Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lil Kitkatt píše: Více
Dcera i manžel jsou alergičtí na kočku. Máme kočku doma už 4 roky a manžel nemá jediný projev alergie. Dcera na ní sem tam reaguje rýmou, ale na astma kočka vliv nemá. U lékaře to pravidelně sledujeme. To jen na dokreslení, že ne vždy to musí být problém. Ale se zbytkem 100% souhlasím.
Podle mě jsi neskutečnej sobec. Ona má konečně kočku, kterou chtěla a jestli jí řekneš, že to nedávám, tak když jí dá pryč, tak jí to celý životu bude trapit. Protože s tebou nikdy nemůže mít kočku.
Já bych ti řekla, že si buď zvykne nebo jdi…
@Janhanzelka29 píše: Více
Kdyby ti opravdu zalezelo na jejim zdravi, tak bych to asi chapala, ale o to ti vubec nejde. Opravdu ti to neni blby?
@Justin Case píše: Více
Jo, svet se v zadel obraci, jeden sobec vedle druhyho.
@Janhanzelka29 proboha, ty seš těch plic chytil a hodlas to uhrát na to, že to všecko vlastně děláš pro její dobro?
Pro její dobro tak leda odejdi, protože co s tak nevyzralym jedincem. Můj sourozenec je silný alergiky na kočky a konkrétně ta naše mu nevadí, klidně s ní spí v posteli. Ty budeš jeden z těch, co bude jednou knucet, že se narodilo miminko a ženská ho furt kojí a mazlí, na tebe nemá čas co dřív a nechce ho dát na hlídání k babičce a jet s tebou na wellness víkend. Tohle je mimo, i když se tak chovají rodiče k dítěti - my ti něco slibime, ale rovnou doufáme, že tě to nebude bavit a pak řekněme - já ti to říkal - a budeme z obliga. Jenomže když to ty děti chytne a baví, rodič fakt nemůže říct - ale mně to stejné vadí, tak toho nech. Vůči dítěti si to nesmíš dovolit! Natož vůči dospělý ženský, která by měla být tvou rovnocennou partnerkou. Ona se tak k tobě chová, ty k ní ne. Tak, pěkně prosím, vůbec nepredstirej, že ti jde o její zdraví, protože nejde, ani trochu. Jde ti jen a jen o tvoje vlastní pohodlí.
@arinecka píše: Více
No blbé mi to je. Uvědomuju si, že je to manipulativní. Ale nevim co mam dělat, doma jsem se kvůli té malé kouli chlupu přestal cítit jako doma, člověk se nemůže ani v klidu zavřít v koupelně, aby to nezačalo mňoukat a chtít pustit dovnitř, atd… já už jsem zoufalý z toho. Přítelkyni mám rád, ale asi se fakt budu muset odstěhovat, pokud ho nedá pryč. Tohle je noční můra pro mě
@Justin Case píše: Více
Já třeba pořád doufám, že jsi troll ty, protože co předvádí v jiných diskuzích je kolikrát silnejsi verze zakladatele ![]()
@Janhanzelka29 píše: Více
Pokud bydlí u tebe, tak je odstěhuj obě. Pokud bydlíš ty u ní, tak se odstěhuj ty. Ona se kotěte nezbaví.
@ugluk píše: Více
Já děti nechci. Nevidím na tom nic špatného.
Možná mi ta kočka i fakt vadí proto, že se o ni přítelkyně stará jak o dítě. Nevim, kočky mu vařily vždycky a asi mě spíše proste znechucuje, že to pusinkuje na kožich, přitom je to špinavě zvíře, co par minut předtím bylo na záchodě
tak asi v tomhle případě bude problem spíše ta hygiena, která šla dolu od doby, co kočku mame doma
@ugluk píše: Více
Ale však já v 90% zde popichuju a pak se bavím reakci. To není tajemství.
Ale o to víc poznám když si s vás někdo dělá srandu;D
@Sára 1 píše: Více
Podle popisu to bude Sibiřská kočka. Jestli chceš plemeno, co skoro nelíná, tak doporučuji Ruskou modrou kočku. Tu máme my, v rodině dva alergiky a jak jsem psala výše, vliv na astma nemá. A manžel, ač alergii, tak je absolutně bez jediného problému. A to kočka spí s námi v posteli