Nevím si rady s mámou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
23.9.22 16:06
@Anonymní píše:
Chtěla bych opravdu moc poděkovat všem za reakce. Příští týden mám domluvenou schůzku s bývalou spolužačkou, tak nechci odjíždět uplně hned, ale už jsme volali s manželem, že příští víkend pro nás přijede. Teď mě uplně vytočila, přišla z práce, já jsem fotila nějaké věci, které bych chtěla prodat přes bazar a ona na mě začala zvýšeným hlasem, že mám jít dělat něco užitečnějšího, že je všude bordel (pouklízené i navařené mám). Já jsem se naštvala a řekla jsem jí ať po mne konečně přestane držkovat. Načež na mě začala řvát, že ona by se tak s její mámou nikdy nebavila. Tak jsem jí řekla, že když jsem tak špatná, že příští týden odjedeme s manželem a hotovo. Řekla mi, že jí ale dám nějaké peníze za to, že jsme se tady půl zimy zehřívali. (Vždy když jsme šly spolu do obchodu, tak jsem se snažila celý nákup platit já, navíc jí dosloužil notebook a my jsme jí v květnu koupili nový za 13 000).
Manžel je úžasný chlap, jeho rodiče se s ním nebaví a bohužel nemají ani zájem o naši dcerku, takže si uvědomuje, že má jen nás. Opravdu si ho za to vážím a on to ví.

A máme to tady! Nakonec jsi se tam ještě ty zadarmo válela…
Tak stačilo!!! Vem malou a hurá domů! Na tvém místě nejen, že bych mámě žádné peníze nedávala, ale velmi bych zvážila vůbec nějaký kontakt.
Chápu, že je to máma, ale její výhružky čímkoliv bych vůbec vážně nebrala. Ne opravdu si nic neudělá. Opravdu nezemře žalem ani nic podobného.
Jediné co je reálně možné, že až přijedeš za pár měsíců tak tě na ulici nebudou zdravit lidi. Protože maminka tě vylíčí v barvách, že pes by od tebe kůrku nevzal.
Prosím žijte s rodinkou vás vysněný život!!! Tvoje máma je tam kde je svou vinou. Za to ty odpovědnost neneseš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16438
23.9.22 16:24

Takže tam budeš ještě týden v pekle, poslouchat vzdechy a útoky. Bude si ted vylívat zlost. Kamarádku bych oželela a jela domu zítra. Já ti nerozumím, proč příští týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
23.9.22 16:37
@tulipán píše:
Takže tam budeš ještě týden v pekle, poslouchat vzdechy a útoky. Bude si ted vylívat zlost. Kamarádku bych oželela a jela domu zítra. Já ti nerozumím, proč příští týden?

Svatá pravda! Taky nechápu co tam chceš ještě týden dělat! Aby tě matka ještě za ten týden zase nezpracovala a ty jsi nevolala manželovi, že to ještě odložíte. Jeď už tento víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
23.9.22 16:49
@Anonymní píše:
Chtěla bych opravdu moc poděkovat všem za reakce. Příští týden mám domluvenou schůzku s bývalou spolužačkou, tak nechci odjíždět uplně hned, ale už jsme volali s manželem, že příští víkend pro nás přijede. Teď mě uplně vytočila, přišla z práce, já jsem fotila nějaké věci, které bych chtěla prodat přes bazar a ona na mě začala zvýšeným hlasem, že mám jít dělat něco užitečnějšího, že je všude bordel (pouklízené i navařené mám). Já jsem se naštvala a řekla jsem jí ať po mne konečně přestane držkovat. Načež na mě začala řvát, že ona by se tak s její mámou nikdy nebavila. Tak jsem jí řekla, že když jsem tak špatná, že příští týden odjedeme s manželem a hotovo. Řekla mi, že jí ale dám nějaké peníze za to, že jsme se tady půl zimy zehřívali. (Vždy když jsme šly spolu do obchodu, tak jsem se snažila celý nákup platit já, navíc jí dosloužil notebook a my jsme jí v květnu koupili nový za 13 000).
Manžel je úžasný chlap, jeho rodiče se s ním nebaví a bohužel nemají ani zájem o naši dcerku, takže si uvědomuje, že má jen nás. Opravdu si ho za to vážím a on to ví.

Tak teď se ta chudinka stará paní odkopala v plné své kráse.
Okamžitě pryč!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
23.9.22 17:36

Mas to v hlavě pomotané. Mas dceru. Jsi matka. Otci dlouhou dobu odpiras jeho dítě. Dítěti odpiras otce. Manželovi odpiras sama sebe. Vzapamatuj se a odjed ihned. Tvoje matka stará není, ale je manipulantka. Jenže ty mas prvotní odpovědnost úplně jinde. Tak se podle toho začni chovat. Chovas se hrozne hlavně k dceři a manželovi.

• Citovat
  • Upravit
5757
23.9.22 17:39
@sahrazad1 píše:
Mas to v hlavě pomotané. Mas dceru. Jsi matka. Otci dlouhou dobu odpiras jeho dítě. Dítěti odpiras otce. Manželovi odpiras sama sebe. Vzapamatuj se a odjed ihned. Tvoje matka stará není, ale je manipulantka. Jenže ty mas prvotní odpovědnost úplně jinde. Tak se podle toho začni chovat. Chovas se hrozne hlavně k dceři a manželovi.
:nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
23.9.22 18:44
Citace] @Anonymní píše:

Chjo, toho jsem se trochu bála. Teď budeš mít týden u matky peklo. Na tu schůzku vem dítko raději s sebou, nebo ji v tvé nepřítomnosti bude hustit do hlavy, že už se neuvidí, že babička bez vás umře a další nesmysly. Jsem od přírody pesimista, takže vidím spíš ty černé scénáře. Pokud chce peníze, tak ať prodá darovaný notebook. Zakladatelko, připrav se na tvrdý psychický nátlak, za chvilku ji ty peníze pustí, ale začne to hrát na citové vydírání. Přeji hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
23.9.22 20:25

Vykašli se na spolužačku a jeď hned zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.9.22 20:45

Já bych teda tu spolužačku nezazdila a vydržela to do příštího týdne. Ale už si pomalu začala balit a řekla to dceři. Vydržela jsi to nepochopitelně dlouho. Já bych asi třeba dost fyzicky trpěla, že neusínám vedle svého manžela. Prostě by mi chyběl jako chlap :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.22 20:51

@Karinkas Ano, přesně to říká. Že si najdu práci tady a že malá sem může chodit do školky (manžel by v okolí takovou práci nenašel).

• Citovat
  • Upravit
18149
23.9.22 20:53
@Anonymní píše:

Spolužačka je ti přednější než manžel a svůj klid? 8o
Jestli jsi spolužačku nestihla za těch 9 měsíců, co tam jsi, ještě vidět, tak si myslím, že se bez toho už obejdeš. A ona z toho taky brečet nebude, to mi věř. Ta má určitě svoji rodinu a své zájmy a kvůli schůzce s tebou by si určitě život nekomplikovala.
Hledáš zástupné problémy, proč nemůžeš odjet hned.
Zavolej manželovi, ať přijede už zítra. Neoodaluj to, zabojuj se svým strachem a odjeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.22 20:54

@Russet Manžel mi strašně chybí, náhrada je pro mne dcera, která spí se mnou v posteli a já samozřejmě od mámy a dalších příbuzných poslouchám kritiku, že má dcera spát v postýlce a ne v posteli (postýlku má tady taky).

• Citovat
  • Upravit
2659
23.9.22 21:02
@Anonymní píše:
@Karinkas Ano, přesně to říká. Že si najdu práci tady a že malá sem může chodit do školky (manžel by v okolí takovou práci nenašel).

Je mi jasné, že ti to říká. K tomu aby tvoje máma mohla být generál potřebuje vojsko. Ty vůbec neuvažuj o tom, že tam zůstanete. Naopak čím dál budete tím lépe. Opravdu nenech zničit život tobě ani tvé rodině!!!
Držím pěsti ať to zvládneš! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.22 21:02

@bigl Tak nakonec odjíždíme už v pondělí ráno, manžel přijede v neděli. Asi 2 hodiny zpět mi dokonce vyčetla, že v roce 2017 jsme jim nepřivezli ani žádný suvenýr ze svatební cesty. :nevim: (Přitom se snažím vždy z vyletů něco vozit, ale tady jsme holt asi zapomněli. Vůbec jsem si to nepamatovala.
Začala mít i dost narážky na manžela a to opravdu nechci, aby dcerka poslouchala. Manžel si to nezaslouží, je to opravdu hodný chlap, který by za nás dýchal.

Jinak samozřejmě vím, že jsem jí nemusela říct, ať na mne přestane držkovat. Takové slovo jsem nemusela použít, ale už jsem se opravdu vytočila jak mě pořád sekýruje. :(

• Citovat
  • Upravit
2659
23.9.22 21:05
@Anonymní píše:
@Russet Manžel mi strašně chybí, náhrada je pro mne dcera, která spí se mnou v posteli a já samozřejmě od mámy a dalších příbuzných poslouchám kritiku, že má dcera spát v postýlce a ne v posteli (postýlku má tady taky).

To kde spí tvoje dítě je jen a jen tvá a tvého manžela věc!
Je nejvyšší čas přestat být tou hodnou holčičkou! Máš svůj život a svou rodinu. A opravdu nikdo nemá právo ti dirigovat život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová