Nevíme si rady a dcerou, nějaké nápady z venčí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3812
26.6.22 16:49
@Anonymní píše:
Já už to asi nebudu víc rozpitvávat. Jak vidím jsme neschopní rodiče a budeme se s tím muset poprat sami. Čekala jsem nějaké rady k věci kterých pár přišlo a maminky s podobnými problémy (určitě jich je hromada), ale sem asi nepisou, protože by to schytaly.

Nečetla jsem to celé, ale předpokládám, že dceruška je jedináček a vy jste starší rodiče. Takhle orat jinými rodiči, kteří by ji od malička důsladně vedli, by si nedovolila. Teď je již jediná rada, neskákat podle ní, jak si pískne. Nechat ji o žízni i bez jídla, když milostivá trucuje. Podívej se na to její chování s odstupem, ona vám nadává deb a krá a vy jí lítáte ještě pro sirup, aby se milostivě napila. Pokud nezměníte radikálně svůj přístup k ní, tak si s ní ještě užijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32281
26.6.22 16:55

@Kipa22 ale děti hranice potřebují…vzbuzuje to v nich i jistotu a bezpečí…že sami ví, co můžou a co ne…tak to je…to fakt není o kriminále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32281
26.6.22 16:56

@_.Emilyyy Nic si z toho nedělej, já bych ty palačinky taky udělala :mrgreen: od toho jsem máma…udělám je ráda…ale ne po takové scéně…to bych je klidně nechala hladovět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.22 17:05
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy Nic si z toho nedělej, já bych ty palačinky taky udělala :mrgreen: od toho jsem máma…udělám je ráda…ale ne po takové scéně…to bych je klidně nechala hladovět…

Ja si myslim, ze by si stacilo mit to tak, ze rodice nejsou zadni zli monstra s kteryma je potreba agresivne bojovat :D. A to same plati i o detech, ze rodice s nima nemusi bojovat :)
Ale proste, ze v klidu se da najit vzdy, at se nejak vyhovi. Vsak tohle agresivni nenavistny sceny musi byt narocny i pro to dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32281
26.6.22 17:12

@_.Emilyyy No každé dítě je jiné…a je pravda, že pokud má takovou povahu, tak prostě potřebuje přitáhnout a musí vědět, že si to k tobě nesmí dovolit…máme to v rodině…s mámou je na nože, katastrofa…je drzá, útočná…ale je fakt, že jí máma prostě nepodrží, když o něco jde…u mě byla odjakživa zlatá, je to moje princezna a nikdy by si na mě nic nedovolila…já jsem ale úplně jiná, dost přísná…ale to ona ví odmala…že já takové projevy netoleruju…a to jsem jí měla x krát sebou na dovolené a pod…zlaté dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.6.22 17:12
@_.Emilyyy píše:
Ty jsi nikdy nevyhovela diteti s trosku ustupkem?

Když si o to dítě slušně řekne a mě se chce.
Ale jako fakt není mou povinností v neděli ráno dělat palačinky…
Takže když se mi chtít nebude, tak pokud na těch palačinkách bude trvat, tak si je bude muset udělat samo.
A praxe ukazuje, že pokud dítě musí vyvinout úsilí s navíc to nebude teď hned, rádo si nakonec nalije jen mlíko na cornflakes. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.22 17:20
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy No každé dítě je jiné…a je pravda, že pokud má takovou povahu, tak prostě potřebuje přitáhnout a musí vědět, že si to k tobě nesmí dovolit…máme to v rodině…s mámou je na nože, katastrofa…je drzá, útočná…ale je fakt, že jí máma prostě nepodrží, když o něco jde…u mě byla odjakživa zlatá, je to moje princezna a nikdy by si na mě nic nedovolila…já jsem ale úplně jiná, dost přísná…ale to ona ví odmala…že já takové projevy netoleruju…a to jsem jí měla x krát sebou na dovolené a pod…zlaté dítě…

Ale tak k rodicum se proste deti chovaji jinak.
Ma dcera taky takova obcas takova byla(a sama ted jako vi a priznava to, ze k tomu
zadny duvod nebyl :D ), ale i utocne a drze dite, potrebuje vycitit rodicovskou lasku a oporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.22 17:22
@Svistice píše:
Když si o to dítě slušně řekne a mě se chce.
Ale jako fakt není mou povinností v neděli ráno dělat palačinky…
Takže když se mi chtít nebude, tak pokud na těch palačinkách bude trvat, tak si je bude muset udělat samo.
A praxe ukazuje, že pokud dítě musí vyvinout úsilí s navíc to nebude teď hned, rádo si nakonec nalije jen mlíko na cornflakes. ;)

Udelat diteti v nedeli rano palacinky a udelat mi tim radost mi prijde jako uplne ta nejmensi malickost, kterou mu rada dopreju..
Samozrejme kdyz ty palacinky budou v nejake zdravejsi forme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32281
26.6.22 17:23

@_.Emilyyy jenže v tomhle případě se to bohužel vynahrazuje materiálními statky, nikoliv citovou podporou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32281
26.6.22 17:24

@_.Emilyyy Já klidně udělám palačinky v prasečí formě…mají je rádi s nutelou…klasické palačinky…já s marmeládou…a nech toho nebo si je budu muset udělat, děláš mi fakt chutě :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.6.22 17:24

@_.Emilyyy No když si budu chtít v neděli pospat nebo mít chvilku s manželem, tak jim v sedm ráno fakt palačinky dělat nepůjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.22 17:26
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy jenže v tomhle případě se to bohužel vynahrazuje materiálními statky, nikoliv citovou podporou…

Ta citova podpora je nejdulezitejsi..materialni statky jsou tresnicka na dortu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32281
26.6.22 17:27

@_.Emilyyy Souhlasím…špatné je, když to někdo nevidí a vysvětlit se mu to nedá…odnesou to fakt ty děti, bohužel…mám to x let před očima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.22 17:27
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy Já klidně udělám palačinky v prasečí formě…mají je rádi s nutelou…klasické palačinky…já s marmeládou…a nech toho nebo si je budu muset udělat, děláš mi fakt chutě :cert: :mrgreen:

U nas jede fitness strava, u nas je to drsne :mrgreen:.

Ale tak si udelej radost :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
26.6.22 17:38
@Anonymní píše:
To myslíš vážně, nebo ironicky? Ona opravdu jinak hodná je. Jen paličatá když si něco umane a zkousi to jenom na nás.

Neni hodna, je to spratek, velkej spratek, jestlize v jedenacti letech vriska na tatu, ze je de.bil, tak je to nevychovanej spratek a ne hodne dite. Cim driv si to pripustis, tim driv to muzes zmenit. Mam stejne starou dceru, tohle na me vriskat, mela by doma brutalni vojensky rezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí