Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
Tva manzelka mi zacina byt cimdal vic sympaticka![]()
No manzelka pak z toho ochrapti a me je lito ze si takto nici hlasivky…
@Pajaxxx ale jinak i já se naučila o sexu díky manželově nevěře, že ten náš může být ještě lepší…
@chebskamaminka píše:
@sissi79 a přitom jsi taková fajn žena, ach jo, pak bych mu zavládla já, tak aby to přijal, dle tvé profilovky
@sissi79 není zač
já myslela, abyste to zkusili naopak, aby si chlapec uvědomil, že v reálu to tak půjde taky - tak aby si na to u sexu zvykl a pak mu to nedělalo problémy, že by jsi třeba taky mohla mít své názory, nebo nedej bože sama rozhodovat
![]()
@Pajaxxx píše:
presne proto… a aby jsi uz konecne napsala SZ![]()
Sorry, ja SZ cizum panum nepisu
![]()
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx my si ale píšem o úplně něčem jiném chlapče se @sissi79 to neva… jo já ti to napíšu bez obalu a pak mi zablokují po nahlášení, že
aha tak promin, ono fakt delam vice veci najednou a nestiham sledovat vsechno… Hm. Ja teda nevim jak to tu kontroluji a kdo by mel nahlasovat… Tak pocky neco zkusim snad ti to da potrebne alibi.
@sissi79 jen cizím holkám na emiminu, že
miminochodem, kde máme pusinu1 už jsem jí dlouho nepotkala???
@Anonymní píše:
Ahoj..tady ta několikátá anonymní ze včerejška..přítel se po týdnu vrátil a pozval mě na koncert. Viděla jsme ten den i ´milence´..Na cestě za ním jsem hodně přemýšlela a rozhodla se, že to stačilo a končím s milencem, už jsem mu ani neodepsala. S přítelem to bylo zezačátku divný, hodně se na mě těšil, pořádat mě hladil a držel a všiml si, že jsem jináPo hodině jsme se už dala dohromady a zas ho viděla tak, jak dřív..Večer a noc jsme si užili a já jsem ráda, že to tak dopadlo, bála jsme se že už ho nemiluji.
To je super
vaz si toho co mas a z milence si vem ponauceni ![]()
@Pajaxxx co chceš zkoušet, zinscenované slovní napadení, za které ti vpálím názor???
no nahlásit mě pak můžeš ty, na urážení ![]()
@Pajaxxx píše:
napis mi to klidne do soukromych zprav, jestli se stydis, sice nevim jak to tu funguje ale rad si to prectu:) ja jsem vazne rad kdyz se neco dozvim bez nejake ohleduplnosti. Porad lidem rikam: hezky na rovinu a drsne… a stejne se vetsinou chovaji tak pokrytecky slusne az mi z toho ukapne slza.
Hmmm ta v trenkach co
![]()
Bacha na nej, loudi SZ ![]()
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx my si ale píšem o úplně něčem jiném chlapče se @sissi79 to neva… jo já ti to napíšu bez obalu a pak mi zablokují po nahlášení, že
Ti by nedal, by videl to toco odeme
to mu strach nedovoli
![]()
@sissi79 píše:ja jsem submusivni pouze v sexu, jinak jsem pravy opak
jdu si hodne za svym, primo
nenecham si nic libit.. Jen tam kde je mi to uz velmi ukradene neplytvam energii a myslim si svoje
A dekuji
presna moje exmilenka, ta dokonce chtela abych… dal to nemuzu napisat aby jste me zase nepomluvili ze zverejnuji neco na nekoho..
.
@chebskamaminka píše:
@sissi79 není začjá myslela, abyste to zkusili naopak, aby si chlapec uvědomil, že v reálu to tak půjde taky - tak aby si na to u sexu zvykl a pak mu to nedělalo problémy, že by jsi třeba taky mohla mít své názory, nebo nedej bože sama rozhodovat
![]()
to by nebyl dobry napad
bych ho mohla i umlatit
![]()
@chebskamaminka píše:
@sissi79 jen cizím holkám na emiminu, žemiminochodem, kde máme pusinu1 už jsem jí dlouho nepotkala???
Ja tsky nevim kde se coura
se po ni slehla zem ![]()
@sissi79 píše:
to by nebyl dobry napadbych ho mohla i umlatit
![]()
to už je riziko
hele nějaké „odstíny šedi“ proběhly i u nás po té nevěře a podívej, můj chlap žije
![]()