam vice veci najednou a nestiham sledovat vsechno… Hm. Ja teda nevim jak to tu kontroluji a kdo by mel nahlasovat… Tak pocky neco zkusim snad ti to da potrebne alibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 14:46

@sissi79 jen cizím holkám na emiminu, že :mrgreen: miminochodem, kde máme pusinu1 už jsem jí dlouho nepotkala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 14:46
@Anonymní píše:
Ahoj..tady ta několikátá anonymní ze včerejška..přítel se po týdnu vrátil a pozval mě na koncert. Viděla jsme ten den i ´milence´..Na cestě za ním jsem hodně přemýšlela a rozhodla se, že to stačilo a končím s milencem, už jsem mu ani neodepsala. S přítelem to bylo zezačátku divný, hodně se na mě těšil, pořádat mě hladil a držel a všiml si, že jsem jiná :zed: Po hodině jsme se už dala dohromady a zas ho viděla tak, jak dřív..Večer a noc jsme si užili a já jsem ráda, že to tak dopadlo, bála jsme se že už ho nemiluji.

To je super :kytka: vaz si toho co mas a z milence si vem ponauceni :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4780
3.10.14 14:47

@Pajaxxx co chceš zkoušet, zinscenované slovní napadení, za které ti vpálím názor??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no nahlásit mě pak můžeš ty, na urážení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 14:48
@Pajaxxx píše:
napis mi to klidne do soukromych zprav, jestli se stydis, sice nevim jak to tu funguje ale rad si to prectu:) ja jsem vazne rad kdyz se neco dozvim bez nejake ohleduplnosti. Porad lidem rikam: hezky na rovinu a drsne… a stejne se vetsinou chovaji tak pokrytecky slusne az mi z toho ukapne slza.

Hmmm ta v trenkach co :P :P :mrgreen:
Bacha na nej, loudi SZ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
3.10.14 14:50
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx my si ale píšem o úplně něčem jiném chlapče se @sissi79 to neva… jo já ti to napíšu bez obalu a pak mi zablokují po nahlášení, že

Ti by nedal, by videl to toco odeme :mrgreen: to mu strach nedovoli :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
600
3.10.14 14:51
@sissi79 píše: :mrgreen: ja jsem submusivni pouze v sexu, jinak jsem pravy opak :mrgreen: jdu si hodne za svym, primo 8) nenecham si nic libit.. Jen tam kde je mi to uz velmi ukradene neplytvam energii a myslim si svoje :mrgreen:
A dekuji :kytka:

presna moje exmilenka, ta dokonce chtela abych… dal to nemuzu napisat aby jste me zase nepomluvili ze zverejnuji neco na nekoho.. :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 14:52
@chebskamaminka píše:
@sissi79 není zač :kytka: já myslela, abyste to zkusili naopak, aby si chlapec uvědomil, že v reálu to tak půjde taky - tak aby si na to u sexu zvykl a pak mu to nedělalo problémy, že by jsi třeba taky mohla mít své názory, nebo nedej bože sama rozhodovat :mrgreen: :P

to by nebyl dobry napad :mrgreen: bych ho mohla i umlatit :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
3.10.14 14:53
@chebskamaminka píše:
@sissi79 jen cizím holkám na emiminu, že :mrgreen: miminochodem, kde máme pusinu1 už jsem jí dlouho nepotkala???

Ja tsky nevim kde se coura :( se po ni slehla zem :?

• Citovat
  • Upravit
4780
3.10.14 14:54
@sissi79 píše:
to by nebyl dobry napad :mrgreen: bych ho mohla i umlatit :mrgreen: :mrgreen:

to už je riziko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hele nějaké „odstíny šedi“ proběhly i u nás po té nevěře a podívej, můj chlap žije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí