Nezve on, nezvu já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
19.12.21 22:19
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 tohle si napsala ty, ne já. Pokud je zvaný, tak když přijde ok, pokud zvaný není, tak kam se jako cpe? A sestra nemá co rozhodovat, kdo bude na mých narozeninách.

Tys porad nepochopila, ze zadanych pozvani automaticky plati pro zvaneho plus doprovod. A pokud ne, tak to musi mit nejaky duvod a byt to jasne receno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
19.12.21 22:21
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová ano to chápu. Ale, když on jde na narozeniny mě, je od něj slušnost mě na jeho narozeniny pozvat taky.
Jako nelíbí se mě, že on si klidně napochoduje na moje narozeniny, je v přítomnosti mých narozenin a já na jeho narozeninách nejsem. To je hodně sprosté. :cert:

není. On je na tvých narozeninách jako doprovod sestry. Ten, kdo ti má oplácet pozvání je tvá sestra, a to tak, že pozve tebe + tvůj doprovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.12.21 22:31
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová ano to chápu. Ale, když on jde na narozeniny mě, je od něj slušnost mě na jeho narozeniny pozvat taky.
Jako nelíbí se mě, že on si klidně napochoduje na moje narozeniny, je v přítomnosti mých narozenin a já na jeho narozeninách nejsem. To je hodně sprosté. :cert:

a tvuj pritel zve tvoji sestru na narozeniny?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.21 22:38
@markytka3 píše:
a tvuj pritel zve tvoji sestru na narozeniny?…

Tak když to napíšu, budu se opakovat a někteří napíšou, že jsem jak kolovratek, že to opakuji 20krat.
Uz jsem psala, že on moji sestru zve a nedělá mu to problém. Už jsem to psala, proč se mám opakovat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.21 22:45

Mamka má bratra, ten má manželku a vždy jsme s k nim tetě na narozeniny chodili. Jednou jsem v pubertě nechtěla jít, jaká oslava, zejo? Tak to vnímali jako neuctu. Naši úplně v pohodě chodili tetě na narozeniny i děda s babičkou a nikdy nikdo nic neřešil a neměl problém.
Mamka si vždy s tetou dobře pokecaly a dobře si pokecala i s dědou a babičkou.

Juj, to bylo vždy veselí :dance:
Nezažila jsem, že by teta zvala na narozeniny jen svou rodinu z její strany.

• Citovat
  • Upravit
13197
19.12.21 22:45
@PaníBovaryová píše:
není. On je na tvých narozeninách jako doprovod sestry. Ten, kdo ti má oplácet pozvání je tvá sestra, a to tak, že pozve tebe + tvůj doprovod.

je to marne, je to marne, ona to stejne nepochopi a uz jednoduseji to vysvetlit nejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.21 22:48

A z tatkové strany, ten měl jen bratra, ale měl ze zdravotních důvodů úmrtí, tak odešel na jiný svět když jsem byla malá.

• Citovat
  • Upravit
1557
19.12.21 22:49

@markytka3

Přesně.
Bude se tobtu omilat stokrát, přitom jevto tak jednoduché.
Ať už nezve ani sestru a je klid.
Ale cist takovou blbost na tolika stránkách je už zhovadilost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.21 22:50
@markytka3 píše:
je to marne, je to marne, ona to stejne nepochopi a uz jednoduseji to vysvetlit nejde :-)

Nepochopím, protoze my jsme tetě vzdy na narozeniny šli. Babička s dedou a naši. Co bylo na tom zvláštního?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.21 22:56
@j.a.n.i1 píše:
Jednoduché, na pozvani prijit, sve narozeniny neslavis, tak neni na co zvat a je to. Jen tedy doufat, ze nemas v pribuzenstvu zakladazelku, protože by z toho byla dalsi plamena diskuze o ničem. Asi pujdu radeji rozeslat ta pfka 8)

take mi to prislo jednoduche, i kdyz uz jsem za to dostala sodu… :) Jen po teto diskuzi o etikete jsem si rikala, zda nejsem vyslovene nejak povinna. Ja ale sve narozeniny neslavim, ten vylet atd vnimam jako max - klidne radeji polibek od muze, zbytek muze rozeslat smsku apod. (kdyz zapomenou, je mi to jedno, neprozivam se), dary nikdo posilat nemusi. Posledni roky se resi dost stresujici veci, takze ocenim hlavne klid bez tyatru. :mrgreen:
Vidis, pfko musim stvorit. :srdce:

Příspěvek upraven 19.12.21 v 23:14

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.21 23:13

Zakladatelku docela chapu…mela snahu, ale citi, ze ji svagr nema rad a kdo chce mit na oslave nekoho, kdo ho nema rad?! Ciste pocitove asi nikdo.
Osobne mi prijde, ze klasicke rodinne oslavy jsou stejne na ustupu. Ale zakladatelka, pokud se nepletu, znela jako z Moravy, a tam to asi frci dal. Nebo ziju ja v nejake bubline - vetsina mych kamaradek „slavi“ jen s muzem a detmi. Pokud mluvime o narozeninach kamaradek. Deti vetsi rodinne oslavy mivaji. :nevim: :mrgreen:
Jo a chapu, ze se zakladatelka opakuje. Vzdyt se ji furt ptate na to same. :)
Pokud ma sestra obdobi, ze rype do zakladatelky, tak bych nezvala ani ji. Kdyz ani ona nepozvala. Etiketa cajk, ne?! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21703
19.12.21 23:14
@Anonymní píše:
Mamka má bratra, ten má manželku a vždy jsme s k nim tetě na narozeniny chodili. Jednou jsem v pubertě nechtěla jít, jaká oslava, zejo? Tak to vnímali jako neuctu. Naši úplně v pohodě chodili tetě na narozeniny i děda s babičkou a nikdy nikdo nic neřešil a neměl problém.
Mamka si vždy s tetou dobře pokecaly a dobře si pokecala i s dědou a babičkou.Juj, to bylo vždy veselí :dance:
Nezažila jsem, že by teta zvala na narozeniny jen svou rodinu z její strany.

Ano, manželku - jsi rodina přítele své sestry? Nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
19.12.21 23:57

Zakladatelko, ty musíš brát matroš, to se jen tak nevidí. Ale snad jsi troll nebo ti je 13 roků :P.

Ty musíš to ctrl+c, ctrl+v mít celý opotřebený.

A holky, to je teprve začátek. Počkejte až bude mít někdo z nich svatbu. :mrgreen: :mrgreen:
I když pokud jede zakladatelka stylem, že na doprovod nehraje, tak se budu divit, jestli tam budou mít i někoho jinýho než faráře :mrgreen:.

Hele, zakladatelko, když by přítelův bratr pozval jenom jeho, tak bys zůstala doma? Asi ne, co? A zveš bratra svého přítele na svoje narozky? Který pochopitelně přijde s partnerkou, tak pak musíš ještě na její narozky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.21 05:21

@KimL nevím kde si vyčetla, že partner má bratra. Kde to píšu? Kdyby měl bratra, tak ho pozvu, protože když on zve moji sestru, já bych zvala jeho bratra. A kdyby přišel s partnerkou, kdyby měl, tak ano, ta partnerka by nás měla pak pozvat taky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.21 05:23
@Anonymní píše:
Zakladatelku docela chapu…mela snahu, ale citi, ze ji svagr nema rad a kdo chce mit na oslave nekoho, kdo ho nema rad?! Ciste pocitove asi nikdo.
Osobne mi prijde, ze klasicke rodinne oslavy jsou stejne na ustupu. Ale zakladatelka, pokud se nepletu, znela jako z Moravy, a tam to asi frci dal. Nebo ziju ja v nejake bubline - vetsina mych kamaradek „slavi“ jen s muzem a detmi. Pokud mluvime o narozeninach kamaradek. Deti vetsi rodinne oslavy mivaji. :nevim: :mrgreen:
Jo a chapu, ze se zakladatelka opakuje. Vzdyt se ji furt ptate na to same. :)
Pokud ma sestra obdobi, ze rype do zakladatelky, tak bych nezvala ani ji. Kdyz ani ona nepozvala. Etiketa cajk, ne?! :mrgreen:

Děkuji za pochopení :hug: :srdce: :kytka: přesně tak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová