Nevíme si rady a dcerou, nějaké nápady z venčí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.6.22 15:43

Co si budeme povídat, puberťáci jsou smradi. :lol: Jak děti nebiju, tak říct mi ratolest, že jsem kráva, chytne jednu z otočky.
Nemáme štávu a buchtu a ty to chceš? Jdi si to koupit nebo pij a jez, co je. Nezájem. Nenechte se vydírat. Dáváte jí v tomhle moc pozornosti a ona s vámi mává. Na to, že nebude jíst a pít, dokud nebude šťáva a buchta, bych jí řekla, že ok a šla si po svým. Dobrovolně hlady ani žízní neumře, to se neboj.

• Citovat
  • Upravit
5772
26.6.22 15:45
@Anonymní píše:
Co si budeme povídat, puberťáci jsou smradi. :lol: Jak děti nebiju, tak říct mi ratolest, že jsem kráva, chytne jednu z otočky.
Nemáme štávu a buchtu a ty to chceš? Jdi si to koupit nebo pij a jez, co je. Nezájem. Nenechte se vydírat. Dáváte jí v tomhle moc pozornosti a ona s vámi mává. Na to, že nebude jíst a pít, dokud nebude šťáva a buchta, bych jí řekla, že ok a šla si po svým. Dobrovolně hlady ani žízní neumře, to se neboj.

To neměl být anonym, pardon 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
26.6.22 15:46

Pohled z venku:
Není to, co má dcera rada? Dej ji peníze a ať jde nakoupit. Vůbec nechápu, co se s tím babrat.

• Citovat
  • Upravit
15113
@Anonymní píše:
Nejely jsme já a dcera. Tohle se snažíme dodržovat. Manžel jel se sourozenci. Problém je že ona má i tak pocit že vyhrála že já kvuli ní trcim doma.

Ted ještě konkrétně k tomuhle, proč jste jí nenechali doma samotnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5772
@Anonymní píše:
Nejely jsme já a dcera. Tohle se snažíme dodržovat. Manžel jel se sourozenci. Problém je že ona má i tak pocit že vyhrála že já kvuli ní trcim doma.

Taky že vyhrála. Proč ty trčíš doma? Zůstala by doma sama, frajerka, bez elektroniky a se seznamem domácích prací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.6.22 15:48

Nauč ji, ať si udělá buchtu v hrnku v mikrovlnce. To je rychlé. Zvládne to i puberťačka. Příště nemusí dělat scény, že chce sladkou snídani. K tomu ovoce. Teď je ho plno. A má krásnou sladkou snídani.

Příspěvek upraven 26.06.22 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
26.6.22 15:52
@Anonymní píše:
Takže tvoje ráda je dát dceru do dětského domova. To si děláš srandu. :zed: Možná se radši nevyjadřuj, normální nejsi především ty. Kolik dětí jsi vychovala? Kolik jich máš v pubertě?

Moje rada zní - jdi ven na sluníčko, když z nudy píšeš bláboly na internet ty hvězdo. Už jsi to přehnala. Když trolíš, musíš myslet na to, abys to nepřehnala a dalo se tomu věřit. A k tvé otázce - děti mám už dospělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
26.6.22 15:53
@Anonymní píše:
Protože nepije a mám o ní strach.

Ona by se napila, sotva by jste vystrčili nos z bytu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42758
26.6.22 15:53
@Anonymní píše:

Ano. Měla jsi jet taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.22 15:54
@truelly píše:
Nechci vědět, co si dovoluje ve škole, když Vás má takhle pod palcem. Ta by chytla a nejen facana. :zed:

Budeš se divit, ale většinou děti prudí doma rodiče a ve škole jsou svatoušci, tam jim to ten tlak okolí nedovolí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.22 15:56
@Anonymní píše:
Ano, takto to u nás není. Mazlime ji, hladime, že ji milujeme ji říkáme minimálně jednou denne, před spaním, ale často i jen tak. Fyzické tresty jsou výjimečné, ale uznavam že u ní jsme zkusili i to, protože nám nefunguje nic.

Fyzickými tresty člověk nic nedosáhne, maximálně, že bude hodná, protože z vás má strach. Ale jestli je u vás vše v pořádku a vy nevíte, z čeho její chování pramení, pak zkuste psychologa, třeba na to přijde. Držím vám palce.

• Citovat
  • Upravit
69125
26.6.22 15:57

Jedenáctiletý dítě bych v klidu nechala doma a jela si užívat bez něj. Možná to bude spolehlivější cesta, aby pila - před tebou to udělat nemůže, když hrajete hru kdo s koho. Jakmile zmizíš, bude pít a jíst, dokud bude mít hlad a žízeň. Zatímco v současné situaci ty hraješ starostlivou maminku, která se obětuje, aby dítě náhodou nezkolabovalo, a ona se v duchu raduje, jak to to nandala, a jediné, co jí stačí dělat, je PŘED TEBOU nepít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
26.6.22 15:58
@Anonymní píše:
Protože nepije a mám o ní strach.

Ona by žízní doma opravdu neumřela ;)

Chyba je vůbec se s ní pouštět do takové ječící akce, to je fakt velmi špatně, šoupni spratka do pokoje. Až bude mít hlad a žízeň, ať si vyleze pro to co je doma. Nic víc k řešení tam není.

Nezvedat hlas, nehádat se. Ona je pak ukřivděná a v duchu vyhrává. Prostě tohle vůbec nesmíte dopustit. Chceš tyatr? Předváděj ho plyšákům.

• Citovat
  • Upravit
32281
26.6.22 16:04

@Mayaa007 Můj poslední syn to tak taky má…jedem pořád dokola to samé…ale tohle by si nikdy nedovolil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí