Nevíme si rady a dcerou, nějaké nápady z venčí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
26.6.22 16:29
@_.Emilyyy píše:
Tak evidentne je zvykla, ze jedete hodne sladke. Tak je to sok asi no.
A tak asi by stacilo ji udelat palacinky, livance..

Proč by ji je měla dělat máma? Jestli chce děcko palačinky k snídani, nechť si je udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
26.6.22 16:32

Přijde mi, že jste fakt v tom přístupu úplně zmatení. Na jedné straně ji podrstrojujete, nejste duslední a na druhé straně vyhrozujete fackami, řvete po sobě, vyliješ na ni pití. Já bych začala z druhého konce úplně a byla by vojna. Nabídnu alternativu (jídlo, cokoliv o čem bude problém) nechceš ok, nejíš nebi si nějak poraď. Čím víc bude po vás ječet, tím delšího bude mít zaracha /zákaz mobilu apod. Ale opravdu dodržela striktně. Víc bych se s ní fakt nebavila a dala ji jasně najevo, že se chová sakra přes čáru. Jakmile by se stalo zase něco podobného jako vyflusnutí pití, tak nad ní budu stát tak dlouho dokud to neuklidí sama a ještě by k tomu dostala záchod. Taky jsem myslela, že to je tak 14ti léta puberťačka a ona s vámi cvičí taková malá. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
26.6.22 16:32
@Svistice píše:
Proč by ji je měla dělat máma? Jestli chce děcko palačinky k snídani, nechť si je udělá.

Přesně. :nevim: do obchodu si taky zvládne zajít sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
26.6.22 16:33
@Anonymní píše:
Já už to asi nebudu víc rozpitvávat. Jak vidím jsme neschopní rodiče a budeme se s tím muset poprat sami. Čekala jsem nějaké rady k věci kterých pár přišlo a maminky s podobnými problémy (určitě jich je hromada), ale sem asi nepisou, protože by to schytaly.

Dostala jsi řadu velmi konkrétních rad včetně rad několika ženských, které přiznaly, že postupovat stejně jako ty, mají doma to stejné. Co se ti nelíbí? Když napíšeš, jak skáčeš, jak dceruška píská, tak to schytáš a právem, co jsi jako čekala? Normální ženská by se chytla za nos a dala si předsevzetí, že odteď to povede jinak.

A co chceš vlastně po své nedospělé, emočně nezralé dceři, když ty, dospělá máma od dítěte, chceš názory a rady, dostaneš jich plné hrsti a stejně se jen urážíš a nejsi schopna ani nejmenší sebereflexe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13305
26.6.22 16:34
@Anonymní píše:
Já už to asi nebudu víc rozpitvávat. Jak vidím jsme neschopní rodiče a budeme se s tím muset poprat sami. Čekala jsem nějaké rady k věci kterých pár přišlo a maminky s podobnými problémy (určitě jich je hromada), ale sem asi nepisou, protože by to schytaly.

Jako neschopní jste, to vidíš sama…a to, že tou svou opičí láskou tu vaší dceru poškozujete, je taky fakt… Strašně jí tím vaším přístupem škodíte, a i proto se ona chová takhle… Je mi jí líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
26.6.22 16:38
@Anonymní píše:

Ale vždyt vy si ty problémy vyrábíte sami.At si jí co chce, pokud to nejsou zrovna třeba brambůrky k snídani, ale at si to sama obstará, nebo udělá. Velká je na to dost. Dobrá rada je i to, že si může sama palačinku vyrobit, ty jí můžeš jen radit a ještě máte doma zábavu a nějakou společnou činnost. Holka bude mít radost, že byla užitečná i bráchům a domácí pohoda je na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.22 16:38
@Anonymní píše:

Taky si chces dosahnout sveho no :).

Ja teda vidim nejvetsi problem, ze ze vsech vas tri jde hrozna vzajemna agresivita, tak to je proste na dalsi sceny v te toxic atmosfere, jak delane

Příspěvek upraven 26.06.22 v 16:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
26.6.22 16:39

Tady moc rad nedostaneš, jen sodu od vědoucích dokonalých matek, které nevidí dál než na špičku svého nosu. Miluju, když tu matky píšou, že musíš dávat hranice a nesmíš povolit. Copak je holka v kriminále? Zajímavé je, že nikdy nemluví o lásce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.22 16:39
@Svistice píše:
Proč by ji je měla dělat máma? Jestli chce děcko palačinky k snídani, nechť si je udělá.

Ty jsi nikdy nevyhovela diteti s trosku ustupkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42773
26.6.22 16:42
@Kipa22 píše:
Tady moc rad nedostaneš, jen sodu od vědoucích dokonalých matek, které nevidí dál než na špičku svého nosu. Miluju, když tu matky píšou, že musíš dávat hranice a nesmíš povolit. Copak je holka v kriminále? Zajímavé je, že nikdy nemluví o lásce.

A to se vylučuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.22 16:43

Zakladatelko, a cutis nekdy, ze dcerka ma rada vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42773
26.6.22 16:43
@_.Emilyyy píše:
Ty jsi nikdy nevyhovela diteti s trosku ustupkem?

Kdyby mě slušně požádala, klidně. Kdyby byla sprostá a ječela, nedostala by nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
26.6.22 16:44
@Kipa22 píše:

Vždyt rady dostala vcelku dobré. Holky jí všechny napsaly, že si může holčina zajít příště do obchudu, nebo si něco udělat sama, nebo společně s mámou, a nevznikne taková patová situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.22 16:48
@Havlova píše:
Kdyby mě slušně požádala, klidně. Kdyby byla sprostá a ječela, nedostala by nic.

To je zvlaatni no, ze v 11 si to chce vydupavat takhle.
Ma dcera taky nebyla svata, ale jako vzdy kdyz po nas takhle neco chtela, tak to se umela premenit na zlaticko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí