Nevím, co dál. Chce interrupci :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10206
15.1.17 22:19

@smurfka Jo tak :lol: :lol:
No, k memu překvapeni ne. Anonymní po bitvě s Gosi vzala roha a ostatní zřejmě usoudily, ze tady je debata zbytečná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.1.17 22:21
  • Citovat
  • Upravit
573
16.1.17 08:28
@smurfka píše:
nejde o to jak tomu říká zákon..
jde o to jak to vnímá každá z nás..
někdo si myslí že je to dítě, hned jak počurá papírek a pro něho to vražda je..
někdo vnímá dítě až od určitého tt a pro něho to vražda není..
tady se ted nemluví o zákoně..ale o pocitovém vnímání každé z nás..

No však ano, tak holt respektujte, že ne každý to tak vnímá, co je na tom tak těžkého? Říkat někomu, kdo jde na přerušení těhotenství, že je vrah je opravdu ohleduplné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.1.17 09:05
@morgana1 píše:
Chachá, tak hodně štěstí při hledání pitomce, kterej ti na tohle přistoupí. Troufnu si říct, že jich bude nula nula prd.

chlap, kterej nechce děti a tak je nedělá, je pitomec? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.1.17 09:09
@Jaynak píše:
No však ano, tak holt respektujte, že ne každý to tak vnímá, co je na tom tak těžkého? Říkat někomu, kdo jde na přerušení těhotenství, že je vrah je opravdu ohleduplné.

přerušení těhotěnství? ono se to těhotenství pak dá obnovit, jo? není to náhodou ukončení těhotenství, tudíž ukončení života a vražda? no a pokud nějáká v pohodě zabije svoje dítě, zas taková cíťa to nebude… a jinak plod splňuje všech šest znaků živých organismu, takže debata o tom, jestli to je, nebo není dítě je zbytečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.1.17 09:32
@morgana1 píše:
@Gosi Jo, debata s tebou je fakt zbytečná. Jsi bigotní fanatička. Naštěstí vás takových moc není a jsem za to moc ráda, že nemůžete ničit životy jiným ženám. Tím bych to ukončila.

jj, hlavně, že se nechraňte a pak si choďte po vejškrabech a zabijejte svoje děti… a o zodpovědných a schopných lidech si dál myslí, že jsou fanatici a že svými jen názory, narozdíl od reálnýho skutku ukončení, ničí jiným životy :potlesk: nejít o životy, jsou tvoje názory fakt ftipné… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
16.1.17 09:44

@Gosi Jsi jako kolovratek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20782
16.1.17 09:52

Dobrý den,

smazala jsem některé příspěvky, které obsahovaly vzájemné invektivy, nebo reakce na ně.

I přesto, že se jedná o citlivé téma, prosíme držte se pravidel a na invektivy v diskusi nereagujte.

Přeji pěkné pondělí,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.1.17 10:16

@Gosi můžu vědět jaký je tvůj názor na současnou legislativu ohledně UPT?

• Citovat
  • Upravit
5808
16.1.17 11:31
@Mango_Lassi píše:
@Gosi můžu vědět jaký je tvůj názor na současnou legislativu ohledně UPT?

To je asi druhotnej problem… ze neck povoluje zakon, jeste neni nic, co by lidi nutilo to dodelat a jestli by byl jako jedinej efekt zmeny plny popelnice a nasledne vezeni(zase asi ne veechno by se v tom mnozstvi dalo dopatrat…) tak to je celkem jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.1.17 11:34
@Gosi píše:
To je asi druhotnej problem… ze neck povoluje zakon, jeste neni nic, co by lidi nutilo to dodelat a jestli by byl jako jedinej efekt zmeny plny popelnice a nasledne vezeni(zase asi ne veechno by se v tom mnozstvi dalo dopatrat…) tak to je celkem jedno…

nechápu. Na to názor nemáš? Můžeš odpovědět nějak srozumitelně, jak se stavíš k tomu, že je u nás legální přerušení těhotenství do určitého týdne?

• Citovat
  • Upravit
5808
16.1.17 11:39
@Mango_Lassi píše:
nechápu. Na to názor nemáš? Můžeš odpovědět nějak srozumitelně, jak se stavíš k tomu, že je u nás legální přerušení těhotenství do určitého týdne?

Co nechapes, nelibi se mi zakon, nelibi se mi, ze lidi, kteri maj zivotu a zdravi pomahat jsou placeni a maj v popisu prave zabijeni deti, nelibi se mi, ze matky zustanou za zabiti ditete nepotrestany… ale celkem je to jedno, zenska co chce zabit svoje dite, pokud to nestihne, nebo nema na zaplaceni to holt resi az po porodu, tak je jedno jestli to dite zabije o pul roku driv nebo pozdeji, vadi mi to, ze ho zabije, to uprava legislativy nijak neresi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.1.17 11:46
@Gosi píše:
Co nechapes, nelibi se mi zakon, nelibi se mi, ze lidi, kteri maj zivotu a zdravi pomahat jsou placeni a maj v popisu prave zabijeni deti, nelibi se mi, ze matky zustanou za zabiti ditete nepotrestany… ale celkem je to jedno, zenska co chce zabit svoje dite, pokud to nestihne, nebo nema na zaplaceni to holt resi az po porodu, tak je jedno jestli to dite zabije o pul roku driv nebo pozdeji, vadi mi to, ze ho zabije, to uprava legislativy nijak neresi…

takže se radis mezi to 1% co by potraty úplně zakázali?

• Citovat
  • Upravit
148178
16.1.17 11:52
@Gosi píše:

A proč jenom matky když u zplození byli dva? Vem si příklad zakl. tohoto vlákna, tady jí nutí muž…on je dle mého taky na vině, a možná i větší než ta žena sama, která musí to podstoupit přímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.1.17 11:54
@Mango_Lassi píše:
takže se radis mezi to 1% co by potraty úplně zakázali?

To jedno procento stare 10 let? Ano, potraty z blbosti by byt nemely, pokud by tam byla fyzicka, nebo psychicka indikace, je to neco jineho, ale ani tam by to nemuselo bejt prvni reseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí