Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cuddy argumentuje to tím, že jsem jeho přítelkyně a tedy je logické, že by ta pomoc měla příjít ode mne a ne od ségry. Nelíbí se mu, že mám peníze po babičce a nedám je na ten dluh. Dělá mu to prostě zle…
@Cuddy je neskutečné, že se ještě tváří, že on je v právu a hraje si na uraženého. Prostě vůbec se mnou nekomunikuje, přitom by to mělo být naopak…
@bundik - ve fungujícím vztahu by to tak být mělo, že jeden pomáhá druhému.. ale váš vztah fungující není..
@bundik Cele je to proste o tom, ze sestre by to musel vracet. Nenech se premluvit, ani v manzelstvi, kde se dle zakona skutecne bere, ze tvoje dluhy = moje dluhy, neni dedictvi predmetem spolecneho jmeni. Natoz ve vztahu, kde ti partner rika, at se seberes a jdes.
Uz jsi mu rekla, ze mu penize nedas, at vyuzije sestrinu nabidku?
Příspěvek upraven 06.12.14 v 08:15
Tak mu to řekni, že mu nic nedáš, ať si to domluví se ségrou a pak nám přijď napsat co ti řekl.
@bundik píše:
@Cuddy argumentuje to tím, že jsem jeho přítelkyně a tedy je logické, že by ta pomoc měla příjít ode mne a ne od ségry. Nelíbí se mu, že mám peníze po babičce a nedám je na ten dluh. Dělá mu to prostě zle…
Mu rekni, ze uz je nemas, ze jsi je na pulku rozdelila detem na sporici ucet a ze si je muzou vybrat az oni v 18ti letech
bude cumet
vyzirka!
@bundik Na koho je hypoteční úvěr, kdo je zapsán jako vlastník nemovitosti na katastru, dluhy jsou skutečně jen přítele, nebo se zadlužil kvůli společné domácnosti?
@Cuddy ano, to už jsem mu říkala a řekl mi, že ať nečekám, že si půjčí od ségry. Prostě to nechá tak, jak to je a od ségry si půjčovat nebude. No a když jsem se ho zeptala na důvod, tak jen řekl, že přece já peníze mám…Jo, jo, přesné. Vyžírka.
@Hanka79 A neslo by jednat naprimo, je nutne se za neco schovavat? Napr. Promin, je mne to lito, ale toto jsou penize po moji rodine a tobe je nedam. Tve dluhy pomaham splacet jiz X let, ted sestra nabizi, ze by ti castku pujcila, tudiz bychom nesplaceli uroky a dost bychom usetrili. Samozrejme te mam moc rada, chci byt s tebou, ale obcas tve reci jsou takove, ze si nejsem jista, zda ty chces byt se mnou a proto si penize z dedictvi necham. Samozrejme dokud budeme spolu, dluh vuci tve sestre ti budu pomahat splacet jako doposud.
Nebylo by to takto lepsi? Clovek by si pak mohl sebe vic vazit, i ten druhy by byl prekvapeny, ze jeho partner sebou zase tak orat nenecha a mohlo by to pomoci i vztahu. At v jeho pokracovni ci jeho konci.
@bundik - máš kam s dětmi jít? Jak jsou staré? on asi čeká, že až přijde upomínka, zaplatíš to..
Kolik byl vůbec ten dluh, že ho splácí tak dlouho? To si kupoval barák? A kolik zbývá ještě doplatit?
@blecha72 Dluhy jsou jen přítele, ale staví se k tomu tak, jak kdyby byli moje…Nestačí mu, že nám moje rodina pomohla.
@PetraJ Taky se výše ptám, ale tyhle otázky asi zakladatelka slyšet nechtěla